- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz garfield-r #2559 üzenetére
Sajnos nem vágom ezt a hangkarit, nem tom milyen beállítások kellenek. Egyenlőre csak a kábelre meg a codec reinstallra tudok gondolni.. én is sűrűn nézek mkv-s részeket, de ilyen problémám nem volt még, kivéve, ha rendesen 5.1ben volt hang és én sima sztereo fülessel akartam hallgatni...hopp, kehet h új hangcucc, de nem istaláltad újra a codecjeidet/media playert? az újabbak már installnál benyomják a hangszórók kiosztását és ez lehet nálad stereo maradt, így a stereo részek mennek, de az 5.1ek már nem... Nem tom hol lehet leellenőrizni az mpc beállításait, de van belső állítási lehetőség is benne. View/options/audio switcher/ enable custom channel mapping..., d eegy reinstall egészségesebb lenne, úgy is sűrűn frissítik... Előszőr érdemes ezt megcsinálni, addig ne próbálkozz a kiegészítő cent/sub kábellel, ha reinstall után sem megy, majd akkor.
Érdeklődhetek, h mit nézel mkvba? privibe is jó
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
válasz garfield-r #2560 üzenetére
Pár centis kábel, a hangcuccod cent/sub kábelével összdugod, majd be a hangkártyába mintha a sima cent/sub kábel lenne (narancssárga). de sztem magáért beszél, ha megvan. h mit csináltam az ac-3as beállításokkal már fogalmam sincs, de én a k-lite mega codec packot használom mindenhez a mediaplayerclasiccal és minden megy szépen. hangkártyád típusa? driver friss?
/sztem hagyd az ac-3-t, ha nem állítottál rajta el vmi szándékosan, akkor nem az lesz a probléma!/
-----
sry most látom van ott még 1 üzi..
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
válasz garfield-r #2552 üzenetére
Melyik lejátszó? milyen alaplapi kártya? annak a beállításit érdemes végigzongorázni és esetleg próbálj ki egy mplayert, és a hangfalhoz kapsz elvileg egy kábelt ami a felcseréli a subot meg a centert érdemes lehet azt is. nekem is volt ilyen problémám, de nemekm akkor az ac-3as kódekkel volt bajom (sikerült valahogy pont úgy beállítani..)
-
313313
addikt
válasz garfield-r #2438 üzenetére
ha Kecskméti vagy, akkor van a linkelt boltnál olcóbban az újjabb fajta. Nekem az újjabb van (5000-es) szépen szól nagyon. Elvileg a mély nagyobb, jobban elosztották az erősítési tartományt, meg a bemenetek közt változtathatsz a távpiszkával az újnál. Na meg régiből szinte csak feketét kapsz, ha kapsz...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Fecos15
tag
válasz garfield-r #2438 üzenetére
Nem találsz ilyen kategóriába jobbat felesleges keresned,én meg vok elégedve a 5000 el,(bár volt beállításnál némi gondom)de ha ügyesvagy neked nem lesz"AJÁNLOM!
A 3600 meg az előző verzió az sem rosz! de az 5000 újabb,kinek meik, de az 5000res jobban is néz ki szóval te döntesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Milyen program, ami...?
- Ukrajnai háború
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- OpenMediaVault
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- félconfig - GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3, AMD Ryzen 7 5800X Vízhűtő, FURY 32GB RAM
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest