Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
-
gozso
őstag
Ez a jogosultságkezelés teljes hiánya engem is érdekelne, bár még nem volt tapasztalatom a Reolink kameráival (Hikvision-Dahua-Annke-Axis-Mobotix igen. Mondjuk ez az utolsó kettő nem ennek a fórumnak a szerelemgyereke ), de szerettem volna megismerni
fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
jézusom
addikt
Örülök, hogy van neked működő wifis kamerád, de látod reolinknél mégsem sikerült. Tök jó, hogy a kÍnai össze rak ilyen cuccokat. Teszteld le érdekel, hogyan működik, tényleg nem fikázni akarom, de az még messze van hogy ilyeneket ajánljak bárkinek. Legfőképp az érdekel, hogy rendszerben NVR-rel hogyan teljesÍt. Ha egy darabot kell kitenni vész esetén, akkor még csak-csak.
-
Jack72
aktív tag
Abban igazad kell adjak, hogy a nagy márkák is elkurvulnak idővel, habár a Reolink egy közepes szintű márka, nem mondanám kiemelkedőnek, mondom ezt annak ellenére, hogy nekem is ilyen rendszerem van.
A napelemes dolgot is írták valahol külföldi fórumokon.
Igen, ismertebb márkáknál is bele lehet futni f@s termékbe.
Valóban ki lehet fogni olcsó noname cuccokat de általában nem ez a jellemző.
A jogosultságkezelés nekem is új. Vagy tényleg nincs, vagy valamit esetleg benéztél?
Nekem az egyik kamerám, jelesül a 810A, hangproblémákkal küszködik a software frissítés ellenére is. Utánanéztem külföldi fórumokon és valóban mások is tapasztalták. Együtt lehet élni vele. Olyan helyre raktam ezt a kamerát, ahol nem szükséges a jó hangminőség.
És utoljára de nem utolsósorban, ha csalódok egy márkában és elkurvulnak, akkor továbbállok. Például a Pentax DSLR egyik szériájába rossz alkatrész került évekig és egy idő után nem nyitott ki a rekesz, így fekete lett a kép. A gyártó nem hívta vissza a gépeket...You're a disease and I'm the cure
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest