Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Sordoran #6150 üzenetére
Sordoran
Igen, arra fog menni a Tubby-s újítás.
Szerk.: a letehető tárgyak számát érintő változtatást később részletezik, hogy az pontosan hogyan is fog működni, mert arra nem tértek ki, csak kiemelték, hogy készüléktől függő lesz.F34R
Szintén igen, Honkai-on várható a crossover. Mondhatjuk, hogy annak köszönhetően vettem tudomást a Genshin-ről is, mert egyébként a hírét nem hallottam előtte a cégnek.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
F34R
nagyúr
Ah en mar belefaradtam az artifact farmolasba... rohadt idegesito.. meg azok is xarok amiknek a substatjai jonak indulnak.... bonusba ad elemental masteryt meg defet..minek? aaahh irgum burgum.
-
slimG
tag
Matt az egyik videójában beszélt róla, h lesz artifact reroll. Persze csak gladiator, wanderers, nobles és bloodstained set-nél, de hátha az segít valamicskét. Pale Flame set farmolása nálam is idegtépés, crit% fejes egyáltalán nem alar esni.
e-mailre nem válaszolok, PMben írj mindenképp
-
Sordoran
addikt
Szerencsére nekem esett egy crit%, de a fejlesztés során csak a def nőtt rajta. Többi is elég hitvány sub statokkal rendelkezik, a legjobb ATK%-on van crit és ATK, mellette HP és DEF, többi is hasonló. Physical DMG% nem jött, de geo és pyro kettő is, eh... bosszantó.
Emiatt nem tudom ereje teljében élvezni Eula-t, pedig van benne potenciál.Estére hoztam két videót is vele:
- Első Eula solo stormterror. Többi bossal is lehet megpróbálom majd, a farkas sajna cyro-val elég gáz, Childe-nél futottam pár kört, de elsőre eljutottam phase3-ig, utána már kettő is alig jött össze, túl óvatos lettem.
- Második Eula team az új boss ellen. Ennél a bossnál érzem, hogy Zhongli nélkül nagyon meg lennék lőve.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
-
Sordoran
addikt
válasz xeon forever #6160 üzenetére
Lehet nagyobb a sebzés, mert több az atk vagy több a crit dmg. Ezen kívül ugye a physical dmg bonus is és az ellenfél resistance értéke is befolyásolja mekkorát csapunk.
Viszont önmagában az, hogy mekkorát ütsz, csak egy dolog. Hosszú távon rengeteg minden befolyásolja mekkora sebzést tudsz kiosztani egy harc alatt.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Urzu_7
aktív tag
-
Sordoran
addikt
válasz xeon forever #6163 üzenetére
Örülök, ha tudok segíteni, csak azt nem értem milyen route-ot láttál nálam? Izomból lemegy ez a boss nekem, szóval nagy taktikázást nem végzek, de ahova látványosan csap/fáj azt kerülöm, ennyi lényegében.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz xeon forever #6165 üzenetére
Jah, hogy stormterrorra gondolsz? Először én is szenvedtem vele, mert nem tudtam, hogy 2 platformot oldalra lépve nincs sebzés. Mivel nem volt heal csapatomba, így nem ment le, majd rákerestem youtube-on hogyan csinálják mások, és akkor megvilágosodtam. Ha nincs elég sebzés, akkor még egyszer kell/tudsz átszökkenni.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #6160 üzenetére
De lehet te taposan estel neki... pedig nagyob nem ravalo a gladiator.
#6166 Sordoran
Engem az utott ki, mikor Ganyu roptibe leszedi a shieldjet.... majd foldrol kb 5 charged shottal kinyirja... en meg szenvedek vele par percet.
-
xeon forever
addikt
Hm. Azé ez nem feltétlen igaz. Bizonyos esetkben jó. Nekemvan olyan lvl20 ahol Crit dmg +51%.
Storm terrornal 2 utést kaptasm be a második volt death és nem volt nálam tápoldat. Ua Julcsi volt (single)mint tegnap amivel tótuk.
Sztem nagyon sokat számít a rout+team. Ha elf*s*kodjuk akkor bukó.
[ Szerkesztve ]
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #6168 üzenetére
Ertem en hogy ha mas nincs.. meg sapkanak teljesen jo.. de pl pyhisical bonus goblet nincs, nincs meg a kettes szettbonusz sem... Bloodstain is jo neki. Van resistance lotty anemora. akkor nem sebez annyit az okadasa. Jaaahh.... annyiszor meghalltam mar regebben, hogy nagyjabol mindent kitapasztaltam a rohadeknal.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz xeon forever #6168 üzenetére
Stormterror a legkönnyebb boss harc a hetik közül, faék egyszerű a mechanikája:
Alapból a platformon szélén vársz, így amikor átsuhan középen, nem sebez le. Ezután van amikor harap egyet oldalra, ezt egy pajzsossal levéded (Zhongli pofán röhögi, de egy Beidou E-vel is kivéded, sőt, vele rögtön rá is sózol egy nagyot a fejére).
Ezután van amikor két energia gömböt kilő, ezt a légörvény használatával simán kikerülöd. Ha pedig letámaszt sugárt hányni, átfutsz átellenes karmához és csapod, ahogy videóban is teszem. Mikor lebukik felmászol rá és elnyomsz rá mindent. Ezután jön az égi áldás, itt pedig légörvényt használva egyik irányba váltasz 2 platformot.
Lényegében ennyi a harc, csapat erősségétől függ mennyi kört kell kibírnod.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
F34R
nagyúr
Lenne egy kerdesem... melyik az a bow (akar lehet tobb is.) ami pl Ambernek is jo hogy nem kell weak spot.. eleg frusztralo ha kicsit felrehord akkor nincs meg a sebzes. Nekem ezek vannak: sharpshooter r5, slingshot r5, stringless r2, sacrifical bow r1, meg a phyisical prototypos. tobb ertelme lenne varni a fegyver bannerre esetleg?
-
Sordoran
addikt
A felhozatalból a Sacrifical bow talán a legjobb. Ha megvan a Favonius warbow az jobb lenne, amennyiben van elég crited. A compound akkor jó, ha main dps, többi felejtős.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Írtam a compound bow-t, ha main dps akkor lehet jó, mivel fel kell stackelni. Amúgy nem túl jó sajnos neki. (most Amber-t nézem) Maradj akkor a Sacrifical bow mellett.
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #6174 üzenetére
mostanaban nem nagyon szoktam.
Julcsa.. ne felejtsd el a talenteket, az autoattack megallhat 8 nal, de a masik kettot koronazd meg.. ugyanigy hu taonal..
#6175 Sordoran
erre gondoltam. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Írtad hogy nem megy a charged lövés weakpointra, így totál hasztalan ez a fegyver.
-
Peyepy
friss újonc
Valaki tudja, hogy iphone-on, ha apple id-val jelentkeztem be akkor, hogy kell beváltani a reedem kódokat?
Ha igen akkor előre is köszönöm a választ!
-
Sordoran
addikt
Május 28-án pénteken magyar idő szerint délután 18:00-kor lesz az 1.6 patch special programja. Beválható kódokat kapunk majd, valamint betekintést nyerünk a két hét múlva érkező 1.6-os patch újdonságairól.
-
Sordoran
addikt
Én nem láttam erről semmi biztosat, korábban már volt több más karakternek is skin-je, de ezek rajongói alkotások voltak. Viszont én is láttam valahol, hogy Jean és Barbara kap nyári ruhát, és bíztató, hogy itt a képen rajta vannak. Bizakodom. (mondjuk a megszerzésük módja vagy ára még kérdéses lehet)
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #6184 üzenetére
Jean nincs meg, Barbi meg már ezer éve kispados, szóval juhhé
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #6185 üzenetére
Nem tartom kizártnak, hogy csak a pot-ban lehet majd rajtuk ez a ruha. Vagy elképzelhető, hogy csak egy hangout event részeként lehet őket látni benne, és játékos meg se tudja szerezni.
Kicsit magunk ellen beszélek ezzel, de azért illúzió romboló lenne, ha nyári ruhácskában mehetünk ezentúl aprítani az abyss hordáit.
Aki nem tudná milyen ruhákról van szó KLIKK a leakért.Barbara ruhájához van említve egy Echoing Narration Event amiért jár, míg Jean-nél nincs információ a megszerzéséről. Szóval csak megszerezhetőek lesznek, kérdés mikor lehet hordani. Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #6185 üzenetére
Majd Diluc is kap egy szoknyat.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #6188 üzenetére
Persze, meg korbacs is, o lesz az uj voros demon... de csak Inazuma utan
-
Sordoran
addikt
Mikor az ember eljut ILYEN szintre, azért kénytelen már keresni magának a kihívást, mert a játék nem nagyon ad. Tényleg jó lenne valami igazán HC mód, így a napikat nagyon gyorsan le lehet tudni. 40 resin elégetése 1 perc alatt mindenestül, 4 perc alatt oda az egész napi szinte.
Legutóbbi heti boss jó irány, csak kicsit több kéne belőle. Az se baj ha a HC mód nem adna semmi túl hasznosat, csak mégis legyen és legyen jutalom.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #6192 üzenetére
Ne használd Hu taot
Én tegnap úgy Abyssoztam (igaz, csak 10:3ig, mert mennem kellett) hogy Ganyut nem vittem. Alternatív csapatokkal..
Nagy buli volt, és még így is meglett maxos csilaggalEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #6193 üzenetére
Ne használd Hu taot <- Ez csak a magamnak keresek kihívást részre jó, a problémát nem oldja meg. Nem azért szereztem meg, húztam fel, és fejlesztem azóta is, hogy eldobjam. Igen, most Eula új és más ezért vele tolom legtöbbször, és így nem egy szempillantás a legtöbb harc, de még vele is eljuthatok ide. Tudom korábban én is írtam, hogy ez egy casual játék, gondolni kell a casual játékosokra akik jóval kevesebbett és gyengébben (nem ilyen tudatosan) játszanak, főleg ha mobilról teszik ezt, ahol az irányítás is rosszabb.
Viszont dobhatnának nekünk is valamit abyss-on kívül, ahol tesztelhetjük, feszegethetjük a határainkat. Bár abyss pont erre van, csak ott nekem felemás a helyzetem: Team 1-ben Hu Tao és Zhongli van, velük röhögve lemegy minden, míg Team 2-ben Eula most került be és így már jobban megy, de még eléggé el van maradva így is ez a csapat.
Vagy ezzel a problémával egyedül élek?Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #6194 üzenetére
Hónapokig készültél a játék legOP-bb karakterére hogy garantáltan megszerezd. Megszerezted hozzá az 5 csillagos fegyverét, majd alápakoltál egy OP csapatot, akik csak azt hivatottak elősegíteni hogy Hu Tao még OP-bb legyen, majd csodálkozol hogy könnyű a játék.
Érzed az ellentmondást?
Persze lehetne minden bossnak 30szor annyi HP-ja, de akkor mi lenne azokkal akik most sem boldogulnak? Vagy legalábbis nehezebben?
Ha plusz rewardot adnának a HC kihívások, akkor megint nem lenne fair a casual játékosokkal, ha meg nem adna semmit, akkor max 2szer mennél neki te is, mert különben nem lenne értelme.Az hogy a Casual réteg felé megy a játék, az eventekből mindig lejön. Bárki megtudja csinálni általában a maxot is, de arra mindenképp figyelnek hogy az igazán értékes reward (Primo), az gyakorlatilag ingyen legyen
Abysshoz. Kecsing elég gyenge 5 csillagos, de pl secondary teambe egy Zhonglival és egy Xinquival megtámogatva igen szépen írtott nekem, meg mostanság a napi teendőket is velük csinálom, hogy legalább az a napi 20 perc amit a játékra szánok, az valamennyire szórakoztató legyen
Hja még valami. OP Ganyu ide vagy oda, meg szuper teamek, de mobilon a napikkap is izzadok...le a kalappal azok előtt akik azon tolják[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
-
wandor0930
aktív tag
válasz Sirandrish #6196 üzenetére
Én részben ezért álltam le a játékkal.
Abszolút nincs kifullozva a csapatom, de így sincs igazán kihívás semmi.(nekem abyss se szimpi, abban ugyan van kihívás, de ugyan azokat ölni ott is mint bárhol máshol nekem unalmas.)
Beleölhetném az időt hogy még OPbb legyen mindenki, de még ennyi kihívás sem lenne.
Nameg így megvan az esély hogy a jövőben jön egy boss ami kihívás lesz és farmolásra késztet, ha mindent maxolnék erre sem lenne esély.
Jelenleg napi 5-10 percet tolok bele, amivel megvannak a napi küldik, de ha meglesz a primo a fix 5csillagosra akkor teljesen félreteszem amíg nem jön egy új terültet vagy a dendro.Eventekbe belenézek, a mostani nem volt rossz mert új karikat tudtam benne kipróbálni gyorsan le is lehetett tolni, de a bújócskásba egyszer léptem bele aztán hagytam is a francba, nekem az ilyen időhúzos dolgok nem jönnek be.
Simsezni annyit simseztem amit a küldi megkövetelt, azzal sem vagyok hajlandó játszani.(Már odáig jutottam hogy idegesítenek az átvezető animációk, amik az elején tök faszák voltak így fél év+ távlatából inkább kikapcsolnám.)
Nagyon kíváncsian várom hogy ha jön új terület milyen tartalmat tudnak hozni a játékba, mert ezek a kis frissítések engem nem tartanak itt, sőt nálam az eventek színvonala is csökkenőben van, néha azt érzem rajtuk csak azért vannak mert valami kellett.
Lassan tényleg megvagyok a fix pittyre a primóval és parkolópályára teszem, de már kell is ez a pihenő úgyérzem.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz wandor0930 #6198 üzenetére
Én már hónapok óta csak a kötelezőt teszem bele. Napiküldik meg az eventek. A bújócskásat telefonon a buszon csináltam meg úgy, hogy ,megvártam míg betölt, aztán AFK-oltam 3 percet.
Az a baj hogy ha ilyen ütemben jönnek a területek, már mindenkinek olyan csapatai lesznek hogy pár hét alatt kifilézi majd azokat is, aztán jön a hónapokig tartó vegetálás.
Bár így hogy napi 15-20 percet játszom, így elvan magának a játék...amikor épp van időm, gyorsan letudom, és megyek is tovább. Se több időt, se több energiát nem vagyok hajlandó belefektetni, mert feleslegesnek érzem én is.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #6196 üzenetére
Tudtommal Ganyu erősebb mint Hu Tao, csak ugye nála célozni kell ami problémásabb, főleg mobilon. Egyébként jogos, de ennek ellenére kéne valami kihívás lehetőség. Felőlem lehetne akár csak simán acsi formájában is, ami most is van csak éppen nem nagy kunszt, és a jutalom érte lópikula. (kéne több kozmetikai cucc)
F34R: Jogos, tudom hogy sokan még így is nehezen haladnak. Tekintettel rátok nem kérek "kötelező" HC-t, csak lehetőséget aminek kihagyásával nem veszít senki semmit ami haladást befolyásolja. (ismétlem, kozmetikai cucc maybe? egyedi tervrajz pot-ba?)
Amúgy a mostani event ugye független a saját csapatodtól, tehát ha ez ment, akkor a tudásod megvan. Amennyiben máshol mégis szenvedsz, nehezen megy, az a csapatod hibája.wandor0930: Én megunni nem fogom ettől, van más mobil játék ahol ennyi időt se szánok rá, mégis lelkiismeretesen naponta belogolok a login alapú jutalmakért több éve. Pedig nem is tervezek játszani velük, csak gyűjtögetek.
Eventek amúgy szerintem jópofák, bár tény hogy gyakran túl egyszerűek, de a fele így is érdekes.
Primo gyűjtögetéssel nem állok le én akkor se ha meglesz az újabb 1 fix, mert következő Ayaka, de utána jön majd egyszer Baal is, és bármikor beeshet egy Ganyu re-run is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest