Új hozzászólás Aktív témák

  • -KP-

    addikt

    válasz CsigaGyilkos #175356 üzenetére

    Szia,

    Milyen és mekkora tévét szeretnél venni? Nem feltétlen a tv lenne az az út, amire érdemes rálépned. Pl. egy új 65-ös LCD árából már lehet venni egy jó projektort(PD F22) vászonnal együtt, pl. avx-en mindig tele van az apró jó árú használt vásznakkal. Ez lehet fix, vagy motoros, majd kitaláljuk. A régi tv-t pedig megtarthatod. Elhiheted nekem, hogy teljesen más élmény egy 240 centi széles vászonról filmezni, mint egy 120 centi szélessel. Nem arról van szó, hogy kicsit jobb,hanem brutális a különbség élményben. Ezzel nem megbántani akarom a tévéseket, de ettől ami tény az tény.

    Játékokat konzolról tolnád vagy pc-ről? Ha már van egy PC, azt be lehet fogni médiajátszónak is, és megspórolod a médiajátszó árát. De akár processzornak is, avr helyett. De erről később.

    Először is fújj egy nagyot, és gondold át a leendő szobádba hogy lesz az elrendezés, és még költözés előtt megtervezném, átgondolnám hogy lesz berendezve. A legtöbb lakószobába telepített mozi ott vérzik el, hogy teljesen hülyén, a mozi számára a lehető legrosszabb módon rendezik be a szobákat, gyakorlatilag az összes ökölszabályt figyelmen kívül hagyva. Szóval először gondolkodni, tervezni és számolni, mielőtt nagy kapkodva megrendelni valamit.

    Családi házban lesz a szoba amúgy, vagy panel/albérlet?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák