- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Windows 11
- Fedora Linux
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
Ha könnyebb lenne lehet felajánlottam volna, hogy leviszem a találkozóra. De nekem is lesz jó sok cuccom.
Egyébként közben rájöttem, hogy lehet még sincs teljesen igazam, és az is helyes amit te írtál
Én sem a hangjukra gondoltam, hanem a látványra. Szerintem pl a CanAmp ronda egy csöveshez képest. -
Bodz
nagyúr
Ühüm, saját magam húztam csőbe. Mosottabb ugyan, de a mélynek semmi baja. Mindössze a Denon után tűnt furának, kevesebbnek, tompábbnak.
Igyekszem figyelmesen hallgatni mindkét erősítőt (Bubo CP, Canamp diy). Ugyanazokat a számokat meghallgatom mindkettőn felváltva Bubo-->Canamp sorrendben. A Canamppal jobban előtérbe kerülnek az énekesek. A Dalriada Hajdútánc c. számában különösen feltűnő a dolog. A Bubóval viszont nagyobb a tér mélysége. -
Bodz
nagyúr
Egyre jobban szeretem a Canamp klónt. Mostanában ennél értelmesebben nem költöttem pénzt. Szvsz ajándék az áráért, pláne az eredeti Canamphoz képest.
-
Bodz
nagyúr
válasz
bajnokpityu #6575 üzenetére
Az eredeti Canampban 5532 van amúgy? Te most mivel használod?
Úgy látom elkapott téged is a fejhallgatózás, pedig nem is olyan régen még máshogy volt... -
Bodz
nagyúr
Bubo Cupropenis (ebben nem tudom mi van belül, sosem szedtem szét), a "Canampban" JRC 5532, a forrás HRT MSII+. IC kábel Qed Performance Audio 2.
Tényleg eszméletlen jó a Denonnal, olyan dinamikával szólalt meg, hogy lehidaltam. -
Bodz
nagyúr
Megerkezett a Canamp klon. Igenyes benyomast kelt, a haz 10/10. Belekukkantva szerintem igenyesen van megepitve, semmi ganyolas.
-
bajnokpityu
félisten
contaxg
ez a mumford olyan élmény a fülesen,mint még soha. köszönöm a tippet!
lehet ez egy kezdet a füleszeneszeretet irányába?Bodz:éppen szervezek egy ilyet.haverkodok egy sráccal,akitől a juliát vettem.
cserébe azt ajánlottam fel neki,h enyémben mind az 5 opampot végigpróbálhatja.nem akarja megbontani a gyári canampot,csak poenból.a sárga,akitől egy egyszerű wolfson dacot rendeltünk, árul egy lehmann kitet.erősen gondolkodtam, megépitem.végül inkább a házzal fogok foglalkozni télen.majd máskor.
akiktől hifit vettem,valahogy mindig haverok leszünk
-
Bodz
nagyúr
Feltétlen. Remélem a Denonhoz jó lesz, mert a Bubo CP kicsinálja simán. 8 (7:30-nál meg csak a jobb oldal szól) óránál a poti, lejátszóban 50%-on a hangerő és már hallgathatatlanul hangos.
(#6483) guppy: És mikor lesz kész a Lehmann klón?
(#6485) bajnokpityu: Hallottad már egy valódi Canamppal összehasonlítva?
-
contaxg
veterán
Hopp! Ma meghallgattam az új Canamp-ot!
Ha jól láttam saját, kis belső DAC-on keresztül szólt és külső tápja volt. Valami fura fakeretes fejhallgatóvolt rákötve illetve egy 6xx sorozatú Sennheiser. Tehát egyszerre két fülest is képes meghajtani!.Szinte mindenki rögtön felfigyelt arra, hogy mennyivel jobb az elődhöz képest az új modell!
Hamarosan beindul a sorozatgyártása és állítólag kapunk egyet tesztelésre!
(Esetleg írhatna cikket róla egy szakértő kolléga.) -
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #6402 üzenetére
bocsa a dupláért, már nem tudok szerkeszteni.
Ebben még van egy ilyen rész. :I have discussed this at great length with Zsolt and he assures me that the design remains absolutely unchanged for better than the 3 years we have been producing the CanAmp. This of course extends to the components and their respective values and specifications. Zsolt continued to explain that there is always the possibility that may be slight cosmetic differences when parts are obtained from different suppliers and even these parts are subject to change in appearance without notice.
As a small manufacturer, these are simply the realities we have to live with. If a supplier delivers a transformer in black with wires protruding one time but in blue without the next, we are hardly in a position to argue with him about it so long as he can assure us that their values are exactly the same. We have never claimed to use exotic or “audiophile-grade” components, but the ones we do use are thouroughly tested for consistancy, both on the bench and in the finished product.
-
nagyúr
Jól sejtem, hogy a CanAmp-ből több rev készült?
-
nagyúr
A CanAmp-nek mennyi melegedés javallott?
-
Bodz
nagyúr
Valaki el tudja képzelni a DT 990 Prót egy Canamp klónnal?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bkercso #6214 üzenetére
nézd. asztali hifim sokkal jobb minőségű,mint a fülesé.
itt már nem az a téma,h milyen arányban vannak a mélyek meg magasok,hanem,h jobbra forditja a fejét a trombitás, vonót váltott a hegedűs,hogyan játszik a szájával az énekes,stb...
vagy hogy miközben gitározik allan taylor,közben időnként hallani a pacskert.ezen a szinten azok a változások,hogy hallani a stúdió finom visszahangját,hogy nem egy mosott izé pl a ghymesben mikor végighúzza a csörgőt,hanem egyessével hallani,mikor hozzáér igen nagyra becsültek,itt sokat tud javitani egy alces.
de hallottam olyan esetről is,amikor semmi különbséget nem hallottak, sőt saját példámból,h rontott a dac hangján.
szóval 1 próbát ér komolyabb rendszeren, de ez a szint nem a canamp klóné.amikor már apróságokon múlik,h épp melyik hálózati kábelt használom,na ott lehet jelentősége.
szerintem.aztán lehet olcsóbbakon is van értelme,csak én nem szenteltem túl nagy figyelmet a füles láncomnál.kipróbáltam,de nem sokkolt a különbség,mint pl az asztalin.
mod : najó, az aprógások azért kihallanak a fülesen is,de itt figyelni kell rá.asztalin meg tök valósághű,ezért nem kell külön figyelni rá.
-
válasz
bajnokpityu #6190 üzenetére
A Heed az eredeti Heed. A HT meg egy folyóirat, talán Hobbi és Technika a címe, ha jól emlékszem.
Azért mondják, mert a klónokat sokszor (nem mindig) lelkes hozzánemnagyonértők építik, és a NYÁKhuzalozáson illetve egyebeken könnyen elcsúszhat a minőség. De pl. nagyfrekire a Canamp sincs kompenzálva, ahogy az eredetiről készült képekből kitűnik.
Amúgy ritkán egy klón lehet jobb is az eredetinél. -
válasz
bajnokpityu #6186 üzenetére
Nem ők jelentették meg. Egyébként hasonlók már nagyon régen napvilágot láttak. Meg változott is a Heed kapcsolás, ha jól tudom. Eredetileg a Canamp egy HT-ben megjelent kapcsolás volt, azt olvastam
Amúgy ez nem invertáló kapcsolás, amit csatoltál. -
válasz
bajnokpityu #6136 üzenetére
"a canampklónomban egy invertáló 2134 van"
Tehát kb. van egy Presentered. -
bajnokpityu
félisten
-
bigmasterg
addikt
Ma megjött a Kácsás XLR-> RCA átalakítóm.
Simán bedugtam (nem szedtem szét és néztem meg a bekötést / 3. pin-nel mi van), de szólt.
Azt hiszem nem is fogom szétszedni, ha szól, akkor nem piszkálom.Délelőtt rákötöttem a CanAmp-ot és próbálgattam a Mytek beépítettjével szemben.
De egyik számnál a mytek tűnt jobbnak, részletesebbnek, másik számnál meg túl éles volt fent, és azzal a számmal CanAmp volt jobb.padam:
Nem csúnya az a beta22. -
bajnokpityu
félisten
olvastam, jó lesz!
a presenterben mi van belül?
úgy tudtam ICs,nem tranyós.K500,canampklónnal is jó párost ad! csak cseréld ki a gyári opampot!még jobban életre kel!
sztem nem szabad végleges véleményt alkotni,hogy nem volt üzemmeleg az erősitő.emiatt nemrég véletlenül vettem egy marantz erősitőt.megegyeztem a tulajjal,h ha legyőzi a rotelt,fizetek.emlékszem,h valami nem volt kóser, de hát uriember állja szavát.
és utóbb jöttem rá,h terhelés alatt kell őkelmét melegiteni,ha csak be van kapcsolva,az kevés...viszont érdekes tapasztalattal lettem tegnap gazdagabb.egyelőre nem tudom megfejteni.
ha az xfi kimenetére a kimber pbj-t kötöm, jobban tetszik,mint az audioquest diamondback asztalin DAC,rotel között meg forditva.másik meg,h az erősitőnek a tömör tápkábel jó, a DAComnak meg a fonott.itthon,nálam.
-
bigmasterg
addikt
Azért nem írtam még róla, mivel csak a dac részét eddig nem tudtam kipróbálni (ugye xlr->rca).
Ha dac+ fejhallgató erősítőt nézek, akkor HD800al a Lupus-t csúnyán veri (ami mondjuk nem melgepő, mivel majd' 3x annyi az új ára). Mondjuk amikor próbáltam lehet, hogy nem hagytam lupus erősítőjét eléggé melegedni, de a myteknek és CanAmp-nak is ugyan annyi ideje volt.CanAmp-al szemben már érdekesebb a dolog.
Technikailag a Mytek jobb, részletesebb, tisztább, de a CanAmp-nak van egy kis színezése (nem kell drasztikusra gondolni, de valahogy életre kel tőle a zene, pl. vonósok hangjának nagyon jót tesz), ami nagyon jól állt az akg-nek és a hd800nak is, viszont kevésbé tűnt részletesnek.
De akkor tudom majd rendesen letesztelni a dolgot, ha lesz működő 'unbalanced' átalakítóm.Szerk.:
ntomka:
Majd CanAmp-ról (meg Mytek-ről) hallgasd meg a K601-et.
K500al igen jó páros volt a heed erősítője. -
válasz
bigmasterg #5978 üzenetére
Mesélj a Mytekről, hogy tetszik, milyen a Juniorhoz képest? Erősítője milyen a Canamp és Junior mellett.
Én sokkal lentebbről indultam a DAC-kal, és az Apogee nekem olyan pluszt hozott, amit még semmilyen másik komponensem magában nem tudott (talán a Fostex a Yamaha minihifi után).
-
bajnokpityu
félisten
-
baluka26
veterán
válasz
Killerbeat #5573 üzenetére
DacMagic->Schiit Asgard, nekem bejön ez a felállás nagyon. De CanAmp-pal és Music Stremer 2-vel is nagyon jó volt.
-
bigmasterg
addikt
válasz
contaxg #5180 üzenetére
Kis késéssel ugyan, de most kaptam mail-ben is választ.
Kb. annyit tudtam meg, hogy :
Nem lesz szimmetrikus, ugyanannyi analóg ki- és bemenete lesz, mint a mostani CanAmp-nak, de pluszba lesz még S/PDIF digitális bemenete az analóg mellett, mivel a Dactilus kártyát ebben is lehet majd közvetlenül használni.Ja meg annyit, hogy fejlesztéskor HD800-at és Audeze -t használtak referenciának.
-
bajnokpityu
félisten
neeem,eszembe sem jutott megvenni...füles kategóriában nekem bőven elég,nem akarok variálni.lehet van,akinek ez száraz,de nekem a természetes hangszin az élmény...
csak abból a tapasztalatból,hogy milyen óriási volt a különbség sima füleskimenet és füles erősitő közbeiktatásával,butaságnak tartom általában erősitő nélkül használni akármilyen ohmos fülest.
beszélgettem a canampklón gyártójával,szerinte kapásból opampot kéne cserélnem a magas bénasága miatt.alapvetően nem fog változni a karaktere idővel sem.ő rádió mellett állitotta be(hát ez mondjuk nem valami szimpatikus, ha ez FM rádiót jelent, ismerve az adások minőségét)
háát nemtom.igazából már azon járt az agyam,h kap faja potit,ellenállásokat, és lesz egy sokkal jobb erősitőm.de ezek szerint jobb nem lesz,max át lesz hangolva.ez ennyi.
-
bajnokpityu
félisten
lenyelte előző HSZt,most látom...
ma xfi analóg kimenetéről a canamp másolatot fogom hallgatniK500on.p87et hallgattam eddig.
nagy differencia nem tűnik fel,van amiben egyik van amiben másik jobb.pl mélye szebb az A ostályú 2134nek.de cserébe meg részletek, és magasok kevesebben vannak.egyelőre 1:1,hiába kerül többe,kb a ház igényességében kimerül az előrelépés.
majd kipróbálom az uj DACról is...
-
baluka26
veterán
Majd szólok, hogy ha történik valami HD650-nel. Az eddig nálam járt erősítők közül az Asgard pukkan a legkisebbet ki/bekapcsoláskor (pl Asgard>HiFiMAN>Bravo>CanAmp, igen a CanAmp pukkant a legnagyobbat, nem tudom miért
), de ha tapasztalatok valami hasonlót mindenképp írok.
Tényleg nem szép dolog, óriási hiba a Schiit-től...
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy hány termék érintett ebben a problémában. -
audi100td
nagyúr
Ez eladó ezekkel az adatokkal tudott szolgálni a DIY "CanAmp"-pel kapcsolatban:
Bemeneti érzékenység/impedancia: 200 mV/10 kOhm
Kimeneti teljesítmény: 900 mW (8 Ohm)
Jel/zaj arány: 95 dB
Torzítás: <0,5% (900 mW/1 kHz)
Frekvencia átvitel: 10 Hz-50 kHz (±0,5 dB)Mond nektek valamit
-
bigmasterg
addikt
válasz
baluka26 #5181 üzenetére
Miért, a dac-od rendelése hogyan áll ?
p_adam CEC erősítőjére fájt volna a fogam, de nem nagyon akar megválni tőle.
Lyr-el az az egyedüli bajom, hogy nem szimmetrikus, szóval még ezen is agyalok. ( CanAmp iIl, Bubo CP forte lehet még érdekes, ha valamikor megjelennek...)Tényleg, tud valaki ajánlani 200ezer ft alatt valamilyen jó, szimmetrikus fejhallgató erősítőt? 200ba tessék beleszámolni minden költséget, azaz postát, vámot, áfát etc...
1-2 kínait találtam csak ennyiért, amikről azért voltak rossz vélemények -
bigmasterg
addikt
Tegnap este küldtem egy mailt Heed hivatalos mail címére, hogy a CanAmp II teljesítményéről, ki -és bemeneteiről mit lehet tudni.
Kíváncsi vagyok, hogy kapok-e rá érdemleges választ. -
bajnokpityu
félisten
az utanepites főleg azért szól másképp, mert más alkatrészek adják ki a hangot.
mivel ezekben igen kevés alkatrész van könnyen meg tud szólalni, de nagyon nem mindegy, h 1ftos ellenallasokbol v 1600 ft osbol épült.a 2132 ic kb 2500 ft. doboz is van 800ft ért a p87 hez ehhez az utanerzeshez meg több ezer. én pont erre az utanerzesre váltok, de eleve tudom, h rendes alkatrészekre cserelem ami benne van. tippem szerint meg 15ot bele kell oljek, de így is terveztem
éppen ezért nem a p87emet kezdem tuningolni, senki nem fizetne ilyen kapcsolassal 25ezret. és semmi baj a kapcsolassal, csak mennyivel jobban hangzik, h canamp, mint gyári ajanlasos 2132...
én viszont terv szerint utol fogom érni a canampot összesen 30bol.
-
audi100td
nagyúr
Értem és ez a canamp?
-
bigmasterg
addikt
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #5026 üzenetére
Ő az importőr... Nem hiszem, hogy ez jobb lenne egy Canamp-nál.
A Lehmann erősítőt én meghallgatnám a 800-al. Nagyon jó kis erősítő!! -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #5008 üzenetére
Az a tény, hogy vmi. szeparált táppal kerül forgalomba az a Canamp II. már magában egy minőségi szintre utal. Hogy mikor kerül piacra azt nem tudom. Az USB/SPDIF átalakító egy elég elfogadott, mostanában népszerű technikán fog alapulni.
Sokkal többeet nem tudok, és nem is fogok tudni még egy ideig, mert egy másik időzónából írogatok. A Canamp és a Shure SRH240 azért nálam van!
-
nagyúr
válasz
bigmasterg #5020 üzenetére
Akkor a CanAmp-nek már készíthetem a helyét?
-
bigmasterg
addikt
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #5006 üzenetére
Más, de talán jobb.
A Lavry szinezetlen, száraz. A Canamp ehhez képest színesebb, melegebb hang. Az AKG 7-6-5xx-nek talán ez utóbbi jobban áll. -
bigmasterg
addikt
contaxg:
Ezt még nem is kérdeztem, pedig érdekes lehet.
Szóval a Lavry beépített fejhallgató erősítője hogyan viszonyul a CanAmp-hoz ? -
guppy
őstag
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #4397 üzenetére
Rá fogok kérdezni, hogy melyik Senivel hallottam, de egy aranyfülü heedista
cimborám szerint a 650+Canamp, nem egy szerencsés párosítás. A Heed új honlapján külön kiemelik a CanAmp és a K701 szinergiáját és azt én sem találtam rossznak.
-
bigmasterg
addikt
válasz
baluka26 #4396 üzenetére
Nálam 580-al nincs vele semmi baj, de ezzel nincs is túl nagy különbség a Junior és Canamp között. (mondjuk Contaxg írt ilyet, szóval lehet, hogy csak a 650re gondolt)
K500al viszont jobban kijönnek a canamp előnyei (vagy csak jobban összeillik az akg és a camp, vagy a k500hoz kevés a junior. ) -
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #4389 üzenetére
Végigolvastam és érdekes az eredmény.
Baluka: nem azt írtad, hogy a jól bemelegedett CanAmp valamennyivel jobb volt az Asgard-nál?Igen, olvasás nélkül linkeltem az előző hsz-ben.
-
bigmasterg
addikt
válasz
contaxg #4325 üzenetére
Kipróbáltam hogy mit kezd a CanAmp a K1000-el.
Hangerőre elég lenne, egész tűrhető a produkció, de nem elég neki.
A Pio A7-el még mindig szebben szól, a fejhallgató erősítőkkel nem szól olyan szép simán. Leginkább a mélyeknél érezhető a különbség, de az egész hangzás sokkal jobban 'egybe van'. Lupussal és CanAmp-al érződik, hogy erőlködnek vele. -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #4284 üzenetére
Kapcsold ki-be a CanAmp-ot fejessel a füleden. Kíváncsi vagyok, hogy egyedi probléma volt ez, vagy mindegyik pukizik egyet.
AKG K500 sokkal éhesebb lehet szerintem, mint a HD580, valószínű ott tényleg elfogy a Lupus. -
bigmasterg
addikt
Közben 503 - Service Unavailable volt, úgyhogy jegyzettömbbe írtam pár sort.
Itt van a CanAmp, már kézmeleg. (Azt hittem forróbb lesz.
Ennyit a nagy Pio asztali erősítő is melegszik, mondjuk az is A class.)
~Így néz ki, csak fekete a potija, mint ennek.580-al kis különbségek voltak a kettő között. Lupus kicsit puhább (talán selymesebb?) hangú, a CanAmp meg kicsit részletesebb, de itt nem kell óriási különbségre gondolni.
K500-al már fordulnak a dolgok, itt végül arra jutottam, hogy a Junior valószínűleg már elfogy és nem elég erős neki. (Hangerőre OK), viszont hangra nagyobb különbségek vannak. Nagyjából az az irány, mint az 580nál csak nagyobb mértékkel. CanAmp részletesebb, dinamikusabb, jobban is szeparál. Ha feltekerem a hangerőt, akkor még jobban kijönnek a különbségek, érződik, hogy nagy hangerőn kevéske a Lupus a K500-al (amit jóval több erő kell, mint az 580nak. A senn-el visszább kell tekerni a potikat.) -
bigmasterg
addikt
Úgy néz ki, hogy vettem egy "2nd kéz" CanAmp-et.
Csak még a pénznek oda, postának meg ide kell érnie.
Összehasonlítani / kíváncsiságból vettem. Nem tudom hova rakni a Junior fejhallgató erősítő részét és nem is olvastam túl sok összehasonlításról róla.
Egész jó áron találtam, így elvittem, ha nem alázza majd porig a Juniort, akkor pár hét múlva lehet ez is eladó lesz.
Persze azt sem bánnám, ha sokkal jobb lenne. -
Shufny
őstag
válasz
baluka26 #4070 üzenetére
Korábban a legajánlottabb erősítő volt a K601 -hez. (leglábbis nagyon sokszor olvastam, amikor a K601 után keresgéltem) Azóta jött az M-Stage, bár nyílván azt is ajánlgatják mindenhez. Joker mondjuk nem nagyon szokott a full-size fórumba írni, így nem hiszem, hogy ő a forrása a dolognak, de egyébként neki van egy Heed által K601 -hez módosított CanAmp -je. Aztán lehet csak azóta nem ír, és saját bőrén tapasztalta ki, hogy nem szeretne többet.
Egyébként én is kiváncsi lennék több infóról, hogy mi baja volt a HD650 -nel.
Pont kérdezni is akartam a Hot audio -kat a múltkor. Ezek szerint tényleg érdemes lehet foglalkozni velük.
-
baluka26
veterán
-
contaxg
veterán
Egy picit most ezzel nem értek egyet.
Egy kicsit túl misztifikálód szerintem a Parasound-ot, Ami persze nem baj és tök jó, hogy neked ez bejön (lásd nekem a PortaPro, bár kezdem a helyén kezelni a T1 után a dolgokat).
Mikor nálad jártam pl. a Lavry DAC-om is jobb volt a Parához képest. Még a vékonyka HD250II-el is...de nem vagyok benne biztos, hogy Te erről ugyan ezt gondolod.
Érdekes dolgok ezek, nem?!
Shufny
Kösz a javítást!
Egy jófülü emberkétől azt hallottam, hogy a CanAmp OK a 600-al, de nagyon nem OK a 650-el. -
Shufny
őstag
válasz
contaxg #4065 üzenetére
Négyszemközt.
Gondolom egyébként Halide és Lavry párosra gondoltál.
Eléggé meg vagyok lőve egyelőre M-Stage vs CanAmp kérdésben. Kiváncsi vagyok mások mit gondolnak. AB -ztem ma kb 1 órát, és talán egy picivel jobban tetszett a Matrix, de majd nekifutok még párszor. Mondjuk azért mérges voltam, hogy az M-Stage RCA kiementében benne van a potméter, de szerencsére a CanAmp -nél nincs. Valamikor volt szó róla a topicban, hogy a Heed a HD600 -hoz tervezte a CanAmp -et. Lehet nálam rosszabbul teljesít.Hallgattuk ma elég sokat a Fiio E7 -et, és szerintem kifejezetten jó cucc. K601 -hez mondjuk nem használnám, de az áráért kifejezetten ajánlott cucc szerintem. (sokszor kérdezik például, hogy laptophoz mit vegyenek, valami 668B szintű fejeshez)
-
contaxg
veterán
Az MS2+ hangja valóban meleg és lágy és ez nem minden rendszernek előnyös, de van amelyiknek igen. Lehet, hogy a Tied pont nem ilyen. De pl. a CanAmp erősítővel nagyon hallgatható szerintem. Igaz, hogy lánc végén a szerény kis Portapro nem mindenkinek referencia.
Ugyan nem éri el a Halide (450USD) és Halide (1150USD) párost hangzásában, de viszont nagyon muzikális kettőst alkotnak. Az MS2 viszont pont ezzel áll szemben és lehet, hogy neked jobban is tetszene, bár ennek is nyílt és élénk hangja van ami szemben áll az öreg Parasound világával..Azt beszélik ismertebb erdei körökben, hogy készül a HRT házatáján egy nagyon olcsó DAC+Headamp készülék! De ez még titok és maradjon négyszemközt!
-
-
contaxg
veterán
válasz
baluka26 #3915 üzenetére
A II+ hangja "melegebb" a II-eshez képest és a felbontása is jobb, de nem mindegyik rendszerhez fekszik a hangja. A sima II-es univerzálisabb...
Ez most azért is érdekes, mert ahogy tegnap füleltem a Canamp-MS II+-t úgy éreztem, hogy sokkal jobb páros mint a Canamp-MSII-es. Már sajnálom, hogy nem azt küldtem e, de talán mentségem lehet, hogy előtte nem hallgattam össze egyiket sem.
Két sima II-es demó mozog jelenleg és most egyik sincs nálam. Viszont a Canamp- MSII+ párost el lehet vinni.
-
bigmasterg
addikt
Köszi.
Néztem, hogy ez se nem fej, se nem fülhallgató, de akkor csak oda megy, mert a hifis részre sem akart beilleni.Még nem tudom biztosra.
Junior MKII, HRT MSII+ és valamilyen fejhallgató erősítő (canamp lehet, hogy lenne jó áron), vagy valamilyen komolyabb egybe gép. -
Shufny
őstag
válasz
dudika10 #3785 üzenetére
Most nem tudom miről beszéltek. Xonar Essence One nem USB -ről kapja a tápot, és mivel csak fejhallgató erősítője van, így kétlem, hogy D osztályú lenne. (na meg tuti nem bírnák ki, hogy ne írják rá, hogy "űberhigh-tech digital amp") $300 -ért azért már sok mindent lehet kapni, viszont azok nem tényleges ellenfelek. Annál kell csak jobban szólnia, ami mellette van a boltban. Az pedig nem nagy szám. Nem hiszem, hogy nagyon meg fogja szorongatni a kínai cuccokat.
Egyébként hány CanAmp másolatot próbáltál? Biztosan pontos másolatok voltak? Mert az úgy igen fura, ha máshogy szól.
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #3782 üzenetére
Nem volt még szerencsém hozzá, de a CanAmp nagyszerű.
-
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #3773 üzenetére
Akkor kérdezem úgy (az előző hsz.-em végét), hogy egy Canamp + HRT MSII+ -al előrébb lennék-e, mint a Lupus JR-al, vagy nagyjából egy kategória és egy helyben topognék ?
Használtan azért néha akad Canamp, így hrt-vel együtt árban kb. ott lenne, mint az új Junior.
Másik, hogy szerintetek K1000-hez, ez a három mennyire passzolna? [link] [link] [link]
A nagyobbik Flying Mole kicsit több, mint az aktuális keretem, a kisebbik fejhallgató beszámítás miatt szimpatikus. A heed trió meg csak szimplán tetszik. -
bigmasterg
addikt
válasz
baluka26 #3771 üzenetére
Kevesebből?
Most már nálam sem látszanak a hivox honlapján az aktuális termékek, de nekem 60,40,15 (vagy 13) rémlik rájuk külön-külön. A 110en egy kicsit meglepődtem én is, de így sem nevezném túlárazottnak.Canamp lényegesen jobb lehet egy Bubo Cp-nél, vagy csak az ára nagyobb annyival ?
-
baluka26
veterán
Szép, nem drága, és egy CanAmp hangminőségét hozza (leszámítva a magasokat, de az összkép nekem jobban tetszik).
Persze a saját rendszeremben nézve, ami Cambridge Audio DacMagic->Gotham GAC3->Schiit Asgard->Sennheiser HD650, de Streamer II-vel, Neo d+ B USB és RCA kábellel is így gondolom.
Miért pesti mindenki?Azért a Gilmore Lite-nak jobbnak kell lennie, mint a Creek-nek szvsz.
-
guppy
őstag
válasz
contaxg #3699 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a felajánlást, de nem szeretnék visszaélni a bizalmaddal, tekintve h szinte biztos h használtan fogom venni
, ami nagy valószínűséggel a nyár végén lesz esedékes mert most kell a pénz a VOLTra
( ami meg a kábelt illeti nagyon szépen muzsikál, épp Serj Tankian koncert muzsikál rajta keresztül
)
Nertpaelg jól tippeltél, tényleg az lenne a cél, hosszútávon meg leváltani az erősítőt is (mondjuk egy Gilmore litera, CanAmpra, M stagere vagy Lovely cubera )
baluka26 én is a célhardvereket részesítem előnybe
-
baluka26
veterán
Érdekes, mindig azt hittem, hogy csak a csöves cuccoknak kell bemelegedési idő, de se a CanAmp, se az Asgard nem közelíti meg önmagát frissen bekapcsolva
Meleg Asgard vs hideg CanAmp győztese a kaksi.
Úgy látszik ez a hét az érdekes tapasztalatok megszerzéséé -
baluka26
veterán
Hm, vicces, érzésre ugyan az a potméter van a CanAmp-on, mint az Asgard-on.
Rájöttem, hogy a különbségek egy részét az okozta, hogy a CanAmp-ot sokkal hangosabban hallgattam. Ettől függetlenüól továbbra is tisztább, nincsenek sziszegések, és a mélyei feszesebbek -
contaxg
veterán
válasz
baluka26 #3632 üzenetére
A kattanás engem is bosszantott, de ki-, bekapcsoláskor kihúzom a fülest és máris megoldódott a gond! Elég jó cucc az szerintem. Egy kicsit sajnálom, hogy pont akkor fog jönni a k701-es amikor nem lesz nálam a CanAMP, de végül is az a lényeg nálam, hogy a Lavry-val szóljon rendesen.
Igazából pár nap után lesz egy átfogó véleményed az egészről.
Volt nálam már olyan cucc amire azt mondtam elsőre, hogy húha!. Aztán három nap múlva boldogan adtam vissza a gazdájának. Persze ez fordítva is megtörtént. -
baluka26
veterán
válasz
contaxg #3631 üzenetére
Jó étvágyat magamnak és nektek
Tényleg jó ez a CanAmp, ilyenkor lehet sajnálni az ilyen hülyeségeket, minthogy pukkan bekapcsolásnál, meg van hallható alapzaja. Ha már egy ilyen jó kis terméket hoztak összes, ezt igazán orvosolhatták volna....
Érdekes az is, hogy fele annyit eszik, de mégis erősebb a Kaksinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 CPU-k
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest