Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Az elmúlt 3 napban gurultam ~200km-t ebben az esős, fos, nyomorult időben a Vredestein Quatrac-el. Igazából azt kell mondjam, nálam simán hozza a korábbi Nokian és Vredestein nyári gumik minőségét. Volt alkalmam tesztelni az aquaplanning-et és a kanyargós utakat az északi régióban, nálam simán jelesre vizsgázott. Próbáltam direkt zavarba hozni kanyarokban, de abszolút stabilan lehetett vele autózni, nem hangos, autópályán sem. Persze mindig van jobb és drágább, de szerintem a hozzám hasonló polgárnak akinek A->B-be kell eljutnia, szerintem jó választás.
Szóval még egyszer köszönöm mindenkinek hogy ajánlottátok, rohadtul nem bántam meg. És nem, nem fizet senki sem a reklámért, de nem hiába ajánlja itt mindenki
-
_NCT
addikt
Úgy látom annyian vettünk Quatrac-et az elmúlt időben, hogy mire megjelenik a 2021-es teszt, addigra talán szájhagyomány útján is fogunk tudni mondani ( ha nem is havas, de száraz és nedves) értékeléseket, kinek mennyire jött be, ami alapján el lehet dönteni.
Én még csak városban mentem vele, elég csendesnek tűnik, de őszintén megmondom a télim sem volt túl hangos.
-
_NCT
addikt
Sziasztok! Megjöttek a gumik fehérvári úton lévő AKH-tól, Vredestein Quatrac , DOT szám 1921 , szóval elég friss. Gyorsan felszerelték, nem volt gond, de már egy futóművezést nem tudtam belőlük kihúzni, mivel sem telefont nem vették fel, sem email-ben nem válaszoltak.
A téli gumik amivel az autót vettem jó állapotú, 3 éves Pirelli Cinturato Winter 205/55 R16 91T gumik. Szerintetek a 4 darab gumi használtan eladható ilyen 13000 Ft / darab áron?
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
A Vredestein-ről jókat olvastam, lehet arra benevezek. CC+ van akinek bejött, van akinek nem, elég vegyes, persze az sem rossz. De én úgy gondlom inkább vizes/havas úton legyen picit jobb, mint szárazon, kombival amúgy sem fogok kanyarvadászkodni meg határokat döntögetni.
Jelenleg alufelnire szerelt téligumik vannak az autón, ezzel vettem, érdemes 4évszakosat lemezfelnire feltenni, vagy nincs sok értelme? Azt tudom, hogy télen a lemezfelnit jobban ajánlják a súly és ellenállóképesség miatt, de mivel az elmúlt 5 évben kb alig volt tél, nem tudom ez mennyire releváns.
-
_NCT
addikt
Sziasztok! 205/55 R16 Négyévszakos gumiból melyek az ajánlottak, amelyek nem kúsznak, nyúlnak nyáron sem, vizes aszfalton is megállják a helyüket? Néztem teszteket, de ahány teszt annyi győztes... Michelin CC+, Goodyear Vector Gen3, Hankook Kinergy S2, Continental AllSeasonContact, ezek mennyire jók? Megéri a GoodYear a +5k felárat guminként? Alufelnire is mehetnek ezek?
Felhasználás: évente 70-80% város, maradék pálya. De azért mennénk hosszabb távokat is kirándulni, de nyilván nem ezzel élményautóznék.Ahogy a tyrereviews alapján néztem a Goodyear Vector G3 nedvesen és hóban nagyon jó, szárazon már csak egy közepes. Ami igazából tetszene is, hiszen pont nedvesen és hóban legyen egy picit jobb a többi 4s gumitól. Egy Octavia 3 kombira szeretnék gumit nem mellékesen.
QRU ajánlotta a Vredestein Quatrac Pro gumit.
-
_NCT
addikt
válasz ANDROID??? #7977 üzenetére
Szentmihályin a piros még jó is lehet, nem lakom onnan messze. A lényeg hogy ne kontárok legyenek, amint lehet veszek majd lemezfelnit, de most spórolás van.
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Hello!
Tudtok valami normális gumiszervizt Zuglóban és környékén, ahová nyugodt szívvel vihetem gumicserére az autót? Direkt nem kerékcserét, hanem gumicserét írtam, nem akarom hogy valami kontár szervíz elcsessze az új gumijaimat a gumi lefejtéssel és felrakással.
-
_NCT
addikt
No, ha minden igaz és képesek lesznek visszaszolni a gumistol akkor Semperit speed grip 2-rol tudok véleményt mondani.
-
_NCT
addikt
Mondjatok már légyszíves Bp-en normális gumiszervizt akik képesek valaszolni az emailre es normalis arakon dolgoznak.
Új gumikat vennék 195/65R15 méretben de van ahol a szerelés baszott drága (marso) van ahol meg nincs az a gumi ami nekem kell.
Semperit spees Grip 2 ,nokian Wr D3 a két kiválasztott. Nem hátrány ha adnak a gumira garanciát.
Legtöbb helyen ugy van hogy Dot szamot nem tudnak mondani, rendeld meg neten ,gyere el érte és megnezheted mit kaptál mentalitással működnek a dolgok. Nem hiszem el h 2014-ben nagy kérés ezekre valaszolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DIGI internet
- Kuponkunyeráló
- Microsoft Office és Office 365 topic
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- XPEnology
- További aktív témák...