Új hozzászólás Aktív témák
-
lúzer
veterán
válasz
creed30 #1543 üzenetére
dvd-re közvetlenül nem próbáltam
még ghost-al igen, tud írni dvd-tén merevlemezre mentek, aztán hálózaton másolom még másik gépre is a biztonság kedvéért, most így csinálom
kisebb az esélye a vinyóhalálnak mint annak hogy valami szétcseszi a rendszert, de mondom, megvan más helyen isacronis egyébként hálózatot is lát, onnan is lehet visszaállítást csinálni, meg menteni!
----------------
másik vinyóra simán vissza lehet másolni, xp-t legalábbis
vista alatt szívtam, átmásolta, el is indult, de valahova nem tudott írni, jogosultságért visított a bejelentkezés közben, nagyon nem foglalkoztam vele, csak próba voltrádugtam a gépre a friss vinyót, minimum 2 partíció, második partícióra az image felmásolása, majd ez a vinyó a gépbe mint fővinyó, acronis cd boot, és első partícióra visszaállítás.
xp és w2000 alatt ez simán megy, próbáltam, komplett rendszert klónoztam már így, melóban ezek voltak, mostanában van csak vista
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest