Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    válasz Dorien #93194 üzenetére

    Hátha egyszer bkercso készít egy MonsterAmp-ot.
    Persze elég jó erőben van a MikroFluentAmp-ja is, de én úgy gondolom hogy minnél bikább az erősítő, annál inkább gyerekjáték neki a rákötött hangszóróval bánni és az azért a hangzáson is mindig javít, szóval valamennyit mindig profitálunk a plussz erőből.
    Ha egyszer bevállal egyet, én vevő leszek rá. Persze ott is legyenek audiofilebb kondik meg jobbféle poti és külső táp. És persze ha foglalatban lesznek az opák, az se baj. :)

    Amúgy mint már mondtam nagyon jó párosítás lett a Sabre 9038-as chipes médialejátszóm + MicroFluentAmp + DT 770 zenére is. Árához képest igen jó hangja lett így ennek a zárt fejesnek.
    A mélyeit is nagyon kedvelem. Néha már tényleg hangfalszerű. Ha olyan a szám, akkor úgy érzem az egész testemet átjárja/áthatja. Pedig fejestől nem számítottam erre, kellemes meglepetés, ami nyílván az erősítőnek is köszönhető.
    Persze készülék összekötő kábelt is jobbfélét tettem a láncba és amúgy még gondolkozok olyanon is, hogy esetleg berendelni egy toroidos külső tápot hozzá.
    Nem tudom hogy az hozna-e még valamit rajta :F, mert ugye bkercso mindig azt mondja hogy nagyon megszűri a tápkört.

    U.I.:
    Egy következő generációnál az is újítás lehetne pl. hogy egy billenőkapcsolóval lehetne váltani hogy kihagyjuk a tápszűrést (vagy egy részét) vagy sem.
    Egy újabb játéklehetőség lenne az audiofülebbeknek illetve a tápszűrés hatékonyságának bizonyítására is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák