- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
4Grider #2446 üzenetére
igen két külön dolog ez igaz
mindkettő be van állítva, freemail továbbítás és gmail behúzás... a freemail szar, a gmail pop3 hibát dob.
írtam a gépháznak, tudnak róla elvileg... de tekintettel hogy hetek óta nem mennek át a levelek így kezd gyanús lenni hogy valamit nagyon benéztek a freemail-nél.. igazából szarnék is rá, mert már alig jön erre a postafiókra email, csak eléggé idegesítő gmailbe belépve mindig hibával fogad bal alul
-
repvez
addikt
válasz
Firehand #2447 üzenetére
nekem már szeptember ota ugyan ez van, nem jon meg egy email sem freemailrol a gmailbe.
A multkor beállitottam az átirányitást , de azota sem jött egy email sem freemailrol.
Pedig , oda szoktak a reklám hirlevelek érkezni ha kéárem ha nem, de még azok se jönnek.
igy nem tudom , hogy müködik e vagy nem.
A gmail meg folyamatosan kiirja a hibát a bal also sarokba, hogy a pop3as elérés nem sikerült a freemailre. a beállitásoknál, meg hiába csinálom meg a pop3as beállitást nem fogadja el. -
4Grider
nagyúr
válasz
Firehand #2447 üzenetére
Átirányításnál senki nem szed le semmit és nincs semmilyen hibaüzenet. Az átirányítás azt jelenti, hogy a freemail-be beérkező e-mail továbbításra kerül a freemail által a freemail oldalán beállított e-mail címre. Célszerű úgy beállítani a freemail oldalán az átirányítást, hogy a freemail oldalán is megmaradjon az e-mail (tudd ellenőrizni, hogy mindet továbbküldte-e a freemail).
Amiket nem találsz így, azokat célszerű a spam mappában is megnézni. -
-
k-adi
nagyúr
Hali
a gmail nem tudja áthúzni a leveleimet a freemailes fiókomból már hetek óta.
freemail:
Kommunikációs hiba!: (#c0003)
gmail:
Hitelesítési hiba.
A szerver a következő hibát adta vissza: „[SYS/TEMP] Temporary authentication failure. [fm2lb00.freemail.private:2021-...”mi a fákk van már megint?
enyém is 20éves, csak ezért nem törlöm a picsába
-
McLaca
őstag
Akinél van beállítva átirányítás (freemailről gmailre), átmennek a levelek?
Több freemailes címemre és rokon freemailes címére küldött levelek sem irányítódnak át, elvesznek az éterben... -
Zoli bácsi
őstag
Enyém is legalább 20 éves. Ma reggel egyszer leszedte róla a Thunderbird a leveleket, azóta hibaüzeneteket dobál. Be is állítottam hogy egyenlőre ne is szinkronizálja, amit lehetett már átírattam gmail címre, szinte már minden odajön.
Kb fél éve haldoklik nekem, webes alapon használható. Szerintem nagyon meg sem akarják csinálni. Körülnéztem a webes oldalon, írnak olyat hogy előbb-utóbb átállítanak új típusú fiókra, ott már be lehet állítani a letöltéshez IMAP protokollt is.....Van egy olyan opció, hogy a fiók törlése...Kísértésbe estem, de tuti van még pár hely, ahova ez a mailcím van beregisztrálva. Még kap egy kis haladékot.. -
TomBond
aktív tag
És mit kéne (lehetne) tenni, hogy végre normálisan lehessen használni? (Nem arra gondolok, hogy másik e-mail szolgáltató stb.)
-
Pityu.
nagyúr
Miért döglődik már megint ez a szar?
-
repvez
addikt
üdv, tudja valaki, hogy mit hogyan kellene állitanom, hogy ha a gmailben be akarom állitani, hogy a freemailes emailek is szinkronizálva legyenek?
Most a pop3as hibát dob és nem tudja szinkronizálni, szeptember ota.A szerver visszautasította a POP3-alapú hozzáférést a megadott felhasználónévhez és jelszóhoz.A szerver hibát adott vissza: „[SYS/TEMP] Temporary authentication failure. [fm2lb00.freemail.private:2021-01-26 11:32:39]”
ezt irja ki.Külön külön mindenhova be tudok lépni , de nem tudom mi változott szeptember ota addig rendesen müködött jöttek az emailek a gmailbe a freemailrol.
-
Pityu.
nagyúr
Másnak is megdöglött a freemail? Belépnék be írok mindent rámyomok a belépésre és fehér töltés vibrálása de nem jön be az oldal.
-
Firehand
tag
Sziasztok
A freemailben bekapcsoltam a kétlépcsős azonosítás, de a telefonom viszont elromlott.
A regisztráció során felírtam a kódokat valahová.... de most nem találom
Így nem tudok belépni a freemailbe.
Van valami mód hogy újat igényeljek vagy visszaállítsam a google autetntikátorban a belépéshez szükséges kód generálást? -
Zuma
friss újonc
Sziasztok! Létezik az hogy üzenet küldésekor azt a masik fèl nem kapja meg. Dec 09 utàn valaki màs is tapasztalt ilyey? E mellett lassù is a rendszer.
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Apám freemailt használ () és sokszor kap olyan leveleket, amiben van csatolmány.
Na ettől a feladótól jött csatolmányok úgy kezdődnek fájlnévben, hogy: utf-8....... és egymillió értelmetlen karakter, kiterjesztés nélkül!
Van, hogy átírom: rohadjmeg.doc-ra és akkor megnyitja.
Van, hogy nem. Persze még lehet szórakozni pdf, rar és társaival, de ez mitől van? A feladó gépe ilyen szerencsétlen anyaszomorító, vagy a freemail? A mi gépünknek nem hinném, hogy sok köze lenne hozzá, mivel már az érkezett emailben a név el van qrva...
Pityu.
Dettó.
-
Pityu.
nagyúr
Mi van mostanában a freemailel?Egy jó ideje már szarakodik lassan törli amit kijelölök akár percekig is vár azt írja mindenre,hogy töltés van ,hogy kicsit jobb de sokszor inkább szar az egész.
-
scarabaeus
őstag
-
Benhill
senior tag
Nálam megtáltosodott a freemail, úgy hogy délután órákon át be sem jött. Most viszonylag gyors is
Próba emaileket csináltam:
freemail - freemail, oda vissza 5mp
freemail - hotmail, oda 5mp vissza 20mp
freemail - gmail, oda 5mp vissza 30mpHa csatolásban persze 5MB-nál nagyobb amit kapunk freemail-re, akkor nem küldi el úgy néztem.
-
mezis
félisten
válasz
semetka #2417 üzenetére
Küldtem gmail-ből freemail-re, citromail-ra egy rövid e-mail-t.
Citromail: 20 perc (10perc ?) múlva megérkezett mint a promóció. Honnak gondolja ezt ?
freemail: 1 óra múlva még nem érkezett meg. Viszont látom a fényt az alagút végén: Egyetlen réklám már érkezezett 14:22-kor. Mesés nyeremény, csak kaparni kellene érte. -
semetka
őstag
Betudni betudok én is lépni csak nincs beérkező levél. Ha küldök freemailről akkor megjön gmailemre. Valószínű hogy én is befejezem a freemailt. Már rég meg kellett volna lépnem. 10+ éve használom.
Az a durva hogy semmit nem írtak hogy dolgozunk a hiba javitason stb. -
4Grider
nagyúr
válasz
semetka #2412 üzenetére
Jelen pillanatban az átirányítás sem működik, tehát valószínűleg a külső spamszűrő rendszerüknél vagy utána egy-két lépéssel már elakadnak az e-mailek.
Én szerencsére az összes regisztrációmat át tudtam tenni gmailre. Persze csak egy részük sikerült online, egy részüknél levelezésre/telefonálásra volt szükség. -
4Grider
nagyúr
válasz
semetka #2409 üzenetére
Vigasztaljon a tudat, hogy az fmx.freemail.hu azonnal átveszi a kintről érkező leveleket (most ellenőriztem a levelezőszerverünkön), tehát valahol a rendszeren belül keringenek. Gondolom megint hozzáengedtek a rendszerhez néhány tanuló, vagy kísérletező kedvű fejlesztőt. Szóval van még rá esély, hogy egyszer beérkeznek a leveleid, hacsak véletlenül nem törlik a queue tartalmát.
Még egyszer: Ha megbízható levelezőrendszert akartok használni, akkor NE a freemail.hu-t használjátok. Magatokkal és másokkal is kiszúrtok a használatával. -
semetka
őstag
Nálatok jönnek a levelek? Nálam 2 napja nincsenek beérkező levelek.
-
Dan-szan
senior tag
Egy pár napja vettem észre, hogy nem tölt be a freemail, akkor nem is foglalkoztam vele nem volt fontos. Ma próbáltam belépni továbbra sem jó, de ahogy látom mostanában nem ez az első eset.
-
Bembee12
aktív tag
Nekem a gmail már kb 1 hónapja nem tudja letölteni a leveleket a freemailes címemről (POP3). Volt már connection timeout, temporary authentication failure stb. Nagyon bosszantó. A freemail felülete meg lassú, de sajnos van olyan regisztrációm, ami fontos, de nem lehet emailt változtani.
-
Đusty
addikt
2 hete szarakodik, kukázni kellene
-
Zoli bácsi
őstag
Ma ahányszor megnéztem a mailjeimet, a Thunderbird mindig egyszerre tudott csatlakozni a Freemailes szerverhez. Semmi hibaüzenet..Egész furcsa.......
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest