Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz SunMount3r #62200 üzenetére

    És én is kicsit aggódok, hogy egy olyan DAC/Interface-nek mint pl. az UR22 MKII esetleg nem lesz elég stabil az USB 2.0-án leadott tápolás. Jó lenne biztosra menni, hogy a DC-ről is külön működni képes.

    Ha budapesti vagy, fogod magad, írsz nekem egy privátot, hogy adjam kölcsön az UR12-t, egyeztetünk helyszínt és időpontot, egy-két hétre elviszed, kipróbálod, visszahozod, ha jó a notiddal, akkor örülsz, hogy valószínűleg az UR22 MKII is működni fog, ha nem, akkor nem örülsz.

    Ne komplikáljuk már agyon kéztördeléssel a dolgot, inkább próbáld ki.

    Mint írtam, nekem notiról gond nélkül ment csak USB-ről is (szintén 2011-es évjáratú Thinkpad X220). Sőt, valamikor kipróbáltam HibyMusic app-pal egy 2012-es Nexus 7-ről, OTG kábellel és külső táppal*, arról is ment, csak valamivel gyorsabban merült a Nexus 7 akkuja közben, mint várta volna az ember - szerintem 4-5 órányi zenehallgatással csontra merítettem volna a tabletet.

    * Külső táp címen nekem jobb minőségű mobil- és tablet töltőfejek állnak rendelkezésre, amik semmilyen módon nem nevezhetőek "audiofil" szempontból jobb megoldásnak persze.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák