Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Hát volt, adta.
Bicepszezni is akartam, de az alkarom annyira elfáradt a nagy súlyoktól, hogy nem bírtam még tíz perc pihenő után sem elkezdeni rendesen, úgyhogy inkább aeroboztam egy fél órát.Holnap bicepsz+1 óra aerob lesz.
Kéne gurtni. -
Jojo5
őstag
sok kaja hát+kardió > Atta!
holnap lesz össz vissz 40-60 gramm CH bennem... tuti jó lesz...
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
-
drogery
tag
erre mit mondanak, akik szerint rossz túl sokat olvasni?
tudom, h nem olvassák el.
-
Zomb€€
őstag
Kérdésem van, és kivételesen ontopik:
Szóval, a tricepszedzés elején mindig fej főlé nyomást szoktam csinálni egykezes súlyzóval, de az utóbbi alkalmakkor iszonyat fájt tőle a könyököm. Ez már olyan szintre jutott, hogy 2 hétig is érzem :S
Mit lehet helyette csinálni? Koponyatörésre gondoltam, hátha az lájtosabb..."Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Dani82
senior tag
Ti szoktatok mp3at hallgatni edzés közben? Ma az jutott eszembe, hogy jártam vagy 10 terembe eddig, de 1-2 ember kivételével én soha senkivel nem beszélgetek, nem ismerek senkit. Mindig fülhallgató és mp3. mások meg jönnek,pacsi,duma miujság... lehet hogy antiszociális vagyok? Holnap kipróbálok egy új termet (all you can move kártya egyébként az évtized találmánya, nobeldíjat adnék aki kitalálta) és nem viszek zenét, hátha lesznek ismerőseim
-
Sickboy25
addikt
válasz drogery #32325 üzenetére
nálunk a teremben mindenki pacsizik, amikor bejön és közvetlenek is... Valszeg azért, mert nem nagy a terem, nem azért mert olyan jó fejek...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
spammer
veterán
válasz Dani82 #32324 üzenetére
Nem, mert edzőtárssal edzek, meg szól ott a zene a rádióból úgyis (bár igaz, hogy rakás szar általában)... Viszont ha itthon edzek, akkor mindig ipod/mp3, különben agyfaszt kapnék a csendben edzéstől.
Nálunk nincs pacsizás, max köszönés, az is inkább az öltözőben, pedig kis terem. Én nem haverkodni járok, hanem edzeni, elég az a duma, amit 1-2 edzőtárssal dumálok közben. Ha viszont egyedül járnék, akkor tuti ott is zenét hallgatnék, nem hiányzik nekem közben mások pofázása
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Dani82
senior tag
válasz spammer #32329 üzenetére
Hát jó, csak felmerült ma bennem, hogy én sose pacsizok, jopofizok. Masok meg rohognek, elvannak. Mondjuk en alapbol agyfaszt kapok a roxy raditotol meg rise fm-tol, ami mindenhol szol, de amit hatosagilag tiltanek be az a Kuki show vagy mi a faszom, egyszeruen instant agyrakot kapok a csavo hangjatol es delutan a termek 90%ban ez a gyoker szol Igyhat maradt az mp3 viszont nincsenek gyuros haverok
-
drogery
tag
válasz Dani82 #32327 üzenetére
például.
én jártam már 1-2 terembe (mind vidék) és ha a szokásos cigány edzéstervet csinálod akkor nem fog zavarni senki.
általában ha megismernek valamennyire akkor 2 véglet szokott lenni, az egyik fele lenéz, h elemelésnél "lebaszod" a súlyt a földre, meg nincs törölköző a fekvenyomásnál.
a másik fele meg odajön megkérdezni, h te miért csinálod ezt meg azt, mert ugyan látta már de szerinte veszélyes stb.
az értelmeseket nem említem, mert nagyon ritka. nálunk van 3 is. sajnos egyikse én vagyok. -
spammer
veterán
válasz Dani82 #32330 üzenetére
Akik röhögnek a nyögés, szenvedés és levegőkapkodás helyett, azok dumálni meg pinalegyezni járnak le.
Én is utálom a kukisót, meg a többi rádiós szart, de nekem kell, hogy valami szóljon, mert csendben nem tudok edzeni, olyan, mintha hullaházban lennék. Persze amikor 1 órán belül negyedszer megy le valami sírós Adele szám, akkor legszívesebben én is beleverném a fejem valami gépbe, de hát ez van, nem egyedül vagyunk a teremben, nincs olyan, ami mindenkinek tetszik...
Ja gyúrós haverok így nem lesznek, de gondolom vannak haverjaid, barátaid, kollegáid, rokonaid stb., na azokat kell megtéríteni, és akkor lesz edzőtárs
-
-
spammer
veterán
válasz drogery #32333 üzenetére
Valahol mindenkinek el kell kezdeni Nem feltétlenül hátráltat sokáig, első pár alkalommal meg kell mutatni mindent, be kell tanítani, aztán nincs azzal már gond. Ha közben segíteni, korrigálni kell, mert rosszul csinál valamit, az már nem probléma szerintem. Cserébe elég sokat is tud segíteni, sokkal jobb lesz úgy edzeni, ha van mögötted/melletted valaki, akiben megbízol.
Persze ha valakit nem érdekel, nem hajlandó tanulni, normálisan edzeni, nem veszi komolyan, akkor kikopik, ja... Olyat kell választani, aki kitartó és megvan benne a küzdeni akarás
-
bandus
veterán
A turmix tenyleg jobban hat ha edzes utan a villamoson iszod meg, gondosa razogatva minden korty utan? Egyesek rohadt nevetsegesek tudnak lenni
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Jojo5
őstag
válasz Tipo16V #32335 üzenetére
me' mi történt ?
engem 2 hete a diákszövetkezet szivat, hogy Ferihegyre, ami itt van mellettem b@sznak alkalmazni pedig minden alkalommal tudnék menni, sőt érettségi\ecdl\gyorsgépelés egyszóval mindenem megvan arra a sz@rra de nem... helyett kb. mehetek tesco\mekibe diák melózni , vagy bepróbálkozni 1 apple resellernél, de akkor a másodszakma ugrik mert nappali, az egyetem meg necces...
-
Jojo5
őstag
válasz spammer #32339 üzenetére
aha, most írom meg az önéletrajzomat, vicces, de az az a munka amit kib@szott szívesen csinálnék így látatlanba, vagy a diák meló ferihegyen
az előbbinél a továbbtanulás kiesik, max a Kandó marad benn levelezőn, az utóbbinál meg mehetnék tovább szerelőre nappalin...
amúgy, találtam még melót ami érdekelt, pl. gép összerakás\tesztelés, de az gyorsan betelt és akkor még nem voltam levizsgázva, de most már szabad vagyok...[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
válasz Nexuiz #32342 üzenetére
Nagyon bízom benne, hogy elhordják magukat...bazzeg ötössével jönnek.
Bejön egy kis boozy, odaáll a tükör elé, felhúzza a pólót, látni valami kocka kezdeményeket, de ő kurva elégedetten (egyébként volt vagy 50 kiló a srác vasággyal) kimegy a teremből, és vissza se jött, csak benézett a haverokhoz, megnézte magát a tükörben, neki edzeni se kell, mert már nagyon faxa...
Egyenként lökdösnél le őket a hegyről. -
macikos
addikt
válasz bandus #32337 üzenetére
Hát persze! Buszon, villamoson kell iszogatni, hogy lássák hogy edzeni voltál. Rázogatni kell folyamatosan, hogy jó habos legyen. Nem szabad megvárni, hogy ülepedjen egy kicsit és kiváljanak belőle a levegő buborékok, mert akkor nem fogsz nagyokat fingani.
A másik lehetőség hogy edzés után az öltözőbe beérve egyből előkapod a fehérjét és megiszod, mert ha nem, akkor leesik rólad az izom. Nem szabad várni, minden másodperc számít. A legjobb ha 10 percre laksz a konditeremtől, de biztos ami biztos alapon a konditerem bejáratánál leülsz és betolsz egy csirke-rizst, mert csak akkor leszel izmos, ha edzés után egyből kajálsz. Ha vársz 10 percet, akkor nem!
-
Jojo5
őstag
válasz Kassadin #32345 üzenetére
ez jó hír, mert eszem ágában sincs tecsóba menni, csak most néztem, hogy max oda lehetne jelentkezni és még van meghirdetve állás (csak ha nem lehet menni akkor nem tudom minek... biztos fake ), sajnos még a meki is van mint lehetőség, de azt az utolsó utáni helyre tartogatom, mert ott van ismerősöm is aki be tud nyomni, hogy ha olyan van, de azt se szívesen... na!
de ha nem kell diákot alkalmazniuk akkor miért van meghirdetve diák munka ? vagy mire ?
szerk: most müisznél, de ez amiket írtam, a minddiák\rebusz párosnál volt meghírdetve.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Csak azért kérdeztem, mert rébusznál max. tesco büfébe tudsz menni dolgozni értesüléseim/tapasztalataim szerint. A többi iskolaszövetkezettel kapcsolatban nem vagyok képben.
#32349: Műisz/eudiákok/multijob. Az az igazság, hogy a minddiák is egy kalap fos, voltam bent anno. és akkor mehetsz dolgozni, ha ők úgy ítélik meg, hogy te alkalmas(!) vagy az adott munkára.
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz Kassadin #32348 üzenetére
a müisznél is csak azért vagyok tag, mert tavaly a Lufthansa-hoz bekértük magunkat még diákmelóra a gyakorlaton belül és ők mondták, hogy az SAP rendszerbe kapunk nevet mindent, de a müiszen keresztül fizetnek majd...
tudsz vmi jó szövetkezetet ?
szerk: amiket írtál, azokat néztem, de mind távol vannak, a tesco meg innen 5-10 percre, és inkább bevállalok egy ilyet, ha lehet minthogy olyat csináljak amit nem ennyire utálok, de nem szívesen csinálnék, de azért még utazzak 1-2 órát érte... akkor 2 hónap tecsot lenyomok ha már utálatos melóról van szó...
amúgy pont, a minddiák szopat Feriheggyel... pedig fogadok, egy kis csira gyereknek sincs ott rendes fényképes belépője mint nekem a Lufthansa-hoz...[ Szerkesztve ]
-
Tipo16V
aktív tag
a fürge diák felént elég jó. telefonálsz be h melózni szeretnél, és általban be is tudnak rakni ha időbenszólsz. teva gyógyszertárban lehet válogatni, pakolni, meg ilyen szarok.
sajnos még semmi jó gyógyszert nem pakoltam, mondjuk nem is voltam szokszor.
koleszterinszint csökkentő volt egyszer
de pakoltak már diákok szuris adrenalint is"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
Aktív témák
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest