Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz Ed Parker #6591 üzenetére

    Nem is akarok ojjektiv véleményt mondani.
    Benyomások élnek. bizonyos szintig meg lehet mondani, hogy melyik lánc melyik láncszemtől olyan, amilyen, de ettől még az összhatás marad meg.

    Nálam nem ezek a drága láncok az origók. Nem célom olyat csinálni, mert ha annyira beleszerettem volna valamelyikbe, megvettem volna. Mint, ahogy megtehetném, hogy komoly kocsit vegyek, de nem érdekel eléggé. 1-12M között hallottam már pár láncot, még egy sem volt olyan, amiből ne kellett volna valami tulajdonság otthonra, de egy sem volt olyan,amit úgy egyben lecserélnék sajátra. Nem savanyú szőlő, szerencsére az irigység teljesen hiányzik belőlem.

    1x már átéltem, milyen az, hogy megvettem a cuccot, hallottam utána egy másikat, és utána 8 évre rá bejáratlanul eladtam a sajátot. Ha mostanság hallanék egy olyat, ami mindenben jobban tetszene, mint saját, akkor megvenném. Legalábbis elkezdenék gyűjteni rá, és addig nem hallgatnám sajátot.

    Egyébként a saját 2-es számú láncom is olyan,hogy van, amiben jobb a nagy. 10ed annyi pénzből.

    Ez az egész hifi,hm, nem egzakt dolog. cél sem, eszközök sem. minden viszonylagos. Mindenki szeresse a sajátot, ez a lényeg. Már nem zavarna, ha azt mondanád, h a roti+rubi egy rakás szar. Eskü. Őszinteséget többre értékelem.

    Tonyo is megmondta,ha valami fejlesztésem zsákutca. Tök jó, köszönöm szépen! :R
    Pedig egész más izlésű, és ami kettőnk álomrendszere különbözik.

    [ Szerkesztve ]

    eladó topping dac

Új hozzászólás Aktív témák