Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
Ez annyival jobb, hogy rögtön a c-re telepíti a programok mappába, majd áttúrom még a rejtett mappákat, ha oda nem pakolt akkor egyszerűbb lesz áthelyezni. Köszöntem!
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz #16820480 #3293 üzenetére
De, át kell, ráadásul így elsőre nem is találtam meg minden bejegyzést, hogy a komplett chrome mappát másik meghajtón használja, ne a c-n . Mondjuk így a sokadik telepítésre már ez is szemet szúr, hogy egyrészt miért nem lehet választani, hogy hova tegye, másrészt miért rejtett mappába telepít? Na mindegy, most egy kicsit lenyugszok, mert ma már így is eléggé felb@szták az agyam, aztán majd nekiállok megcsinálni normálisan. Azt hiszem, most egy darabig párhuzamosan fog menni a chrome meg az opera11 és amelyiket előbb "belakom" az marad.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz #16820480 #3291 üzenetére
Hát ez így nem jó. Nekem semmi nincs a c meghajtón, biztonsági okok miatt, ha van valami gubanc a rendszerrel, akkor format c. Viszont így bukom az előzményeimet, így is oda lett az elmúlt 4 nap. Meg amiket átmentettem Firefoxból, azokat is érdekesen jeleníti meg, a chrome szerint az elmúlt két napban olyan oldalakat néztem meg amiket szeptemberben látogattam utoljára, azt amit még ff-el néztem a múlt héten, meg csak akkor hajlandó előhozni, ha rákeresek, lapozással nem. Akkor irány az opera11.
-
Воланд
titán
A chrome egyáltalán nem szinkronizálja a böngészési előzményeket? Most raktam újra, szinkronizáltam a fiókommal, de csak a könyvjelzőket helyezte vissza.
-
Воланд
titán
válasz #16820480 #3281 üzenetére
About:flags-nál belőttem a gpu gyorsítást, ártani nem árthat. Hát ilyesmik érdekelnének, hogy cache, zoomolás, betűméret. FF-ben szépen kiad egy, a windows registry-hez hasonló oldalt és akkor ott be lehet állítani mindent. Na, de majd jól ráguglizok, meg majd jobban megnézem a beépített fejlesztő eszközét, hátha ott lesznek az okosságok.
-
Воланд
titán
válasz #16820480 #3279 üzenetére
Jól van, nálam lesz valami hiba, most már ff-ben sem megy. Ott is növelhetem, csökkenthetem a betűméretet, csak a főoldalon érzékelhető a változás.
Szerk.: Apropó a chrome beállításaihoz még mindig nem lehet hozzáférni, úgy mint az ff-ben az about:config paranccsal?
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz #16820480 #3277 üzenetére
Az is csak a főoldalon látszik. Se a menüben (bár azt nem tudom, hogy itt is kellene-e egyáltalán), se az oldalakon nem látszik, hogy be van állítva a betűméret.
-
Воланд
titán
válasz #16820480 #3275 üzenetére
Visszatettem az alap témát, semmi változás, kivéve, hogy a főoldalon látszik, hogy meg van növelve a betűméret. Rendszernél a dpi át van állítva, de visszatettem 100%-ra, így sem történt változás. Nem zavar nagyon a dolog, mert nagyítással meg tudok mindent nézni rendesen (leszámítva a ph-s bugot) csak furcsa, hogy nem működik.
-
Воланд
titán
válasz #16820480 #3273 üzenetére
Igen, ezeket olvastam, jeleztem is a hibát a bug topikban, viszont már korábban írta lezso6, hogy ez a hiba már javítva lett, akkor ezek szerint mégsem. Betűméretet a maxra állítottam, semmi változás.
-
Воланд
titán
Most kezdtem el használni a chrome-ot és nekem is ez az első hiba ami előjön. Meg, hogy nem lehet az oldalaknál külön-külön beállítani, hogy mekkorára nagyítson. Amiket meg néztem kiegészítőket a zoom-hoz, azok meg nem működnek rendesen. Sőt, hiába változtatom meg, hogy az alapértelmezett betűtípus nagyobb legyen az sem működik nálam, maradnak ugyan olyanok a betűk. Kár, pedig az ff-ből már nagyon elegem lett, a chrome sokkal gördülékenyebb, ezt 5 perc alatt sikerült megállapítanom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest