-
IT café
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Na mostmár tudok írni és nem kell szutyok mobilról pötyögni.
Az Avenger ugyanazt tudja mint a MOC,csak amíg a MOC egy kalap szar és bánom hogy megvettem,addig az Avenger-t imádom.
Először is repülő és helikopter is amiben még autópilota is van.
Jah és ha lezuhansz max szarrá törsz egy fél városnegyedet de túléled.
Mondjuk én túl szoktam élni a le zuhanást amúgy is,mert profi vagyok zuhanásból,csak a többiek nem élik túl.
De az Avenger egy nagyon jó játékszer.
Bele teszed a Deluxo-t,tankot,anyám kínját,majd felszállsz vele magasra autopilota-ra kapcsolsz be mész a hátuljába és kiugrasz a Deluxoval meg egyébbel.
Én például tankokkal bombáztam Szabi yachtját,de bénán célzok.
Ha ügyes vagy Deluxo-val később vissza is mehetsz Avenger-be.
Tankkal nem mert az lezúg a vérbe.
Avenger rakterébe 30 játékos fér.
Amivel jókat lehet marháskodni.
Nekem az egyik kedvenc szórakozásom hogy kicseszett magasról kiugrok avengerből egy tengeralattjáróval.
Egyébként vicces de ha felszálsz full magasságra és kiugrasz belőle egy Insurgent-el akkor karcolás nélkül megússza,kivéve ha valamire ráesel,kocsira vagy mittomén.Akkor megkarcolódik.
Kuruma-val ne ugorj ki,az még egy gumikacsától is eldurran.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest