- Milyen routert?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Synology NAS
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
En erre a reszre reagaltam:
"de kicsit aggaszt a kisebb átmérő"
Ha barmit is hallasz jot vagy rosszabbat azt nem az AQ kabelnek az atmeroje okozza majd.
mod: Amugy en egy Oehlback 6mm -es kabelt csereltem Rocket 33-ra. Semmi negativ valtozast nem tapasztaltam bar nincs abszolut hallasom de meg most is kb denever kategoria vagyok egy atlagemberhez kepest.
-
fehér_ember
addikt
Nem próbáltam én sem azt az Optimum-ot úgyhogy ilyen szempontból végülis tényleg zsákbamacska, de nem volt olcsó feldugózva.
-
migabi24
nagyúr
Nem rosszak csak kissebb a hatásuk, te kérted, hogy 20-ba férjen bele ezért nem ajánlottam egyből premiert, nem kell ezen meglepődni, hogy szereletlenül olcsóbb, a legtöbb ember nem rakná össze otthon magának hidd el, és ezt a gyártók ki is használják, ráadásul még a csatlakozón is spórolnak, ha veszel külön még jobb eredményt lehet elérni egy adott kábellel, én egy 2m gyári sequelt csaptam ketté és dugóztam fel aminek tovább sikerült javítani a hatását😉
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest