Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Nyilván megkérdik, Angliában megkérdezik a társadalmi bőrszíned egy sima takarítótól is. Rémlik hogy úgy van hogy a simát és társadalmit is. Ja, nem, megkérdeztem, de akkor valamivel összekevertem.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Narxis
nagyúr
Ok, hol van nyilvános adat arról, hogy egy adott cég vagy akár cégek sokasága milyen nemű és bőrszínű embereket vesz fel és milyen nemű és bőrszínű emberek pályáznak az adott állásra? Ezt teljesen biztosan állítom, hogy nincs. Az, hogy miért nincs elég egyértelmű, ilyen adatokat nem gyűjtenek. Miért nem gyűjtenek? Mert törvénybe ütköző és marketing szempontjából hátrányos az adott cégnek mivel politikai síkra tereli a toborzási gyakorlatát. Örvendtem. Jó éjszakát!
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Narxis
nagyúr
Nyilvánosan elérhető nincs, de cáfolj meg nyugodtan. Mivel nyilvános adat nincs így olyan mint Schrödinger macskája.
#202 jól teszed.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Politika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla