Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz Bodz #60784 üzenetére

    Ezen már végigmentünk múltkor. Egyelőre csak egy olcsó Vsonic VSD1S füleshez, de később szerzek be komolyabbat. Még csak olvasgatok a témában, szétnézek mit vegyek, először a DAC-ot venném, mert az a fontosabb. Sajnos a telefonokba, meg laptopokba beépített DAC-ok nem valami nagy számok, túl halkak is és eléggé mosott, tompa, részletszegény hangjuk van. Ezt onnan tudom, hogy régen, még a P4-es korszakban volt PCI-os Audigy2-őm, az sem egy felső kategória, és az azért normálisabban és hangosabban is szólt, már mp3-aknál is lehetett hallani ilyen 4-5 ezres füleseket használva. Szóval egy dolgot várok tőle, az alaplapi szaroknál legalább hatványozottan legyen jobb, ne csak egy kicsivel.

    Nem tudom mekkora egy ilyen DAC, és mennyit nyom. Így elsősorban arra gondoltam, hogy otthon használnám, de ha nem túl nagy, akkor utcára is kivinném zsebbe.

    Pőrk kapitány: kösz szépen, megnézem. Kicsit még olcsónak is tűnik, meg utánanézek mit írnak róla, hol van szintben a komolyabb cuccokhoz képest. A 30k-t csak első közelítésnek írtam, hogy lehessen tudni, hogy megfizethetőbb home DAC kéne, nem 100-1000k-s stúdiócucc.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák