Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssolitude
őstag
Valakinek egy eladó PCI-E-s hálókártyája? Győrben.
-
ssolitude
őstag
A híd után van egy madárles, jobbra mellette ösvény (a tanösvény). Ez a töltésre visz. Kb. félúton el tudsz indulni balra, Gyirmót irányába, így egy másik hídon keresztül a falu közepén jutsz ki.
Ha felmész a töltésre, akkor akár Koroncóig is el tudsz menni, ott visszafordulva balra ismét Gyirmótra érsz.
Ha a híd után balra indulsz, egy idő után járhatatlan, és a horgászfalu előtt a zsilipnél érsz ki.
Nagyon vizes terület, érdemes rendes túracipőben menni. -
ssolitude
őstag
Sziasztok!
Olyan usert keresnék, akinek van Eurosport Player előfizetése, és Digis a netje.
Köszi. -
ssolitude
őstag
Nincs valakinek néhány napra kölcsönbe egy 3G-s USB modem, Vodás, vagy független?
Akár megvételre is. -
ssolitude
őstag
Tudja valaki hol lehetne szervízeltetni egy Canon SX150IS-t? Esetleg valakinek aranykezű ismerőse, aki ilyennel foglalkozik?
-
ssolitude
őstag
Nincs valakinek kölcsönbe egy PCI USB portbővítő kártya? Csak egy próba erejéig kellene. PCI-E is jó 1X-es
-
ssolitude
őstag
Apróhirdetéseknél hogy megy most az értékelés?
-
ssolitude
őstag
Eladő cuccok:
Chieftec 500W PSU CTG500 80P
Gigabit LAN Tplink PCIE 1X
ASUS P5G41 MLX LGA775
C2D E8500 LGA775
Minden hibátlan, Győrben személyesen. -
ssolitude
őstag
Eladó Győrben:
Komplett E8400 konfig, akár elemenként is.
Asus P5G41 M LX alaplap 5000,-
E8400 CPU 7000,-
2x2 GB Geil Black Dragon RAM 10000,-
Sharkoon 500W táp (+80!) 7000,-
1TB 5400 rpm 2,5 vinyó (vadiúj) 13000,-Egyben: 37k
Alkuképes.
-
ssolitude
őstag
Köszi mindenkinek, egyelőre függőben.
Ellenben van egy eladó vadonatúj Samsung 1 TB notebook vinyó, 15k, kissé alkuképes. -
ssolitude
őstag
LGA775 hűtője (ez kell a CoreDuo-ra ha jól tudom) nincs valakinek eladó?
-
ssolitude
őstag
Köszi mindenkinek, aki közreműködött
-
ssolitude
őstag
Szép napot!
IGP-t be lehet fogni hardveres gyorsításra? Vagy dedikált vga kell hozzá? -
ssolitude
őstag
Eladó notebook proci:
-
ssolitude
őstag
Valakinek nóti RAM? Hibátlan 2x512, pár, HP laptopból, 667 DDR2, olcsón?
-
ssolitude
őstag
Jól tudom, hogy a VMWare csak 64 bitre telepíthető?
-
ssolitude
őstag
Keresek 2x1G 667-es notiramot.
-
ssolitude
őstag
Tudja valaki, hogy Óvár után Rajka felé a bringaút meddig van kiépítve?
-
ssolitude
őstag
válasz
Balinov #17023 üzenetére
Ott tartok, hogy a jelenség nem egyedi, és nem hardverfüggő, inkább valami google hiba lesz. Több készüléken is ugyanez a probléma (Még Nexus-on is). Állítólag kiadtak egy frissítést (többek között YouTube és MyTrackhez) ami frissítés után nem tud elindulni.
XD-n találtam egy ilyen postot, ebben állítólag van megoldás, a YouTube-ból visszaraktam egy régi verziót, az már működik, MyTrack egyelőre nem."Still, I can not install "Google Play services" (com.google.android.gms) that are needed to run "My Tracks" (com.google.android.maps.mytracks).
Installation of "services" always ends up error message: Incompatible with other applications that use the same shared Memberlist ID.
In the file "/data/system/packages.xml" is nothing (com.google.android.gms) I could erase." -
ssolitude
őstag
válasz
Balinov #17019 üzenetére
Apk-ból még nem próbáltam. A reboot-ok megvoltak, most ott tartok, hogy megy a webes telepítés a store-ból, de még mindig úgy néz ki, hogy a service fenn van a telefonon, ergo nem engedi feltenni. Ha lelövöm a service frameworkot, akkor sem engedi feltelepíteni. Mint külön app nem szerepel a listában egyébként ilyen.
-
-
ssolitude
őstag
Találkozott már ezzel valaki?
"Összeegyeztethetlen más ugyanazon megosztott felhasználói azonosítót használó alkalmazással/alkalmazásokkal." -
ssolitude
őstag
Segítségeteket kérném! Egy olyan elemfoglaltra lenne szükségem, ami az alaplapokon van (CR). Természetesen szakszerűen kiforrasztva. Győrben elmegyek érte bárhová. Köszönöm
-
ssolitude
őstag
válasz
Balinov #14658 üzenetére
Köszi, nagyon hasznos.
Még egy kérdés: van egyáltalán értelme egy kompakttal (Canon SX150IS) RAW-ba fotózni? Értem ezalatt, hogy az érzékelő, optika, stb. egy kompaktnál esetleg nem olyan színvonalú, mint egy DSLR-nél. Így veszteségmentes(ebb) a formátum, de maga a képinformáció már eleve nem olyan minőségű.
Csak azért kérdezem, mert alapból nem tudok RAW-ba menteni, egy scriptet minden indításnál be kell tölteni, úgy lehet. Ha nem érdemes nem foglalkozom vele.
Most kezdtem próbaképeket gyártani, azzal majd talán látom a különnbséget.
Mégegyszer köszi az infokat
UI: class 10-es SanDiskra mentek, én is RAW+JPG-et, de csak az említett módon megy -
ssolitude
őstag
válasz
Speeedfire #13803 üzenetére
Leírom az egészet, nem rövid:
van egy győr.net internet Gyirmóton, adsl, simán telefon-érpár, rajt egy Dlink-adsl modem. Egy gép volt rajta, most akarnak másikat, meg Wifit is. Vettük ezt a TP csodát és a következő a helyzet. A kezelőfelületen ki kell választani a netet (PPPoE, Static IP, Dynamic IP, stb.). Értelemszerűen PPPoE, hiszen betárcsázós. Beírom user-password de nem csatlakozik fel. Egy darabig próbálkozik, aztán disconnect. Jólvan, próbáljuk router nélkül. Windows betárcsázás, simán megy a net. Router vissza, user-password, megint nem megy. Szolgáltató felhív, őnáluk minden jó.
Most jön a gubanc. Van egy Detect gomb a router kezelőfelületén, ezzel be lehet azonosítani, milyen is a net. Mondom, jól van, lehet én vagyok a hunyó, megnyomtam. Erre kiírja, hogy StaticIP. Szolgáltató felhív, mindom nekik, hogy nem PPPoE-nek látja a router az előtte levő cuccokat, hanem StaticIP-t ír ki. Mondják, az hülyeség, ez dinamikus IP, stb. Hagytam, nem küzdök. Hazavittem a TP csodát, rátettem digis netre, Detect gomb megnyom és láss csodát, PPPoE-t lát. Ment is a net ahogy kell.
Most beszereztem 4db routert, mind különböző típus, ezzel fog menni a kísérletezés.
Én ott érzem a hibát, hogy valamiért a TPlink nem PPPoE-nek látja azt a netet (ez lehet egyébként a router hibája is). de mélyebben nem tudok belemenni a beállításokba, nem is értek hozzá annyira. Próbáltam IP címekkel variálni, nem sok sikerrel.
Lehetséges, hogy a szolgáltató a hunyó? -
ssolitude
őstag
Használ valaki TP link routert, WR740N a pontos típus, de szerintem a hozzá közeliek is megfelelnének.? Esetleg ismeri valaki a győr.net-es ADSL-t?
-
ssolitude
őstag
Engedélyezve van, a roaming is. Átteszem egy Hero-ba, ott az általad mondott beállításokkal megy is minden. A tab is látja a T-s hálózatot, de akármelyiket jelölm ki, nincs se internet, se telefon. A web'n walk-ot még nempróbáltam, de mindjárt átteszem a kártyát.
ROM miatt lehet ez a baj? -
ssolitude
őstag
Van egy T-s előfizetéses SIM, mobilnet hozzáféréssel. Hogyan kell Androidnál (tablet) beállítani az APN-t, hogy legyen net?
-
ssolitude
őstag
válasz
sladka_pani #12890 üzenetére
Anno én is csináltam ilyet, xvidhez tökéletesek is.
-
ssolitude
őstag
válasz
sladka_pani #12859 üzenetére
Lehet nekem is van valamim. 2MB ATI Rage?
Komolyan, megnézem.
-
ssolitude
őstag
válasz
Balinov #12549 üzenetére
Az utolsó makettemet valamikor '98 környékén csináltam, a fénykor a 90-es évek eleje volt
Bementünk a boltba, vittünk aranyat, aztán adtak érte festéket.
Mellesleg az első makettemet '78-ban kaptam, Eredeti orosz T-72, vörös csillaggal, kis villanymotorral, lapos elemmel távirányítottuk. Military zöld volt, akkor még festékről nem hallottunk
Szerk: majd keresek képeket, hátha találok valamit. -
ssolitude
őstag
Plexi rudat keresek 4-5cm átmérővel, max 10 cm hosszban. Nincs valakinek, vagy nem tudja, honnan lehetne szerezni?
-
ssolitude
őstag
válasz
Speeedfire #12352 üzenetére
-
ssolitude
őstag
-
ssolitude
őstag
2012-es Topmap térképekhez tudna valaki egy linket adni? PM-ben?
-
ssolitude
őstag
válasz
atos19881101 #11116 üzenetére
Repü
-
ssolitude
őstag
Vadonatúj Shimano 8-as kazettás sor MTB-re, eredeti gyári csomagolásában eladó. 11-32T.Tévedésből lett vásárolva. Eredeti ára 4790, 4k-ért vihető ma estig.
-
ssolitude
őstag
Keresek ACER Aspire 5520G-hez töltőt, esetleg olyat, ami helyettesíti.
-
ssolitude
őstag
Keresek 1155-ös gyári hűtőt.
-
ssolitude
őstag
válasz
sladka_pani #10564 üzenetére
Mindjárt küldök püben valamit...
-
ssolitude
őstag
válasz
sladka_pani #10094 üzenetére
Bármit. Csak mutatni kell valami elképzelést.
-
ssolitude
őstag
válasz
sladka_pani #10092 üzenetére
A matrica van alulemezre ragasztva. Bármilyen méretben(ésszerűség határain belül).
A fényvisszaverő fólia egyik fele fényvisszaverő, ebből következik, hogy honnan tapad.(De lehet negatív is, tükörből olvasható.)
Bárhova felrakható, ami viszonylag egyenes, és nem porózus. Ha táblán van, akkor meg oda ahova akarod.
Milyen egyedi autós matricára gondolsz? -
ssolitude
őstag
válasz
sladka_pani #10085 üzenetére
Matrica. -
ssolitude
őstag
Eladó Kingston 8GB-os class10-es SDHC, téves rendelés miatt.
-
ssolitude
őstag
válasz
cellpeti #10081 üzenetére
Egyedi rendszám
Vagy csinálok ugyanilyet 2k-ért és Győrben a kezedbe adom -
ssolitude
őstag
Van valakinek tapasztalata gyorsulásmérős órával? Az érdekelne leginkább, mennyire valós az általa mért távolság, ill. sebesség.
-
ssolitude
őstag
Eladó am2-es lapot keresek. int hang,pci-e,ddr2,lan. szükséges.
-
ssolitude
őstag
Hozzávetőleg mennyibe van egy viszonylag egyszerű céges, pár oldalas weblap működtetése? (tervezés, tárhely, karbantartás, etc.)
-
ssolitude
őstag
Keresek győrben USB modemet, 3g,hsda,egyebek,t-mobilos vagy fūggetlent.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Yettel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Witcher topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- Szép Acer 15.6" ,6.gen.core i3(4X2,0Ghz)8GB RAM,SSD,jó akku
- Lenovo Thinkpad L15 Gen 2. Újszerű i5-1135, 24 Gb RAM, 1TB SSD
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest