Új hozzászólás Aktív témák

  • Xantomas

    őstag

    Melyik az újabban leginkább preferált dac, amihez van androidos usb driver, vagy mindegyiket képes szabványos USB audio eszközként kezelni?
    Nem vagyok audiofil, sőt, kifejezetten bot fülem van, így nem számít a legminőségibb hangzás, bár ami sz@r, azt én is meghallom.

    Szeretnék építeni saját használatra, egy telefonról, tabletről dokkolható standalone erősítőt, ami jelenleg több részből álló láncra kötve egy Panasonic minihifi torony aux bemenetét vártaná fel. Egyrészt nagy, sok helyet foglal, ronda, kopott, agyon van pakolva színes ledekkel, amik bevilágítják az egész nappalit, másrészt csak végerősítőnek van használva, hiába van benne CD tár, dupla kazettás deck, és rádió, egyik sincs használva, plusz unom az állandó aux bemenetről átdugdosást a STB-ról, így a több aux bement választás is része lenne.

    Az androidos tablet/telefon része is csak DLNA kimenetnek van használva, mind kép, mind hangátvitelhez, az se lenne utolsó, ha a hangot nem USB-ről, hanem eleve HDMI-ről kapná.

    A jelenlegi Texas féle PCM29xx DAC-okkal tökéleten működik a rendszerem, használható is, de már nem mai darab, plusz a DAC IC cserélhetőség miatt maga a DAC egy külön nyákon van, és így elég termetes darab. Gondolkodok egy Wolfson féle WM8740 köré épített előerősítőn. Egy Fiio E17-et hallgatva tetszett a hangja.

    Tudom, amennyiből legyártatom a nyákot az eurocircuitsnél, és dobozolom, abból Ebayről is megrendelem egy komplett eszközt, de a tervezés-építés öröme jobban leköt, plusz gyarapítanom kell a saját KiCad libek számát is.

    "Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

Új hozzászólás Aktív témák