Új hozzászólás Aktív témák

  • :AMF:

    senior tag

    válasz :AMF: #86480 üzenetére

    Tegnap elkészült a TMP tápom (9V/1.5A). Kicsit tovább tartott, mint "pár nap", de a TMP-t is érinti az alkatrészellátás akadozása, így aki mostanában vásárolna, annak lehet, hogy sok türelemre lesz szüksége.
    Az Aune X8 hangjának jót tett a kis enegiakocka, de erre a korábban olvasott vélemények alapján számítottam is. (Az Aune is árul hozzá saját LPS-t, nagyjából a TMP-vel azonos áron.) Nem kerültek elő eddig nem hallott részletek, viszont a meglévő finom részletek annyival tisztábbak lettek, hogy már nem csak kihallatszanak, hanem a zeneélményen is dobnak. A mélyhangok is testesebbek, jobban textúrázottak.
    Hogy megéri-e az árát, szerintem csak azt követően lehet eldönteni, ha kipróbáltuk az adott rendszerben. Mivel az élményfaktort növeli, így számomra megérte. :)

    A végére még pár kérdés. :) Mostanában RPi4-ről (Moode) szól itthon a zene, a dac usb-n csatlakozik. Úgy tudom a Pi4 usb-je már jobb minőségű (audio szempontból), mint a Pi3-é. Ettől függetlenül vajon a Pi4 hangján is nagyot dobna egy Allo Digione? Esetleg egy külön táp (vagy tápszűrő) a Pi-nek?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák