- Disney+
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Asustor NAS
- Synology NAS
- Mozilla Thunderbird
- Bitcoin topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
őstag
válasz
villifog #78843 üzenetére
Ha MMA gépben gondolkozol akkor próbálj ki egy SOLTER Icon -t ha megteheted
Nem vagyok hegesztő sem lakatos, a vállalkozásom gépeinek a karbantartására és javítására használok hegesztő gépeket. Egy profi hegesztő barátom ajánlotta ezt a gépet, árfekvésben a 4 szerese a Jasic -nak, de egy cseppet sem bántam meg hogy anno megvettem.
Persze ha napi szinten húznám az ívet, akkor én sem adnám lejjebb egy 4 érzékelős ESAB sisaknál
Új hozzászólás Aktív témák
- APC BE700G-Gr UPS: 4+4 dugalj, 405W / 700VA, zsír új Long-Life akkuval
- EKWB EK-HD TUBE D.I.Y. Kit 12mm
- 2db Fractal Design Dynamic X2 GP-14 140mm (FD-FAN-DYN-X2-GP14-WTO)
- Liquid.cool CFX Pre Mix Opaque Performance Coolant - 1000ml - Cherry Red + 100ml fecskendő
- AquaComputer Aquaero 6 LT USB Fan-Controller és SPLITTY9 Splitter 9 ventilátorhoz vagy aquabus-hoz
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest