Új hozzászólás Aktív témák

  • CsigaGyilkos

    aktív tag

    válasz -KP- #175361 üzenetére

    LG Oled g1 65-77" a kiszemelt TV. A projektor + vászon kombinációt mástól is hallottam, hogy sokkal jobb élmény mint a TV. Ezt nem is vitatom, de nekem a hely szempontjából is most a tv lenne a legideálisabb. Egyébként az LG falra simulós tv-i ha nem is projektor élményt, de ahhoz közelit nyújtanak egy sötét szobában. A projektor + vászon nekem még távoli jövő.
    :R

    "Játékokat konzolról tolnád vagy pc-ről?"
    A TV-n konzolról tolnám. PC -re van külön monitorom.

    Ha már van egy PC, azt be lehet fogni médiajátszónak is.
    Az igaz, de ha jól tudom ahhoz is kell egy jó hangkártya, akkor meg inkább egy erősítőt vennék.

    leendő szobádba hogy lesz az elrendezés, és még költözés előtt megtervezném, átgondolnám hogy lesz berendezve.
    Már minden megvan tervezve kompletten. Az is hogyan lesz berendezve a szoba. Erről rajzom is van, majd később fogok róla feltölteni képet. Jól körbe tudnám tenni hangszórókkal. Igazából csak a "kiegészítőket" kell eldöntenem és megvásárolnom mint pl. a hangfalak esetében.

    Családi házban lesz a szoba amúgy, vagy panel/albérlet?
    Téglaépítésű társasház lesz, amerikai konyhás nappalival. Hamarosan töltök fel képet, már megterveztem 1:34 méretaránnyal papíron az elrendezését.

    Nekem az lenne most a legnagyobb segítség, ha tudnátok ajánlani házi-mozi hangfalakat (5.1) erősítővel. Ebben az irányban szeretnék maradni. :R [Pl. ilyesmikben gondolkodom] viszont ez is csak 5.0, akkor ehhez még kéne vennem mélynyomót?

    Visca el Barcelona!

Új hozzászólás Aktív témák