- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- PR-Telecom
- Reklámblokkolók topikja
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Firefox
- A Signal elnöke szerint biztonságos az üzenetküldőjük
- Microsoft Excel topic
- Linux kezdőknek
-
IT café
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs #10047 üzenetére
Kérlek ne gyere nekem itt a távolkeleti robottechnikával!
A Strat nyakakat mentem próbálgatni, az a terv hogy veszek csak nyakat, egy kényelmeset a Stratóra, 4 csavar + egy beállítás a márkaszervízben és meg van oldva a dolog. Soha életemben nem próbáltam még egy LP-t sem. Szombaton mikor végeztem a 3-4 Strattal indultam már hazafelé, de visszaléptem az LP-hez és lekértem a falról. Na, onnan kezdődött A gitározás számomra. Ezért vagyok ilyen lelkes ám.
Nagyon-nagy flash volt. Tippelj, hol lógok majd a hétvégén?
Segítek, Alexa... az eleje.
...ezért mantrázom itt folyamatosan, hogy nem netről kell rendelni, hanem ölbevenni 5-6 gitárt még a vásárlás előtt. Igen, álomgitárokat is. Csak úgy tudhatod meg, hogy mi a cél. Aztán lépkedni fel a "létrán"; Epi, Cort, Vintage, egy leharcolt Gibson SG, majd egy patent, majd egy alap LP, majd A Les Paul. Így megy szerintem. Mit gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- PC RTX 2060 + i7 9700K AKÁR TELJES SETUP OPCIÓVAL
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest