- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Nem tudom miért kell 100k-s. pont mondja is, hogy kb teker rajta 1/4-et és maxon megy.
Épp azért nem?Mert abban a felállásban ahogy ő használja nem ad elég ellenállást a potméter, ezért már 1/4-nél "elfogy" az ellenállása a potenciométernek ezért tud maximálódni a fordulatszám. Nagyobb ellenállású potméterrel ez mondjuk csak a 3/4-nél, vagy a 100%-os végállásnál következne be (precízebb vezérlés), ugyanakkor csökkenne az "alap" fordulatszám is pont a magasabb ellenállás miatt.
SPEEDHS: ha belefér, hogy csak holnap délután tudom megnézni, hogy nekem milyenek vannak, akkor szívesen átnézem a "készleteimet". Ecseri mellett lakom nem sokkal, szóval az átadás is megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest