Új hozzászólás Aktív témák

  • Tamoo

    MODERÁTOR

    válasz Dorian #172200 üzenetére

    Nekem is 2-3 hónap volt mire rászántam ezt a két délutánt. Az elmúlt egy hónapban ezenkívül annyit ment a mozi, hogy összesen megnéztem egy 6 részes sorozatot, meg kis zene.
    Ezt nem büszkén írom, mert egyébként örülnék ha több időt tudnék erre szánni.

    #172201ctrlaltdel13
    Oldalt-hátul az Ulti látványosan elfogyott 35Hz alatt ahol nem kapta azt a room gaint mint elől. Az egy ideális pozíció neki. Grafikonokat tudok berakni ha érdekel valakit.
    Jelenetekkel úgy teszteltem, hogy a különböző durvább effekteknél mit mutat, milyen érzetre. Egyikre sem tudom azt mondani, hogy na igen, ezt keresem, ez kell. Volt amiben itt jobban hozzátett mint elől, volt amiben kevésbé. De nem tudom ezt megfogalmazni, érezni-hallani kellene, csak ezeket is nehéz emlékezetből összehasonlítani. Csapongva érzések alapján meg már igyekszem nem formálni véleményt itt a fórumon.

    Többen kérdezték már a Klipsch - Ultimax összehasonlítást is. Ez még mindig zajlik, mert otthagytam a Klipsch-et az Ultimax helyén és most párszor magában fogom hallgatni, úgy lőttem be a rendszert. De ez is nehezebb mint gondolná az ember ha ugyanazon a helyen 99%-ban ugyanazt a frekimenetet hozzák EQ-zva és emlékezetből kellene őket így összemérni. Meg az is hozzátartozik, hogy nem akarok elhamarkodottan írni semmit, tesztelni meg nincs időm meg sokszor kedvem se. Mindkettő hozza a megfelelő szintet számomra. A Klipsch baromi jó vétel akciós áron.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák