- Mesterséges intelligencia topik
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Internet problémák
- Synology NAS
- Hálózati / IP kamera
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Windows 11
- Family Link
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hidd el, el tudom dönteni, mennyi hangot játszom percenként. A dolog baromi egyszerű. 60 bpm-re beállítom: tik-tak-tak-tak-tik-tak-tak-tak-tik-tak-tak-tak, stb. tak és tak, tik és tik között is ugyanannyi idő telik el: 1 másodperc. Ha 400-ra állítom, akkor 60/400 másodperc telik el tik és tik, illetve tik és tak között is.
(#26508) Zoli133:
De ha 400 bpm-en negyedeket játszol akkor nem csak a hangsúlyosokra pengetsz, hanem minden negyedre.Na ez az, a másik dolog meg, amit nem értek, hogy lehet több pengetés úgy, ha csak egy részhalmazát (hangsúlyos hangok) nézem a hangoknak. Ez kicsit a fából vaskarika esete nekem, de lehet másról beszél.
-
Zoli133
addikt
De ha 400 bpm-en negyedeket játszol akkor nem csak a hangsúlyosokra pengetsz, hanem minden negyedre.
100bpmen, lehet 3/4, 4/4 mindegy egy negyed kotta hossza pont ugyanannyi, azaz ha valaki azon a tempóm folyamatosan negyedeket játszik akkor tökmindegy az ütem jelölés a pengetés sebessége ugyan az lesz.
Persze ha zenét ir az ember akkor nem csak negyedeket játszik es figyelni kell az ütemre, de sebességi szempontb9l most ez mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-17IKB - i5-7G I 8GB I 128SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest