Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
sambenez
addikt
-
kirkri
addikt
Ilyen az, amikor valaki nem veszi észre, hogy a bunkó stílusa miatt nem segítenek neki...
Mellesleg ha kicsit beleolvastál volna a Digi topikba, ott egyértelműen le van írva, hogy első körben megnézzük, hogy a routerben szereplő IP és a whatismyip.com-on lecsekkolt IP egyezik-e, vagy sem. Utóbbi esetben NAT-olt IP címet adott a szolgáltató, amit egy telefonhívással megoldanak.
Az pedig, hogy NAT-olt IP címmel nem tudod elérni távolról a kamerát pl. tegnap is elhangzott.
Szóval normálisabb kommunikációval előrébb lettél volna...
21 éve a Prohardveren! ™
-
hzsolee
őstag
Na, ha itt vagy akkor hajrá. De a kollegának megint nem írtad le a nyűgödet. A sokadik hsz-ed minden konkrétum nélkül. Elsőre kellett volna leírni amit nekem küldtél. Már lehet meglenne a válasz is, és más is tanulna belőle. Mert se foscamom nincs, se zoli nem vagyok, csak azt szeretem volna, hogy bögd már ki mi a bajod....
Mivel hozzájárultál:
Üdv Zoli a foscamos
röviden leírom a bánatomat nem akarom fosni a szót..
3. hónapja vettem egy Foscam R2 kellett egy kis idő mire össze raktam a rendszert Synology nasra rögzít.
Telepítés menete
letöltöttem a telefonra a foscam appot benyomtam a wifit megtalálta adtam neki nevet jelszót és kész!
utána a routerbe fix ip címet kapott.Jó is volt ez dolog de kb 1 hete mobil internetről nem tudom elérni a kamerát sehogy itthon wifi ok
mobilnet nem ok! Semmiféle változás nem volt nem került új eszköz a hálózatra se nem került le onnan semmi!Kell lennie más megoldásnak mint hogy a foscam szerverét használjam!
Írtam nekik is leírtam az ilyenkor szükséges protokollt amit megcsináltam minden szközt megnéztem újra indítottam a kamerát töröltem az appbol lére hoztam de akkor sem lépet fel a foscam szerverre.
3. levélnél megemlíttet nekik hogy mi a helyzet a szerverrel rövid válasz után küldtek ping linket
és bármilyen furcsa működik minden tökéletesen!És akkor ma neki esetem a dolognak a fix ipcím :88 porton beléptem hát nagyon állítani nem volt mit
Nem kerek hogy mi hová dolog
kifejtem
Van a nasba beállítva DDNS hozzáférés ez a nas használja amit a synology adott
ezt írtam be a kamera DDNS részéhez de nem volt jó
akkor megfordítottam a dolgot és amit a foscam adott DDNS címet írtam re a routerbe de az sem volt jóNa most letöröltem az appból a kamerát és nem wifis keresés indítottam hanem UPMP vagy mi a rákot 3 lehetőség van az elsőt nem tudom a második a DDNS és harmadik pedig az IP cím beírás
és nem hajlandó csatlakozni..ja a portok is engedélyezve vannak a routerbe vagy is hozzá van adva
Szerinted hol basztam el a dolgot vagy mi nem jó?
[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
kirkri
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux Mint
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Óra topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Iphone 13
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest