Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
válasz merqree #32358 üzenetére
Semmi köze nincs ehhez a józan paraszti észnek, de veregesd magad vállon nyugodtan. Semmi olyan dolgot nem csináltam vagy akartam a kameráktól, amik ne lennének tök alap dolgok 2024-ben.
Milyen hibalehetőségeket halmozok? A WiFi-re pl. egyáltalán nem panaszkodtam, sőt... ebből is látszik, hogy olvasni nem sikerült, csak köpködni.
#32360 Noxy
Nyilván utánanéztem a terméknek, de ilyen full alap dologra hogy be tudom-e dugni a k...va konnektorba tök jogosan nem gondoltam. Egy ilyen drága terméknél jóhiszeműen azt feltételeztem, hogy benne van az árban a rendeltetésszerű használat lehetősége. Nyilván magamból indultam ki, nekem nem lenne pofám ezt így eladni, pláne ennyi pénzért. Kültéri kamera, amihez lóf*sz*** hosszúságú kábelt csomagolnak, tápot pedig egyáltalán nem, de a hülye meg én vagyok? Nem.#32361 Jack72
1. Nem panaszkodtam az akku kapacitásra... Kibír kb. 1 hetet, szerintem az nem rossz. Arra panaszkodtam, hogy a napelem fabatkát sem ér, szinte egyáltalán nem tölt.
3. Írtam az eredeti posztokban, hogy a kábelezés nem lehetséges. A WiFi-vel meg egyébként semmi baj sincs, egyik problémám sem ebből származik, nem is értem miért kell ezen lovagolnotok.
4. Mindenki ezt csinálja minden gyártóval és termékkel. Ha valaki - pl. a Reolink - egyszer a nevét adja valami ipari hulladékhoz, akkor megrendül benne a bizalom. Ha egyszer kiadnak egy átgondolatlan, rosszul kivitelezett, rossz minőségű terméket és azt vidáman árulják a cég égisze alatt, az azt jelenti hogy ők ezzel rendben vannak. Boldogan árulnak sz*rt. És aki ezt egyszer megteszi, az megteszi máskor is. Semmilyen user error nincs itt.#32363 jézusom
Ugyan mi olyan lehetetlen egy WiFi-s, napelemes kamerában? Nem 1990 van. Konkrétan van egy ilyenem és egy ilyenem is (előbbi 4G-s, utóbbi WiFi-s), mindkettő tökéletesen működik. Igen, ebben a taknyos időben is ami most van, nem merülnek le, közel sem. Szándékosan lemeríteni is elég időigényes lenne őket.
Kínai sz*rok fele annyi pénzért lepipálják a nagy Reolinket, a hiba meg megint bennem van? Nem.A kínai cuccok egyébként képminőségben és antenna minőségben gyengébbek, ez az áruk fényében szerintem érthető ill. elfogadható. Az viszont szomorú, hogy kb. minden másban jobbak.
A többi panaszomra, pl. a jogosultságkezelés teljes hiányára meg legalább még beszólás sem érkezett. Mondtam már, hogy a kínai sz*rok tudják ezt is?...
Ajánlgassátok csak tovább a Reolinkeket itt mindenkinek, hadd szívja meg vele más is. Én végeztem ezzel a topic-cal.
*** Igen, lovardában vannak felszerelve, konkrétan láttam olyan lovat amelyiké még hosszabb is volt.
[ Szerkesztve ]
Turenkarn
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vírusirtó topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hangprojektor extrákkal: Samsung HW-Q700A teszt
- Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik