Új hozzászólás Aktív témák

  • Sanyox

    csendes tag

    Sziasztok,

    Szertnék egy egyszerűbb 5.1-es rendszert a lakásomba. Semmi extra igényem nincs, egy DVD lejátszóval egyben adott rendszer nekem megfelelne - nem kellenek csillió wattok mert társasházi a lakás. 50e Ft-ot szánnák rá, ennyiért már vannak LG, Sony, Samsung szettek is. Az egyetlen extra igényem az lenne hogy a MKV filmeket is vigye, utólagos felirattal is. Jelenleg erre a célra egy androidos MK808 TV-boxot használok, mert ez minden formátumot kezel. Ez HDMIvel van a TVre kötve, azt sajna nem tudom hogy a TVbox 5.1es jelet ad e ki magából (erről vkinek infó?). Gondoltam többféle megoldásra:
    -TVboxból házimoziba onnan a TV-be menne e jel ha a házimozinak van ki és bemenete is. Ez szerintetek működhet? Kép nem csúszna el a hangtól?
    -TVboxból elosztóval menne a házimoziba és a TVbe. Ez esetben elég egy sima HDMI elosztó, vagy le kéne választanom a jelet a képről?
    -Ha találnék olyan házimozit ennyiért ami USB-t kezel és tényleg mindent lejátszik akkor a TVbox nem is kéne :N MI a tapasztalat, mennyire mindenevők ezek?

    Valakinek tapasztalat, ötlet ez ügyben? Ti hogyan csinálnátok?

    Előre is köszönöm! :R
    Üdv: Sanyi

    sasa

Új hozzászólás Aktív témák