Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    Úgy néz ki, hogy hétvégén egy AVR-3310 áll a házhoz. Első körben állványos hangdoboz párt szeretnék keríteni hozzá, a szett többi eleme később csatlakozik. Minőségben a 3310 -hez javasolt hangkeltők felsőbb szegmenséből válogatnék, hogy esetleges feljebb váltásnál ne ez legyen azonnal a szűk keresztmetszet. Természetesen - piszkos anyagi megfontolástól vezérelve - használt eszközökben gondolkodom.
    Jelenleg MA (RS), Focal (Chorus) és Dali (Lektor)  típusokat nézegetek (csak tippelem, hogy ezek kielégítik, vagy meg is haladják a fenti kategória követelményeit). A dobozoknak utánaolvasva mindhárom típus szimpatikus, persze jó lenne hallani is őket. Ha Miskolc környékén esetleg tudtok olyan boltot, ahol ilyesmire van lehetőség, megköszönöm a tippet. 
    Van olyan ezek között, ami kevésbé érzékeny az elhelyezésre (nem a legideálisabbak a szoba adottságai)? Ebből a szempontból van jelentősége, hogy a MA -nak hátul, a másik két típusnak elöl vannak a reflexnyílásai?
    Legközelebb ~100 km -re van egy eladó Lektor 2 pár, 90 körül, ezen gondolkodom. Ideiglenesen frontnak biztosan jobb lenne, mint az 1 -es, de később háttérnek talán túlzás.
    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák