Új hozzászólás Aktív témák

  • python1

    veterán

    válasz attiss66 #185231 üzenetére

    Na akkor néhány konkrétum.
    Összedobsz egy közepes erősségű gépet, ez lehet intel alapon, vagy rysen a képre most akkor nem térnék ki, hangot helyezzük előtérbe, hozzávalók.
    Egy alacsony szivárgású táp, ezek általában a seasonic, evga, corsair modellek, de általában vannak erre tesztek, hogy pontosan melyik modellek.
    Következő lényeges dolog a hangkártya, ez lehet belső vagy külső Creative soundblasterX ae-7, vagy asus sonarD2, használunk néhányan itt asus sonar hdav1.3 deluxe kártyákat, ez azért kényelmes, mert az összes csatlakozó RCA kivitelű.
    Van egy kétcsatornás megoldás, ahol a meglévő PC-t USB-n keresztül egy DAC-val kötsz össze, és onnan analóggal tovább az erősítőbe, így biztosan bitperfekt hangot kapsz végeredményül.
    A meglévő vasat pedig, ahogyan Béci is javasolta, végfokként használsz PC-ből PCM jelet küldve, így tömörítettlen hangot tudsz továbbítani legjobb minőségben a végfokok felé.
    És itt jön képbe, az automatikus kalibrálási lehetőség, amit VoidXs- kolléga "tákolt" össze, úgy, hogy igazából szerintem az első néhány legjobb kalibráló szoftverek közé sorolható.
    Magán véleményem, nincs jelenleg olyan AVR , konzumer processzor, ami meghaladná minőségben a PC-CAVERN kombó hangját 7.x-ig bezárólag.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák