-
IT café
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Üdv!
Hankook K120-ast használ valaki?
K117 és a között vaciláltam, de végül a 120-ast rendeltem egyenesen a gyárból hozatom ki.
Leginkább az érdekelne, hogy 235/45/17 méretbe ugye nem fog nekem hangos lenni? Mer most ami van bridgestone már nagyon dübörgő hangosan szól igaz 6éves, de elég hamar elkezdte ezt a hangot.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Köszi a válaszokat meggyőztetek. Azt gondoltam még ezt a telet kihúzom velük, de a nyáriakat is cseréltem tavaly szóval akkor ez is csere lesz meg is nézem a hankook oldalán milyen téli választék van.
-
SzlobiG
félisten
Dobsz egy linket? Adac listát néztem, de abba nem volt hankook. A nyáriak nagyon beváltak szóval a téli is az lesz pláne, hogy egyenesen a gyárból szerzem be jó áron.
A régi michelineket szerintetek ellehet passzolni, vagy kuka? Profil mélység miatt sztem elvinné vki vmi régi gépre...
-
SzlobiG
félisten
Erősített (XL) abroncsot érdemes választani, van értelme?
-
SzlobiG
félisten
Értem, kíváncsi leszek rá bár ameddig nincs hó addig nem rakom fel őket legalább is októberben biztosan nem.
-
SzlobiG
félisten
Ma átvettem az abroncsokat végül a W310 XL lett.
Még nem teszem fel, majd novemberbe sztem. Kíváncsi leszek rá mit tudnak a nyáriak nagyon beváltak remélem ezek is. 90k-ba volt a szett.
Most kell szereznem a corsara 185/65/15-ös télit, de azt már vmi webshopból.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Barátunk úgy repült innét mint ahogy a neve is jelzi mint a pinty.
-
SzlobiG
félisten
KLEBER KRISALP HP2 185/65R15 88T 13.000.-
FIRESTONE WINTERHAWK 3 185/65R15 88T 13.200.-
FULDA KRISTALL MONTERO 3 185/65R15 88T 13.200.-
Uniroyal MS PLUS 77 185/65R15 88T 13.400.-
BF GOODRICH G FORCE WINTER 185/65R15 88T 14.000.-
Vredestein SNOWTRAC 5 185/65R15 88T 15.700.-
Hankook WINTER I CEPT RS2 W452 185/65R15 92T XL 18.000.-Ezek közül szerintetek? Hankook túl drága szal azt inkább ne is nézzük. Én a Vredesteinre gondoltam, vagy a Goodrich.
Ötlet?
-
SzlobiG
félisten
Megnéztem az Idei Adac tesztet és végül a Fulda Montero 3 mellett döntöttem ár/értékben a legjobb a lista szerint.
-
SzlobiG
félisten
válasz Deathunter79 #9727 üzenetére
Az adac tesztben 4. lett szóval ezért is döntöttem mellette meg az ára miatt.
-
-
SzlobiG
félisten
Gumiápolónak van valami haszna? Télire leápolnám a nyáriakat, de hallottam olyat hogy nem ajánlott mert öregítik a gumit ezek a szerek.
-
SzlobiG
félisten
Akkor nézek vmi glicerines verziót.
-
SzlobiG
félisten
Manapság ennyire menő lett a dot szam kicsiszolasa?
Ismi vett egy autót kapott hozzá téli gumit, mondom megnézem neki mikori, hát nem ki volt csiszolva...
-
SzlobiG
félisten
Autónavigátor Téli teszt. [link]
-
SzlobiG
félisten
Felraktam a téli Hankookokat mivel hó még nincs, így esőben próbálgattam nagyon jól tapadnak szinte észre se venni, hogy 215 és nem 235-ös gumik vannak.
-
SzlobiG
félisten
Hai.
195/65 R15-ös méretbe kell vennem nyári gumit.
Kettő közül melyik lehet a jobb választás? 307-es Pugra lesz.
Az adatlap alapján a Kinergy jobb. Vélemény?
-
SzlobiG
félisten
-
SzlobiG
félisten
185/65R15
Olcsó kategóriába mi az ajánlott?
-
SzlobiG
félisten
Váltóméret kérdés:
Gyári méretek: 205/60 R15.
Amit akarok: 185/65 R15.Kalkulátor szerint mehet. Szerintetek is rendben lesz?
-
SzlobiG
félisten
De jó köszi.
-
SzlobiG
félisten
A kalkulátor szerint igen. Viszont én egy ilyen autóra biztosan nem tennék ilyen keskeny "ballonos" gumit esztétikailag nagyon gáz lesz szvsz.
(#12407) tomcsi23 Igazad van arról nem is beszélve, hogy sokkal kisebb a tapadó felület egy ilyen kaliberű autóra tuti nem raknám rá.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Én biztosan ugyanolyat vennék előre is mint ami hátul van. Márka, típusra értem.
De itt az idei ADAC lista vedd szemügyre. Vannak jobb-gyengébb típusok nagyon nem tudsz mellé lőni egyikkel se, csak normális márka legyen ne kínai, taiwani.
(#12408) M_o_g_y_i Gondolom dobná a 17-es felniket 15-re.
-
SzlobiG
félisten
Használ valaki hankook négyévszakos gumit? Vélemény róla? Most jó áron tudnék újat 10k alatt/db áron. De nem tudom, hogy a 307-es pugunkra bevállaljam a nyári szett is már jó régi. 195/65/15 a méret.
-
SzlobiG
félisten
válasz tboy93 #15216 üzenetére
Kis távokra van használva asszony gépe a 307-es nagyon ritka amikor meszebbre megy vele. Utazni az enyémmel járunk, tehát Mátra meg hasonló helyeket nem látna.
Az annyira drága, hogy akkor inkább veszek télit rá, csak most lenne lehetőség ilyen áron hozzá jutni.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Még átgondolom az idei adac teszt szerint nem ajánlott kategória.
Ha esetleg úgy döntök, hogy téli gumi, akkor a laufenn jó lehet? Mer hankookot most csak nov végén tudnék hozatni, nem biztos hogy a nyárival ki tudnánk bekkelni.
Ahh dupla törölnéd a másik hsz-t?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest