- Computex 2025: nagyvállalatok felé is nyit az Adata
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Dell notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
kukinyo #19306 üzenetére
A Swif2 120P csak akkor halk, ha minimum fordulaton megy. Nekem is volt, rengeteg levegőt tud megmozgatni.
Én inkább Swif2 1201-ből vennék (1200 rpm), az alacsony fordulatról indul. Annyi feszültséget adnék neki ahol még halk, de már szállít levegőt is. Nekem 600 rpm ami halknak számít, de azért mozgatja a levegőt is. Persze ez tőled függ neked mi számít halknak, illetve milyen körülmények között és milyen gépet kell hűtenie.
Amúgy a hátsó ventinél sokkal fontosabb szerepe van a tetőlemezen levő venti(k)nek, legalábbis szerintem. A meleg általában felfele keresi a kiutat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Computex 2025: nagyvállalatok felé is nyit az Adata
- Jogász topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpársportok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest