-
IT café
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
válasz xtremetuning #198 üzenetére
Azaz, blu-ray DTS HD MASTER, tetszik nagyon.
Na majd meghallgatom milyen sztereó rendszeren.
Én még ezekkel kiegészíteném a listát:
Fleetwood Mac
EaglesTátrai Tibor:Latin
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
Ha mond ez valamit, Berlinben és itthon is kint voltam a Sting szimfónikus koncerten... , a Live in Berlin blu-ray pedig már el van kopva.
[ Szerkesztve ]
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
-
MaTTeS
senior tag
Kalkbrennert én is szeretem. Az ő zenéit subbal megtámogatva szoktam hallgatni. Olyankor zúzósabb/partizósabb kedvemben vagyok
Más: eldöntöttem, hogy hétvégén teljesen átrendezem a szobát. Így végre a sub elkerül a sarokból, a hátsókat is normálisan el tudom majd helyezni, a frontokat/subot 90 centire el tudom húzni a faltól anélkül, hogy zavarna ,és minimum 1.5-2m-re lesznek a hangszórók a sarkoktól.. Később rakok fel vázlatot hogyan képzelem el a dolgot.
Nem tudom gond-e az ablaknak, ha arra néznek a hangszórók. Lesz előtte vastag sötétítő függöny, szóval akusztikailag nem lesz problémásabb mint a mostani csupasz fal. -
Tamoo
MODERÁTOR
Jungson sztereó erősítő bekötve, hangminőség javulás zene alatt vsx-421hez képest... szerintem semmi... ez így elég gáz Valószínűleg muszáj lesz DAC-ot vennem, csak ez lehet a baj gondolom. Nem érzem "tisztának" a hangot 3méter jack-rca kábel után....pedig reménykedtem, hátha jó lesz... Viszont már így is fáj amennyit ráköltöttem, még egy DAC is.
-
xtremetuning
addikt
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz xtremetuning #213 üzenetére
Kábelezés a ludas szerintem is, de a forrás oldalon. Nincs szakavatott tapasztalt fülem, de szerintem sok a zaj.
(#217) Dorian: Igen néztem azt, csak nem tudtam milyen minőséget képvisel. Ezek szerint nekem elég lehet.
Újban még ezt találtam így hirtelen [link], de nem tudom ez is milyen lehet, bár talán nincs is koax bemenete.[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
ez a musiland mennyibe kerül?
igy a felhasznált dolgok,meg tudás alapján nem lehet egy kategória a kinainkkal.2-3szorosába kéne kerüljön.a kis pocketDAC egy elég érdekes szerzet volt.igy utólag nem is tudom,hogyan tetted fel a kérdést fapacinak,hogy létezik,h legyőzte a zerot?
a pocketdac egy rohadt trükkös kapcsolású,de elavult nos dac.sem felbontása,sem sávszéle nincs,de olyan lelkesen zenélt,h ihaj.akksiról meg főleg.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
-
MaTTeS
senior tag
Gyorsan megrajzoltam hogyan fogom átvariálni a szobát.
Jelenleg így néz ki: [link]
Ilyen lesz: [link]A mostani több sebből vérzik, az új elrendezés sokkal jobb lesz szerintem. A bal frontnál lévő sarokba kellene valamilyen lombos, sötétség és páratűrő növényt vennem majd.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.[ Szerkesztve ]
-
Lac-coo
őstag
Szabikaa20, és hogy szuperál ez az olcsó subpanel? Talán mégis sikerül szereznem egyet a nagyobbikból ...
[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok!
A Saturnban most olyan "akció" van, hogy behozol egy (szerintem akármilyen) elektronikai kütyüt és elengednek a termékek árából. Denon HM erősítők vannak nagyon jó áron 1912-től lefelé (1912 140e Ft), valamint a Dali Concept hangfalak és a H/K erősítők is jó áron futnak (H/K 460 azt hiszem pl 170 e Ft).
Én az Aréna Plazában néztem körbe.
Bár csak érintőlegesen tartoznak ide a Tv-k is jó áron mennek PS51D550 - 210 e Ft; Pana 42" G30 160 e Ft körül.Jah és ez nem egy fizetett reklám
-
ZolikaE46
senior tag
hi all nincs ötletetek honnan lehetne tölteni jó minőségű zenéket illetve házimozi tesztelőket dts meg hasonlóakat.
Jó lenne esetleg ha tudnátok adni zene címet ami nagyon sok hangszeres illetve házi mozi tesztelőt ami körbe járja a hangszókat meg van benne basszus. Youtubon elég rossz minőségű minden... de esetleg ha ott is van valami jó minőségű meghallgatnám előre is köszönöm!
-
lehasznalo
tag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni.
Házimozi erősítő vétel előtt állok.
A következő szetthez szeretnék egy erősítőt Rubicon RP 16.
[link]
A cél 5.1-es, ha lehet "olcsón" 7.1-et ám legyen, bár még nincs meg a kellő mennyiségű hangfal hozzá. Kérdés érdemes-e 5.1 helyett 7.1-et venni.Szeretnék 100e ft. alatt maradni, ha lehet akkor 80 körül max.
A TV - Samu 6100 LED 40"
az őszinteség az egyszerű emberek luxusa
-
axwel18
senior tag
válasz lehasznalo #233 üzenetére
Film vagy zene lenne az elsődleges ?
-
axwel18
senior tag
válasz lehasznalo #235 üzenetére
Akkor szerintem ezzel járnál legjobban tudom kicsit túlzás lenne a hangfalaidhoz de ennyiért best buy szerintem.
-
t-bali3
senior tag
Nem kérdeztem, miután a G30 pl a szórólapon is rajta van szerintem nem.
-
BBéci
legenda
válasz bajnokpityu #244 üzenetére
Ez abszolút jogos kérdés!
Mivel én nem hallottam, nem nyilatkozom róla.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
axwel18
senior tag
válasz bajnokpityu #244 üzenetére
Futólag igen. Korrekt hangfalak. Kidolgozásra jónak tűnt nekem hangra is elég jó volt. De csak kb 5 percig láttam hallottam.
-
gorbep
senior tag
-
spiky03
veterán
válasz ZolikaE46 #238 üzenetére
Innen is tudsz leszedni pár demós cuccot.
Hangzások
A sub tesztelő zene is fent vanItt pedig az eredeti lemezek láthatók
DVD & DB
Sajnos innen nem lehet letölteni semmit sem, de érdekességnek jóLátom van azért itt is pár bűnös lélek, akiket elkapott az enkór
[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- NVIDIA® driverek topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning