Új hozzászólás Aktív témák

 • fehér_ember

  addikt

  válasz migabi24 #8 üzenetére

  Na térjünk csak vissza az EVO3 "osztályhoz". Azt már sajna látom, hogy nem tudok meglenni Isotek tápkábel nélkül, az a definiáltság amit ad, az rettentően hiányozna hangszeres zenéknél; modernebb stílusokkal még csak-csak ellennék nélküle is. Persze azt még továbbra is tartom hogy a Premier sajnos visz bele egy kis idegességet/nyugtalanságot is, ami bizony fárasztólag hat, de ennek ellenére is használni fogom amíg nem tudok előbbre lépni.
  Szóval azt már tudom hogy mázlista voltál :D és fél áron jutotttál használtam egy 2m-es Sequel-hez, amit aztán kettévágtál és dugóztál Viborggal, ráadást úgy, hogy a védőfölddel megdupláztad a fázis vezetékét.
  Most viszont jönne pár kérdés, amire örülnék ha válaszolnál:
  Szóval akkor ha jól gondolom mindkét vezetékdarab mindkét végére Fapacis Viborgok kerültek; tehát a gyáriaktól teljesen megszabadultál az érintetlen végeken is? Ha ez így volt, akkor valószínűsítem hogy vezeték rézharisnya árnyékolásával egyáltalán nem foglalkoztál, nem kötötted be sehová, egyik végen sem (de persze ezeket tőled szeretném hallani)
  Viszont még arra is retttentően (sőt rettentőbben :D ) kíváncsi lennék, hogy gyárilag hogy van bekötve az a tápkábel, az árnyékolás szempontjából.
  Ha levágtad a dugókat, akkor gondolom még megvannak. Nincs véletlenül egy multimétered? Ha lenne, akkor annak a szakadásvizsgálójával (tudod, ami sípol ha összeérinted az érintkezőket) megnéznéd nekem külön-külön, mindkét levágott csatinál, hogy az árnyékolás és a védőföld között van-e kapcsolat, persze akkor brahiból már a másik két kábelhez (nulla és fázis ere) is hozzzáérintheted, bár kétlem hogy a fázist összekötnék az árnyékolással, kábelsérülés esetén életveszélyes lenne (persze az is igaz, hogy a kábelsérülés meg nem üzemszerű állapot).
  Ha nem tudod megnézni, de megvannak a levágott dugók, akkor megvásárolni is hajlandó volnák azokat, csak hogy teljesen képben legyek a gyári bekötés mikéntjével. :K

  [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák