-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
-
bkercso
nagyúr
Erősen attól függ, mit keresel, mennyiért és mennyire vagy hajlandó elektronikával kiszolgálni.
Nálam van Hifiman HE-4XX, AKG K240 Sextett és Yamaha HPH-MT5. Mindegyiket szeretem, a Hifiman planár szerintem a legkomolyabb hangra, de nagyon kihallatszik, és kell alá az elektronika, hogy megérje az árát. (Vacak kiszolgálásról egyiket sem ismerem igazából.)Sennheiserek viszont pl. nálam nem annyira nyerők: amenlyik nem zavar, azt unom.
[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
bkercso
nagyúr
A Beats-eknek nem csupán határai vannak, hanem lehetetlen irányba mutatnak.
Erősítő nincs a fejesedben (nyilván, hiszen tápbemenet sincsen), csupán nagy a hatásfoka.Szerintem vásárlás előtt érdemes lenne kicsit hallgatózni, de már az új fejessel.
-
bkercso
nagyúr
A fejesed 140ohmos és nagyon érzékeny, így az 50mW elég is lehet neki akár, viszont én inkább először egy vállalható fejest vennék, ha zenét szeretnél hallgatni.
A fejeshez inkább az erősítőt kell megválasztani (ha van spec erősítőigénye), a DAC univerzálisabb dolog. Abból csak minél jobb kell.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Üdv!
Én is hasonló cipőben járok a TEAC UD-301-el, de én már április óta, amikor is frissítettem a CU-ra.[link] Azóta én se tudtam a gyári ASIO driverrel szóra bírni, nálam is csak az MS által felrakott USB2-es driver működik, és szintén Wasapi Eventet használok a lejátszóknál.
Viszont amit linkeltél TEAC oldalt, annál van frissebb, 2017-es USB driver a TEAC-os cuccokhoz. Én nem próbáltam még, mert holnap érkezik egy új SSD, és emiatt újrapakolom a rendszert, és ott fogom kipróbálni.[link]"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
titán
Ezért vannak követőszámok. Ott kiderül. Ha a feladó követés nélkül adta fel, akkor bevállalta azt a kockázatot, hogy nem tudja bizonyítani, hogy megkaptad. Persze ezzel nem illik visszaélni, mert ha pont nálad gyakran tűnnek el követés nélküli termékek, kivágnak a piactérről (ali, ebay), aztán leshetsz, hogy nem veszel semmit sehol.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
titán
Milliós használt cuccot vásároltam már Amerikából is ebayen, 100ezer forint fölöttit meg jópárat. Most is épp szállítás alatt van egy használtan 100k-s órám Angliából. Egyszer sem volt bajom nagyobb értékű bármivel. Egyszer egyik 300ezer forintos hangkártyám amerikából rossznak nézett ki, de fél óra keresgélés után kiderült, hogy szállítás közben lecsúszott a saru a főkapcsolóról. Az összes bajom a filléres szarokkal volt (6 dolláros óra, kijelzővédő üvegek, egyéb bizbazok). 10 dollár feletti cuccal se Kínából, se ebayről nem volt még problémám.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
krichd1
addikt
Csak halkan jegyzem meg, hogy paypal vásárlás esetén, ha valami gond van, hamarabb vissza kapod a pénzed a világ bármely pontjáról, mint például ha hasonló helyzetben magyar boltban veszel valamit és onnan szeretnéd visszakapni a készpénzben kifizetett, vagy banki átutalással fizetett pénzt.
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
Bodz
nagyúr
Igen. Ne értsd félre, jól szól egyébként, csak az árát marhára nem éri meg szerintem. Magyarán hiányzik belőle a 100k-s hang. Aztán ott van még az is, hogy usb táppal lehet rajta javítani. Az sem ingyen van, így még tovább romlik az ár/érték arány. Akkor már inkább eleve egy jobb dac. Valamelyik nap linkeltem átszámolva kb. 100-ért eBay-ről irDAC-II-t. Az jobb vétel pl.
Az lenne a legjobb, ha te magad hallgatnád meg, 2 eladó Bladelius is van AVX-en, így biztosan megoldható.[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
DacMagic100: 40-ért használtan oké lehet, de nem az a hang, amit keresel.
DAC2: Passz. Nem várnék tőle sokat.
uDSD: 40-ért újonnan is oké, figyelembe véve, hogy egy hordozható dac-ról beszélünk. De ez sem az a hang.
DacBox S: Hahahahhaha kategória.
D1: A mostani új árát nem éri meg, használtan meg nem túl gyakran van.(#55908) AXisBOLD: Kezd összeállni? Na most akkor jó vagy nem jó? Egyébként igen, jobb forrással jobban kihallod a felvételek hibáit is. Egy 7-->10, Foobar-->JRiver váltást még kipróbálnék a helyedben. Meg usb kábel próba esetleg. Ha semmi sem segít, akkor jöhet egy másik dac, ez ilyen játék.
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Olyan kellemesen semmilyen hangú pl. a Tascam US-2x2.
(#55885) Lézerparaszt: 2xx000 pénzért már elég sok mindent lehet venni. Nem hiszem, hogy a Xonar lenne a legjobb választás. Kicsit több infót plíz, úgy könnyebb lenne ajánlani valamit. Milyen erősítő, milyen hangfal?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest