- Windows 11
- Windows 10
- Linux kezdőknek
- Rendszergazda topic
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
용 Bob
senior tag
válasz Cs1csó #27048 üzenetére
Lefutattam még 2x restart után, de semmit nem talált. Chrome uninstall + rendszertisztító és reg clean megvolt. Utána újra feltettem. Tegnap este ment fél órát a korábbi tesztel (YT+twitch, gmail+FB füleket váltogatva), de nem fagyott. Ma reggel elindítottam és a chrome 2 percen belül kifagyott. A fura, hogy elkezd olyankor akadni az egér és ctrl+alt+del-el még rá tudok menni, hogy állítsa le a böngészőt, de olyankor már teljesen kifagy...
Drivert rendszeresen frissítem.[ Szerkesztve ]
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
용 Bob
senior tag
válasz Cs1csó #27046 üzenetére
Köszi a választ de már megvolt min a kettő. reinstall, adwcleaner talált egy pár dolgot, amiket töröltem és restart után sem szünt meg a jelenség...
[ Szerkesztve ]
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
D28
tag
válasz Cs1csó #26881 üzenetére
(#26882) colomb2
Jók ezek a kérdések mert fokozzák az anomáliafaktort.
2 db asztali gép van itthon és mind a kettőnél jelen van a probléma. Egyik: ryzen 1600x, gtx 970, ssd, win10 pro 64bit kb 1 éves telepítés, lassulás nem érzékelhető. A másik egy régi 775-ös csoda abba is van vmi ati vidikari meg ssd, pár hónapos telepítés szintén win 10, csak netezésre van használva eddig relatíve gyors volt.
Mivel mind a kettőnél fennáll ezért a routerrel a kezemben pörögtem eddig a fejemen de nem segített, ráadásul a firefox itt is ott is megy, meg a chrome is ha letellik az a kezdeti 10 15 20 mp, wifi is okés.
Ccleanert, malwarebytes rendszeresen használva van. 3 bővítmény meg mérsékelten sok könyvjelző van de volt már több is (másik gépen 0) szóval nem hiszem h ez a baj.
(Adwcleaner jónak tűnik mert kékhalál lett a vége de cserébe nem történt semmi. )
Ez a profiltisztítás nem tudom h milyen mélységig kellene kiterjedjen (az inteles gépen nincs is fiókba mentve semmi), ccleaner sztem kiszedi a felgyülemlett mocskot ami lassulást okozhat.
1 2 hete van ez a dolog, nem tudom h a króm mikor frissíti magát vagy mikor nem és az nem tetszik itt a hálózatban valaminek vagy fogalmam sincs.
[ Szerkesztve ]
I don't know whether to laugh or vomit.
-
pibácsi
senior tag
válasz Cs1csó #26846 üzenetére
Igaz, hogy régen megjelent, de nekem eddig jól működött, már vagy 12 éve használom. Egyéb okok miatt (különböző szoftverek) nem váltok, a céljaimnak teljesen megfelel. Ha nem akartam volna most Chromot is feltenni - ami egyébként más vvonatkozásban jól működik - akkor most nem ugrik ki ez a probléma. Sztem nem az a gond, hogy XP van. Más lesz itt, amire nem tudok rájönni. Azt kérdezném, hogy nálad külön van-e Java a bővítményekben? Amúgy a gépen van, mert máshoz is kell.
üdv. Pibácsi
[ Szerkesztve ]
-
pibácsi
senior tag
válasz Cs1csó #26840 üzenetére
Köszi a választ. Sajnos nem javúl. Már ujra telepítettem, előtte takarítottam, de az új telepítés sem adja a képeket. Kell neki a Javascript úgy tűnik, mivel a Firefoxba is az működteti, ha kikapcsolom eltünnek a képek. Viszont a Chromban a bővítményekben nincs ilyen. Van fönt egy Comodo Dragon is már régóta és érdekes módon ott sem hozza a képeket. Konkrétan a legjobb példa a "Maxapró" oldal. Itt jöttem rá a hibára. Viszont nem találok külön Javascriptet a Chromhoz. Vagy mi nem stimmel? Neked van a bővítményekben? Vagy mit kell még betennem. Az uBlock van fönt, már azzal is kisérleteztem, hogy ki-be kapcsolgatom. A reklámokat eltünteti, meg visszahozza, de a képekkel nem foglalkozik.
Nem tudom, mit kellene kezdenem. Amúgy jól működik űgy tűnik.Ü. Pibácsi
-
törölt tag
-
SP4C3
veterán
válasz Cs1csó #26778 üzenetére
Igen, jól! De nem azért, mert nem lett volna képes felülkerekedni...
Még mindig szükség van adblock-ra meg egyebekre.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
SP4C3
veterán
válasz Cs1csó #26727 üzenetére
Mármint? Ha arra gondolsz, akkor igen, lehet a chrome a default pdf olvasód. Nekem azimént edge volt a default pdf-re, de edge meg nem tud futni admin fiók alatt, de nem is akarta megynitni, csak simán letöltötte.
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
SP4C3
veterán
-
Akelaus
senior tag
válasz Cs1csó #26284 üzenetére
Úgy tűnik ez egy verseny. Ma megoldják, hogy blokkolja, másnapra az oldal kinyírja valahogy a blokkolást. Majd azért kíváncsi leszek rá mivel oldják meg ha jön a Chrome beépített reklámblokkolóval? Igaz nem teljesen szűr majd mindent, de pl. az új Firefox külön blokkoló nélkül is szépen szűri a Prohardver és tsai. oldalakat.
Nem túrtam fel az Ublock-ot, de lassan kezdhetnek valamit csinálni a bitcoint és a hasonló kriptópénzek bányászata ellen.[ Szerkesztve ]
-
Akelaus
senior tag
válasz Cs1csó #26265 üzenetére
Has jól értem a sima ubloc origin miatt a két általad linkelt oldalon (wired.com, forbes.com) semmit nem kéne látnom? Azért kédrezem, mert most vagy az oldalon kapcsolták ki a védelmet, vagy az ublock lett jobb (egy napja frissített szűrökkel), mert mind a két oldalt teljesértékűen tudom használni a sima ublock origin mellett, bekapcsolt reklámblokkolóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest