Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #6200 üzenetére
Hogy melyik az erősebb, az tökmindegy. Mindkettő elég OP
A mostani event jópofa volt..pl kiderült hogy Albedo nem jönne rosszúlEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #6201 üzenetére
Ennyi engem nem győzött meg, de Keqing iránti vágyam erősödött. A bannerje pont Hu Tao előtt volt, így esélye se volt a kislánynak, de remélem a standard kidobja majd. Eddig standard karakterből 2 Mona és 2 Jean, nem túl változatos.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #6202 üzenetére
Amennyire nem tetszett eleinte a Geo elem, annyira rákattantam Ningguang óta.. Zhonglit is imádom, de mint mondottam Albedonak is tudnék örülni
Még Noellen is gondolkodom, főleg hgy már C6Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #6203 üzenetére
Jah, hát a C6 Noelle engem is beindítana, az nagyon nagy buff neki. Én most Beidou-n gondolkodom, mivel az Eula banneren kiesett 5x így már C5 lett. Az utolsó még hátha kiesik majd standardon, vagy ha más nem majd augusztusi shop-ban megveszem (akkor lesz Noelle is). Mostani eventen őt is vittem magammal néha, és ő is tetszett. Pont ilyen kihívás kell nekem, mint ami vele van, akkor told el az E-t mielőtt az ellenfél támad.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #6204 üzenetére
Csak nem tudom mit tudnék Noelleből profitálni, vagy mi olyat adna amit más nem.
Amúgy Beidou E-je nagyon bejön nekem is, bár azért felhúzni nem tervezem (egyelőre), de mindenesetre egy kis fűszert ad a játéknak 1-1 ilyen képességEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
válasz Sordoran #6200 üzenetére
Igazabol nem tudom... azt sem tudom hogy az en hibam-e vagy sem. Nyilvan nem akarok es nem is tudok beleolni rengeteg penzt, hogy opciokent felhuzzam a karaktereket.. Meg most mar latom, hogy jonnek a karakterek akik eleg overpowered szekcioba lettek rakva, es nem is kivankozom elpazarolni az eroforrasokat. Mondjuk az szomoru, hogy a regi karakterek aka. alaptortenet reszei, nem kapnak buffot. Ehelyett n+1 szereplo jon.
Nekem a Try utan sem tetszik, marmint a mostani jatekmechinakban... lehet neki is kellene buff esetleg rerunkor. igy egy kicsivel combosabb Geo Traveller.
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
addikt
Azért nem olyan vészes mobilon játszani.
-
Ghostface
senior tag
válasz Roland861010 #6208 üzenetére
Jó időpontban kerested?
A tegnapit éjfél után lehetett megtalálni.PSN: Nifty_Ghostface
-
Sordoran
addikt
válasz Roland861010 #6210 üzenetére
Tegnap szerencséd volt, hogy annyi volt az idő. Elvileg a mai 12:00-18:00 között van ott.
-
Sirandrish
Topikgazda
Akkor 2 hét gyűjtögetés még...Klee-re tuti nem durrantom el a garantált 5 csillagosomat
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #6213 üzenetére
Azt en sem, foleg hogy van Yanfei. Kazuha 1.6 masodik feleben jon. ugy erzem az eventek a cuteness overload kategoriaba fog esni
-
Sirandrish
Topikgazda
Mondjuk amilyen "szerencsém" van, még kell vagy 80 wish a kövi 5 csillagoshoz, szóval kell még párat pörgetni így is úgy is
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
WTNTBYSZJNRD - 100 Primogems, 10 Mystic Enhancement Ores
8A6ABHTH2N9Z - 100 Primogems, 5 Hero's Wit
UTNBBGSZ3NQM - 100 Primogems, 50.000 Mora
Beváltani itt, vagy játékon belül a "Settings > Account > Redeem Code" menüpontok alatt lehet. -
Shiro
senior tag
Lassan végzek a mindenki legyen lvl70+-al
Már csak Mona, Sucrose, Xianling és Beido várakozik 1-1 ascendre, ami még négy nap boss farm, s pont végzek, mire hazajöhet Eula.Szóval a bő két hónapon át csak a bossokat és a leyline-okat ütöttem.
S hát kicsit elszomorít, hogy a 120 artifactból mindössze csak 2 jónak mondható szettet tudok összerakni. (De legalább van 15 elementál goblet-em.)ui. Kaeya még mindig csak lvl23
Pedig őt az Aquilla Favoniával jól kitudnám pattintani, de a Cryo Waifu Gang miatt kissé háttérbe szorult.[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
ugyszinten zenesz.... mjndig a masik artifactot adja ami epp nem kell. ha ad valamit, szar a substat.. ha meg jonak nez ki akkor is xare valik. Kaeya jo physical dmg dealernek, nekem maradt 72-n talentek is csak 5-6 korul. Multkor bevittem 90 domainbe es nem teljesitett rosszul.
-
Sordoran
addikt
Nos, vélemények az 1.6 bemutatóra?
Először ami szemet szúrt, vagyis inkább dobhártyát az Klee angol szinkronja. Borzalmas, jesszus, a japán sokkal jobb. Persze egymás után nézve az angol és japán videóját a japán is elhiszem ha sokakat irritál, de az anime-k alapján legalább az passzoló hang, míg az angol szinkron ennek a stílusnak nagyon rossz. Bár megszokás kérdése lehet. Szerencsére nem erőltette a Klee hangot, a normál hangja rendben volt a szinkronszínésznek.
Maga az 1.6 várható programja, eventjei érdekesek, egyiket se emelném ki nagyon. Kapunk sok mini-játékot ismét, meglátjuk gyakorlatba milyenek lesznek. Az új terület is jópofa, de ami jobban izgat az új ellenfél, és Inazuma felvezetése. Rögtön a videó végéhez ugorva, bemutatkozott széles közönségnek is Ayaka, és már reménykedem picit, hátha jön 1.7-ben, avagy átnevezik azt a patch-et 2.0-ra. Tudom, bilibe lóg a kezem, de hátha. Sok érdekes Inazuma helyszínt és információt kaptunk. Nagyon várom.
Visszakanyarodva még 1.6-hoz, az új karakter érdekes, de megint egy magányos harcost fiút kapunk Xiao után. A fiatal férfi karaktereknek ez áll jól ezek szerint, engem irritál. Maga a karakter se fogott meg, és mivel support is, így kihagyom, valamint Klee-t is. Ellenben a skin-ek már izgalmasabbak. Barbara skin ingyen jön, mivel a karakter is mindenkinek megvan így ez tök jó dolog. Jean skin viszont külön megvásárolható lesz, az árára kíváncsi leszek. Illetve közvetlen zsebbe kell majd nyúlni érte, vagy crystal-ért adják vajon? (utóbbinál is ugye vásárolni kell, de a welkin-ekből azért gyűlik ha az ember nem váltja át)Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
F34R
nagyúr
válasz Sordoran #6219 üzenetére
Overall.... igy latatlanba, nem probalva annyira nem fogott meg. Ez a hajokazos dolog egyedul ami felkeltette az erdeklodesemet.. valoszinuleg az uj helyszinre a bossokhoz is igy juthatunk el. Persze Klee ultra kawaii, az angol eleg meeh... eloszor a kinait lattam egyebkent mert az volt kint leghamrabb.. de meg az is jobb. Nekem ugy tunik Ayaka ismet egy olyan karakter lesz akinek van szemelyisege... nem szimplan BROKEN, szerintem erdekes lesz vele jatszani. nah tudod. Kazuha is ilyen depressed lesz mint Demiboy baratom? ugy latszik trendi... nem ertek hozza, de allitolag jobb support lesz mint Venti; hallomasbol. Skinek erdekesek, majd meglatjuk lesz-e letjogosultsaga vagy majd mennek a levesbe.
-
Sordoran
addikt
Ayaka elég fontos szereplője lesz Inazuma sztori szállnak. Az alapján amit elmondott, ő vezetheti, vagy legalábbis tagja lesz az ellenállásnak szerintem. Baal lehet az első archon aki nem a mi oldalon áll, legalábbis biztos összetűzésbe kerülünk majd vele. Emiatt lehet nem is fog annyit szerepelni mint Venti és Zhongli, de még semmit nem tudni biztosra. Ugye Childe is ellenfél volt, mégis megoldották a játékbeli szereplését relatív pozitív viszonylatban.
Kazuha-ról én is olvastam hogy lehet Venti-nél jobb support lesz, és írtam is ide, de azért várjuk meg míg bejön. Ugyanakkor egy support az mégis csak support, primogemet nem áldoznék rá. Zhongli az kivétel, mert ő már szinte broken support, és dps-nek is lehet használni.
A skin-ek eddig úgy néznek ki csak kozmetikai kellékek lesznek, így pedig rendben van. Kérdés mennyire leszünk elhalmozva velük: minden karakter kap majd nagyjából, vagy ritkaság lesz akikre kiadnak? Esetleg egy karakter többet is kaphat? Van olyan gacha játék ahol a skin megszerzése hasonló: van IRL pénzes, játékbeli pénzes vagy eventben ingyen kapható, és e mellé még statokat is növeli. Ez utóbbi azért csúnya húzás lenne, de nem is hiszem hogy így lesz.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #6221 üzenetére
Neki egyetlan hatranya van, oruletes stanima consumption van a chargedjen. Egyebkent remek Klee potlek, megha nem annyira cuki is.
[ Szerkesztve ]
-
Shiro
senior tag
Hunusul itt: https://genshinimpact.hu/teyvat-vilaga/manga/
Inglészül meg van tovább is valahol, talán a miHöYó oldalán.#6223
C6 majd megoldja.#6219 Sordoran
Kazuha bár tetszetős, de Xiao is csak parlagon hever. S egy negyedik Anemot feleslegesnek érzek.Jean skin pedig 1680 genrsis kristálY lesz (leárazva 1380)
-
Sordoran
addikt
Na ha tényleg ennyi lesz az király. A welkinekből már van 1500, így egy fillért nem kell ráköltenem pluszba.
-
csuzda
aktív tag
Az új karaktert látva úgy döntöttem, hogy megszerzem Eulát és a következő 2 bannert kihagyom. Garantált eventes idézés volt, 43 idézést pedig még a Venti bannerben elnyomtam. Úgyhogy nem volt nehéz kipörgetnem ez a 4. tizes idézésem [YT videó]
Érdemes megnézni, ilyet még csak neten láttam Közvetítettem legjobb barátomnak és SPOILER: Kicsit csúnya szánk van
-
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #6230 üzenetére
Meg szerencse hogy nem C6
-
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #6232 üzenetére
Az lenne a jo ha fixen megkapnad azt a fegyvert. igy akarmilyen 5* kieshet.
-
csuzda
aktív tag
válasz xeon forever #6234 üzenetére
A lelkemet nem adtam oda az ördögnek bár egy C6 tényleg durva lenne
-
slimG
tag
Az új 4* 'Éjféli Keringő' íjat megnéztétek már? Fischlnek van tervezve, mind sub-dps, mind machinegun-dps szerepben sztem nagyon erős lesz.
[ Szerkesztve ]
e-mailre nem válaszolok, PMben írj mindenképp
-
Sordoran
addikt
Szerintem viszont nem olyan jó. Main dps Fischl-nek rendben van még, de sub dps-nek nem. Bár ez is sub dps függő: csak lerakod vele az E-t, vagy ténylegesen váltogatod kivel dps-elsz. Gondolkodtam én is rajta, még mielőtt utána néztem mit tud, de eszembe jutott, hogy van 5* bow-om, annál viszont még main dps-nek se jobb.
-
Roland861010
addikt
Szerintetek mennyire jó Diona dps-nek vagy healnek mert jelenleg C5 és gondolkoztam hogy építeni kellene köré egy második csapatot.
De várom a normál bannerbol hogy esik- e 5* karakter . Maximum 22 pörgetés múlva kiderül. -
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #6240 üzenetére
Diona nem DPS-nek valo.. noha meg lehet csinalni de sosem lesz uberbrutal. O inkabb support vagy healer. Rakd ra a Noblesse Obliget meg adj egy energy rechargos bow-t...
-
F34R
nagyúr
Sracok az valami bug ha megyek hozzatok es nincs Tubby-tok? mar tobbszor elofordult.
-
Sordoran
addikt
Térképen nézd meg hol van, ahogy oldódnak fel új területek úgy költözik ő is. (ez mondjuk elég bosszantó is, hogy át kell futni néha egész területen hogy meglegyen)
Én legalábbis mindig megtalálom másnál hétvégén.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Shiro
senior tag
A koncepció gondolom a hibrid sebzés lenne?
Akárhogy számolgatok nekem egy olyan 8K-9K DPS jön össze (lvl100 hilichurl ellen). A vicces az egészben hogy itt domináns a Physical sebzés. Ha egyenlően akarod kiosztani, akkor viszont már csak 6K-7K
Ezzel szemben egy Rust + Pale Flame kombó az olyan 10K-12K dps érhető el.Akkor lenne tán értelme, ha Base ATK 560 lenne 510 helyett és/vagy a DMG bónusz 60% lenne 40% helyett.
Vagy ha az Electro-nak is lenne olyan sebzésnövelője, mint pl a https://genshinimpact.hu/teyvat-vilaga/manga/ vagy a waporize.Persze ha ingyen megkapjuk egy event keretén belül, akkor úgymond okés, mert na azért jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Tegnap sikerült kimaxolnom a teáskancsót. Trust Rank 10, és a shopból is kivettem minden receptet. Megkaptam mindhárom területet, mindenhol 20K felé vittem a pontot, éééés annyi.
Tervez vajon a Mihoyo emelni a szinteken? Mármint a 30coin/óra szinten? Mert ha nem, akkor nem craftolok többet az életbenEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #6248 üzenetére
Új receptek lesznek még, gyanítom Inazuma bejövetelekor annak a stílusnak megfelelő berendezések/épületek jönnek. Új pot területek is lesznek. (én bírnám ha lenne egy dragonspine szerű terület, ahol a hideg is jelen van, és ha nem fáklyázod ki a területed, akkor a látogatóid megfagynak míg eljutnak Tubby-hoz )
Szint emelés jó kérdés, idővel lehet nem ártana. Mondjuk én pont ezért se sietek, nekem rank7 még csak. Belépek, kiveszem a coin-okat, veszek 4 új receptet, majd berakom craftingra őket. Napi egy belépés miatt ki sincs használva teljesen.Közben jöttek leakek 1.6 utáni patch-ről. Spoilerbe, aki hozzá szólna, szintén tegye spoiler-be:
- 1.6 patch után a 2.0 fog következni - Jön Ayaka és az electro MC (saját karakterünk felveheti az electro vision-t) - La Signora visszatér a sztoriban, és heti boss lehet belőle, utóbbi talán csak 2.1-ben Ezek nagyjából fedik egymást. Signora az kicsit meglepetés. Mivel az 1.6 stream végén feltűnt chibi Ayaka, így az ő érkezése logikusnak tűnik, és Inazuma is érkezhet ami magával hozza az electro szobrokat.
ui.: Ezek elvileg megbízható forrásból származnak, de természetesen nem biztosak, senki ne vegye 100%-ra.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #6249 üzenetére
Sok energiát nem fektettem bele, megy az magától szépen.
Új karik közül nekem ez az Anemon Szamuráj nagyon bejön...szerencsére előtte jön egy Klee-s banner, majd csak utána érkezik, addigra meg tuti összejön tizenpárezer primo, hogy tutira menjek.
Remélem a Klee bannerbe nem lesz olyan 4 csillagos ami kéne, vagy ha igen, akkor remélem nem most lesz olyan mákom hogy 10-30 nyitásból meglegyen a pity, mert akkor Kleet felrúgom mint Cowboy a lósz*rtEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest