-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
5.25os a doboz (hazak egy resze nem is tamogatja eleve), meg ha csak az adott lappal mukodik. X99et az ember ugyan hosszu tavra vesz, de a korabbi HEDT platformok alapjan en amit lehet, azt nem alaplapi integralttal oldanek meg (hullanak a lapok platformon belul a brutalis fogyasztasu procik miatt).
szvsz arban is jobban jossz ki, ha veszel egy akarmilyen kvazi belepo X99es lapot kb 80-90 korul, vizesblokkot olyan 25ert, aztan markan belul maradva meg mindig 230on belul maradsz egy Xonar STUval. vagy ha talalsz egy Xonar Onet hasznaltan (vagy van egy csomo masik dacamp markan kivul is). szvsz jobban is jarsz minden szempontbol. kiveve persze a verpistike faktort*. mondom ezt X79 / viz / kulso dacampos felhasznalokent. mondjuk az Onet en annak ellenere vettem, hogy Asus, es nem amiatt.
*ez se biztos, egy NZXT HUE+ is beleferne annyi penzbe es az megiscsak jobb megoldas szivarvanyszinben kivilagitani a gephazat.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
Elso tapasztalat alapjan a (bejaratos) Korg DS Dac 100 kicsit tul vilagos volt a Beyer DT990 edition 250ohmhoz (meg elegge szet volt esve a hangkepe zorejesebb daraboknal). Megjott kozben az Audio-Technica ATH-MSR7, azzal tokeletesen jol es szepen mukodik egyutt. Egyetlen baj az volt, hogy a Korgnak 6.3mas kimenete van, az MSR7 pedig 3.5os es egyikhez se adtak atalakitot (es ezt csak a meloban vettem eszre).
Mindketto bejaratos meg, de nagyon ugy nez ki remekul mukodnek egyutt.
Egy aprosag: a Korgra nem hat a windows hangeroszabalyzasa, szoval pl nem lehet billentyuzetrol vezerelni a hangerejet.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz proci985 #52584 üzenetére
megjott a Korg DS-DAC 100, tenyleg az ufo (nem M) volt 120 euro.
egyelore a DT990 editionnal probalgatom (250ohm). reszletgazdag, szellos hangja van (a Xonarnal picit szellosebb), viszont a zorejesebb darabokat (pl Nine Inch Nails - 1.000.000) kevesbe szereti. mondjuk egyelore elegge bejaratos, kb fel oraja megy.
az Asus igy bejaratas elott mondjuk jobbnak tunik, de az a jelenlegi formajaban (DSD/Muses02 upgradelt) a Korg kb duplajaba kerul ha az akcio nelkuli arakat nezzuk.
bejaratas utan ha kevesbe lesz szetesett hangkepe egy sima vokalfedertol, akkor azt hiszem csinaltam egy nagyon jo vetelt (egyebkent csak oket).
viszont nincs rajta bekapcsologomb. na ez hiba. meg eleve kulso tapja sincs, bar cserebe a xonar oneval ellentetben nem is melegedik (utobbinak kb mindig langyos a haza).
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
hoppa... viszont akkor a DT770el (ami zart) tokeletes, ugye? 32es, 250es vagy 600as modellt hajtasz? esetleg Met?
ahogy mondtam a Sony XBR-MD910em lassan el fog faradni, de ezres nagyságrendben van benne munkaora szoval kiszolgalta az arat. itthonra DT990em van es ez kenyelmesebb (meg egyébként is elégedett vagyok vele), de az irodába csak zárt jöhet szóba. a DT770 ezt teljesiti, es van belole M varians is, namost irodaba az ido feleben a fules azert van rajtam, hogy nyugodtan ucsorogjek a gondolataimba süppedve. kenyelem is itt jon szoba, a sony olyan 6-8 ora utan nyomja a fulem.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Polllen #52585 üzenetére
ez alapjan nekem nem Mesnek tunik (normal esetben 100k folott van). Mes varians egyebkent 20k 50rol learazva, szoval van az is. ertelemszeruleg ha eleg a kisebb is akkor veszem azt.
25k korul van E10K es uDAC3 is. audioengine d1 szinten ilyen 45 korul mozog, igy beloni a tobbi popularisabb modell arat.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
Korg DS-DAC 100 mennyire jo vetel 35-40k korul? ujonnan, bolti garival, akcioban ennyi.
meloba kene valami ertelmes cucc meghajtani jelenleg egy Sony MDR-XD910et amibol lehet hosszabb tavon egy masik, szinten zart fules lesz. Az MDRnek igy 3 ev intenziv hasznalat utan kezd elrepedni mindket szara, szoval vagy veszek egy ugyanilyet (egyebkent egesz kenyelmes es 20kert kifejezetten jol szol), vagy jon helyette valami mas max 50k korul.
foleg spotify / youtube, zeneileg elektronikustol (dnb, electro, minimal, techno) metalig es klasszikusig van minden. otthon mar van egy DT990edition egy Muses02 upgradelt Xonar Essence Oneval hajtva, azzal elegedett vagyok, de melohelyre tul nyitott es foleg feleslegesen draga.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz HUNNIA1920 #41484 üzenetére
& schawo:
koszi, akkor inkabb nem kiserletezek.
-
proci985
MODERÁTOR
Ez szerintetek eredeti MUSES02?
ennyiert eleg olcsonak tunik, foleg, ha csak ket darab kell.
Asus Xonar One / Asus Xonar One Musest valaki hallgatott mar, van kulonbseg a ketto kozott?
Egy Asus Xona One (I)be kerulne, bar ahogy nezem az egy es a ketto kozott a kulonbseg a DSD, az pedig nekem nem tudom mennyire erdekes.
egy Beyer DT990 editiont hajtok vele.
HUNNIA1920: igen, ezert is neztem, hogy ez igy nagyon olcsonak tunik.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Imifej #33836 üzenetére
opamppal kapcsolatban neztem, hogy cserelheto, de a muses edition duplaja lett volna arban, azt meg huzosnak talaltam. egyelore meg ugy voltam vele, hogy kiprobalom otthon, aztan ha valami nem megfelelo akkor lehet butykolni.
bkercso: koszi, egyelore nem tervezem de majd meg kitalalom mi legyen.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
Köszönöm mindenkinek a segítséget, ma megjött az erősítő
A végső setup egy Beyerdynamics DT990 edition 250ohm + Asus Xonar Essence One lett.
Jelenleg még folynak a kezdeti tesztek (az erősítő zsír új, a füles továbbra is a próbatermi, lehet holnap lenézek a boltba), ez alapján kb úgy teljesít a rendszer ahogy vártam. Mármint figyelembe véve, hogy a végső budget valahol 150%al volt az eredeti felett.
Ami eddig jónak tűnik:
- a próbatermi setuppal a magasak kb tűélesek voltak, ez az Oneval nem jön elő. nem bántóak a snarek sem
- a basszus isteni, elsőre kevésnek tűnt, de pontosan annyi, amennyi kell (stereo erősítő csak küzdött). egyszerre tud puha és crispy lenni. zseniális.
- részletgazdag
- zenében pontos térre (Nine Inch Nails féle Hurt / Downward Spiral voltak a tesztalanyok)
- túlmasterelt zenéknél -electro/microhouse- hallani a vágásokat/glitcheket/masterből származó hibákat, losslessnél is (korai kraftwerk / jarre pl). mp3nál meg főleg (spotify vs odd future)
- kényelmesnegatív
- a párnák miatt eléggé szélesnek tűnik a tere, mondjuk utóbbi fél évben irodában egy hangszigetelt on-eart használok szóval ez lehet kognitív okok miatt is
- nem érezni mennyire hangos. annyira nem hallatszik ki (ha levéve a fülest a szoba másik végén hallható hangerőn tolja az ember akkor igen), viszont irodába azért már nem ajánlott szvsz
- viszont mechanikus billentyűzet mellé óvatosan, mert behallatszik a gépelés (red cherry mx kapcsolós steelseries 6g v2vel volt a tapasztalat). rubber domeos megoldás ok (MS natural ergonomic 4000).x-fi fatal1ty pro + akg k530 kombóhoz képest előrelépés minden szinten. örülök.
zenére volt kb minden, crystal castlestől tipikus audiofil vokálorientált tesztcuccokig, klasszikustól breakcoreon át tranceig, technoig industrialig és rockig. meg némi noise/punk/gabber. jellemzően mind olyan darabok, amiket rongyorsa hallgattam / pontosan ismerek hogy hangzanak. jóféle.
körítésre: az asus csomagolása minőségi (kb az EK vízhűtéseihez hasonló dobozos megoldás), maga a cucc megjelenése szép, plusz a méretéhez képest meglepően nehéz. pcs hangcuccokhoz képest más kategória minőségre. a led nekem picit erős, de én anno a CM Cosmos power ledjét is kikötöttem anno.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
arban erre itt a twin es az asus kb egy arban van.
viszont amit mondtal a magasakrol az erdekes. a teszterem rendszereben a 990nek picit sok volt a magasa, bar en ezt a jelenlegi fuleseim/rendszerem szamlajara irtam, illetve reszletesebb volt a rendszer mint amit hasznalok es emiatt is lehetett. otthon ez a viselkedese nem jott elo, de a rendszer magashianyos (is) es nem a legreszletesebb.
contaxg: koszi, az lesz valszeg. tehat akkor csak azert mert alapvetoen pc komponens meg nem kell kizarni.
contaxg: koszi a valaszt!
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
twin impact / asus xonar STU / asus xonar onerol van valakinek tapasztalata/osszevetese?
STU es ONE kb egy arban van (15% a difi), arban kb 95/100/115k korul mozog a harom. tehat firewire kartyaval a twin impact a xonar STUval van egy szinten (plusz nem blokkolja az extra bovitokartya a hazszellozest). onenak elvileg jobb a fules resze.
lenne meg a muses edition, amivel mar 200k fole lenne belove, a muse opampok meg nezegetve headfi forumot nem fetletlenul erik meg az en celjaimra.
STU elonye az is, hogy ha mazlim van akkor a varosban meg tudom hallgatni/helyben beszerezheto. muses edition biztos van a varosban a probateremben is.
amitol picit tartok, hogy asus alapvetoen pcket gyart es nem hangeszkozoket.
essence ST kiesik 50 korul (pci slotom van de +25k lenne levizezni az egyik kartyat hogy h ne fojjon meg mindent) STX szinten 50 korul mozog de jobban orulnek egy kulso megoldasnak.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz bkercso #33679 üzenetére
Nem, az indok leginkabb a garancia es a helyi boltok korrektsege. Tehat adott esetben egy het (ha a beszallito ceg fura es megszunt a termek akkor max 4) alatt kesz a gari, 2-3 het alatt megvan egy javitas is, postafordultaval, amit a cegek fizetnek. Javitasnal cseredarabot ha ker az ember, akkor altalaban adnak.
Nem ulnek ra a vamon, tudom kit kell keresni ha baj van. Aprosag, de pl az elszallt aktiv miniDP-dvi helyett egy heten belul itt volt a cseredarab a hibajelentestol merve, ugy hogy nekem ez semmibe nem kerult. Es most is egy probatermi DT990et hasznalok amig megjon a sajatom.
Viszont agyalok tovabbra is, hogy ez a szempont mennyire eros.
Freeman007: oke, koszi a tapasztalatot
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Freeman007 #33684 üzenetére
pontosan mi nem megy vele?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz bkercso #33674 üzenetére
korbeneztem, nem igazan talaltam eladot sajnos orszagon belul. viszont otletert koszi, kovetkezo napokban meg helyi forumokat is atnezem ahogy befer az idobe (hatha megis talalok valamit), ill boltost is meginterjuvolom.
budgetet is ha kell meg picit tudom emelni, bar olyan 120 fole nem mennek, kulon amp+dac komboval sem. es azt is csak akkor, ha a twin impactnal erezhetoen jobbat kapok. (najo, picit, talan, de abban a pillanatban hogy atlepem a 150et szerintem rendelek egy impact twint )
---
vodkaboy22: ja, ez igaz, csak bovitokartya ne kellene. de ha megy SW nelkul is akkor vegulis mindegy. meg tovabbra is ez tunik a legjobb megoldasnak.
RetepNyaraB: np. a regi xfi + onkyo + k530ltd nem szolt rosszul (minden relativ persze), annal jobbat akartam. uj hangkartya vegulis mar tavaly ota tervbe volt, uj erosites is, az pedig hozza tartozik a processhez, hogy az ember iteralja a megoldast. most viszont a fulessel nem volt idom par honapig figyelni a topikot, hogy mi es hogyan ajanlott es kozben a peldakbol felepiteni az alapveto tudasbazist.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz contaxg #33668 üzenetére
Skandinaviaban. Szoval a posta/builder megoldasok emiatt nem jatszanak, emellett eleg ritkan jarok Magyarorszagon. Kinai cuccok helyett meg ha mar mindenkepp EESen kivulrol kene importalni, akkor a preassembled jdslabs o2+odac lenne optimalis, de nem ertek a helyi vamszabalyokhoz (es nem is akarok emiatt erteni hozzajuk).
egyebkent beszelgettem eladosraccal, neki is DT990 ed 250 volt es egy external asus xonarrol hajtja, allitolag az is egesz elfogadhato a celra. arban kb az is a twin impact szintjen lenne, viszont ugy nem kene szivnom egy elavult interfacevel, mondjuk a fo kerdes, hogy a hangja milyen lenne. mondjuk bologatott, amikor mondtam, hogy hat neztem a cuccaitok, de csak a fules amp/dacra nem adnek ki atszamolva negyedmilliot... mondta ja, ez neki is ismeros.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
válasz vodkaboy22 #33659 üzenetére
koszi!
btw, ki lehet hagyni a firewiret, vagy mindenkeppen kell vezerles miatt az impact twinhez?
--
mas: ha pl a Nelly Furtado fele Say It Right legelejen a dobok furan szolnak (nem eleg crispy), akkor jogosan gyanakodhatok arra, hogy a dinamikatartomany keves es a dedikalt amp/dac ezt megoldana?[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz akela91 #33654 üzenetére
koszi!
kemcso: jaja, eleg sokat segitettetek.
hangzassal kapcsolatban azert szerintem annyira nem veszes a helyzet.
viszont teny, hogy utobbi ket napban legalabb 20-40 fulest neztem vegig es legalabb ugyanennyi dac/amp/ampdac kombot, beszerezhetoseg / ar / kompatibilitas szempontbol nezve a dolgokat. tehat a neutralitas a vegere kicsit elveszett a tobbi kriterium kozott, foleg amikor elkezdtem nezni, hogy a K702/HD600/HD650 ala kb mi az ajanlott.
krichd1: lehet, de nem volt szandekos . a k530am elvileg neutralis volt, annak kerestem utodot az elejen, viszont a dolog kicsit elsikkadt. na mindegy, jo lesz ez igy is.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz kemcso #33647 üzenetére
Koszi, kozben megvolt. Beyer DT990 Edition 250ohm lett az alany. Meg is vettem.
Gyors tapasztalat: A probateremben a hang olyan felmillio korul volt ha jol szamolom, azzal nem meglepo modon gyonyoruen szolt. Laptopra kotve gyakorlatilag nincs melye, minimaltechnoval tesztelve szornyu. Viszont az kb laptoprol is hallatszik, hogy van benne potencial, nem is akarmekkora (marcsak erosito kene).
Ribi: annyira nagyon eszakon, viszont legnagyobb meglepetesemre megiscsak volt a kisvarosban ahol lakom is probaterem.
contaxg:
venetian snares - kétsarkü mozgalom
moderat - last time / john hopkins remix
nine inch nails - great destroyertobbek kozott emiatt kellett a neutralis fules, eltunnek a reszletek egyebkent. gyakorlatilag mindenevo vagyok klasszikustol minimaltechnon at breakcoreig es industrialig.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz kemcso #33640 üzenetére
ugy nez ki elvileg van egy bolt ahol a normal 70k koruli aron van DT990 itt a varosban.
twin impactjuk nincs, az ar is a szokasos 70k koruli, viszont ahol 40ert adjak ott picit necces a termekleiras -vendor idbol derul csak ki prorol van szo- es meg ot hetig lehet nem akarok mar szivni az irodai sony hurcolasaval.
elvileg egy ora es ra tudok nezni. impact twin nincs nekik, mondjuk az neten is minden boltbol epp ki van fogyva, viszont 5-15napos szallitasi idot mond az egyik megbizhato bolt.
---
ja igen: koszi, hogy meggyoztetek, hogy megint normalisabb koritesre van szuksegem.
Ribi: tali jo lenne, de egy kisvarosban lakok valahol eleg messze eszakon, emiatt is vagyok IRL szempontbol limitalva, es emiatt is esnek ki a szokasos apros / homebrew megoldasok.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz vodkaboy22 #33618 üzenetére
koszonom a segitsegert es a turelemert
azt neztem DT990 edition epp 40k, csak sajnos egy honapot kell ra varni (mashol meg 70k). impact twin 75k. a ketto egyutt meg budgeten belul van. akkor ez igy a leiras alapjan (kezdetnek) jo lesz. amppal egyelore varok amig megjonnek, aztan ha kell, akkor kiegeszitem a rendszert.
impact twint ahogy nezem siman a digitalis kimenetre is ra lehet kotni (lapon van coax es ), vagy mindenkepp kell firewire a vezerles miatt?
sajnos boltok nem igazan vannak a kornyeken ahol nagyon meg lehetne ezeket hallgatni. kovetkezo egy honapban pedig elegge sok munka felgyult, tehat egy fel / egesz napot nem tudok a projektre szanni.
raven12: a poen, hogy az utolso ket alaplapomon volt firewire, a gephazamon van firewire elol is, viszont a jelenlegi lapomrol mar lehagytak. mas kerdes, hogy kb 5 evig az egvilagon semmire nem tudtam hasznalni.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz vodkaboy22 #33611 üzenetére
kozben nezem impact twint, gondolom nincs kevesbe felszerelt cucc olcsobban ami fules ala megfelelo lenne (neztem a featureoket, ez egy professzionalis cucc monitorozasra, tehat par szempontbol nekem overkill). viszont akkor a twin impact + egy rendes fejes jo lesz.
meret igy jott ki arkategoriara valo kereses utan.
AKGket amiatt preferalnam, mert 6.5 evig volt meg a K530ltd, nekem tokeletesen passzolt a fejemre, a hangzasat is szeretem.
551tol picit felek, az nekem inkabb tunik egy tulmeretezett utcai fulesnek. hasonlo kategoriabol egy Sony MDR-XB910em van az irodaban, viszont az kabel szempontjabol hifire rovid, telefonhoz meg a fules overkill (tokeletesen alkalmas kihallani az mp3 tomoritesi hibakat es azt, hogy a nexus4 hangkimenete sem tokeletes)
-
proci985
MODERÁTOR
hm, es mondjuk ha feltoljuk a keretet 140re, akkor pl egy
- HRT microstreamer
- xindac h1
- audioquest dragonfly (ez elvileg pici de meglepoen jo)
- arcam rpac
- pro-ject head
- CYP AU-D160pl belefer gyors atnezes utan. illetve ha picit dragabban van valami ertelmes akkor abban is benne vagyok.
Musiland itt nem kaphato, X-Szekeres szinten nem (nagyon ritkan jarok Magyarorszagon).
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
koszi a valaszt mindenkinek, jelentem sikerult teljesen osszezavarni
---
rovid varians:80-120 kozott keresek olyan fules megoldast, ami rendesen megszolal, tehat ennyibe az (amp) / (dac) / fules megoldasnak be kene ernie. kinaiakat, klonokat es BYO cuccokat kihagynam, magyar arukapcsolasok nem jatszanak. SACD/DVDA/japanese gold plated remastered ultimate definitive editionokbol kinottem, bar par akad itthon, de jellemzoen nem a referencialemezeket hallgatom.
tenyleg az a megoldas, hogy veszek egy AKG 242ot?
----
namost, vegigneztem audiobotot meg par forumot, nuforce udac 1-2vel a hangero okenak tunt K701el, 702 es 712 pedig egyezik impedanciara. mondjuk a K530am is 55ohmos, szoval azert akkora kulonbseg nincs. de ha annyira mondjatok, hogy problemas, akkor a 712t vennek. de nem ragaszkodok a K702hoz, igazabol a Q701 nekem jobb megoldas a felnyitott kialakitasaval. ha a K702 ilyen problemas, akkor kiesett a listarol.
specifikacio alapjan olyan 108dBig elegnek kene lennie a nuforce / icon ido parosnak.
K600/650 kiesik, azoknak meginkabb kell erosites ahogy nezem.
Gradokat neztem, 225e/325e/325is elvileg sokkal kevesbe erzekeny erositesre arkategorian belul. kb az ATH50(X) szintje. Fidelio X1/X2 szinten ez a szint.
Beyer T90 es 990 edition 250ohmmal fenetudja, bar utobbi 32 ohmmal meg oke lenne.
vagy vegso megoldaskent veszek egy audio technica ath-910 prot abbol kiindulva, hogy elvileg a 900nak nem kellett erosites, es orulok. vagy egy AKG 242ot.
--
viszont egy hete nincs fulesem, es kezdem unni, hogy folyamatosan hurcolom haza a sonyt, szoval lassan kene megoldas is . koszonom a segitseget
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
AKG K702/Q701/K712 melle keresek fules erositot.
ami megfelelonek tunik:
Nuforce udac 3 kb 30ezerert
nuforce icon ido hasznaltan 35ert (uj 70, funkcionalis demo cucc 1 ev garival)van valami alternativa, esetleg mas cucc ami arban erdekes lehet? megerne az icon hasznaltan? jelenleg egy regi stereo erositom van, fel even belul valahol a 200ks kategoriaban lehet, hogy veszek egy uj surround erositot. ha az mar eleg lenne, akkor lehet kihagynam a vasarlast. fulesbol jobbat nem tervezek ezeknel.
szerintetek ezek jol mukodnenek egyutt?
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
Ilyet amilyet most toroltem tobbet nem akarok itt latni, senki reszerol.
Es nagyon sok az off. Topik most egy ideig meg figyelemmel lesz tartva.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
hm... akkor tvre esetleg a hang, és utánna a füles? úgy sem volt kielégítő az eredmény? tvk egy részén általában szokott lenni audiokimenet, szóval talán úgy még tovább lehetne kötni a hifire, bár az egyszerre a számítógépnek és a tvnek is legyen hangja problémás lehet.
-
proci985
MODERÁTOR
ahogy nézem budapesti vagy, ott eléggé sok helyen. egyrészt vannak a különböző márkaboltok próbatermei, illetve pl a Westendben (hülyebolt az első emeleten) és a Mamutban (talán náluk elektroword van az egyik épület aljában) van szoba a cuccok tesztelésére. illetve az összes kirakott erőlködő/rendszer általában tesztelhető is. valszeg a többi nagyobb elektronikus áruházban is ez a helyzet.
árban amikor én három éve kerestem magamnak rendszert olyan 35-40 körül indultak a minőségi stereo erőlködők (azért a belépő HiFi erősítők már általában nem szólnak rosszul).
-
proci985
MODERÁTOR
nem lenne egyszerűbb, ha rákötnéd a HIFIt, a HiFire menne a füles (mert hát a HiFiben van erősítő a fülesnek is), a tvt meg vagy a HiFi kimenetére kötnéd, vagy sehova (mert a HiFi általában szebben szól, tehát ha tvt használsz kimenetnek akkor is jobb a HiFi hangnak... kivéve persze ha az elrendezés nem stimmel).
nekem így volt megoldva a helyzet. TV nem adott hangot, Onkyo erősítőbe ment a digitális (filmezni/zenére) és az analóg kábel is (játék alatt az XFi nem tud multichannel passot), AKG530 meg rákötve az erősítőre (ami kvázi a Te esetedben a HiFi főegysége). az AKGt használtam egy 20éves Sony erősítővel is, azzal se szólt rosszul, tehát a HiFivel is jónak kell lennie (lényegesen jobb volt, mint erősítés nélkül a hangkarira kötve).
persze lehet, hogy valamit félreértettem, és a dolog így nem megoldható.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest