Új hozzászólás Aktív témák

  • Ance

    őstag

    válasz krizmo_ #7664 üzenetére

    Köszi! Innen: [link] sajnos már nem emlékszem a rendelésre a hús méretére vonatkozóan, de egy 2,4 kilós darabból készült. Gondolom a tól-ig határ között lehet jelezni merre tendáljon. Még szilveszter előtt rendeltem, de a szuvidos akkora csalódás volt, hogy a feleségem nem engedte akkor a próbát (jogosan). :) Ez a hús gyönyörű, pont erre a célra van vágva, semmi dolga nincs vele az embernek, még a kötöző zsinórt is azt használtam fel újra.

    Perempe: Az a zöldségpüré a húslé és a zöldségek egy részének felhasználásával készült mellé. A maradék sárgarépát meg megesszük. Minden formája jó. :) Ha egy szószt szeretnél mellé, akkor a húslét és a hagymát vedd ki, a sárgarépát ne, majd főzd, hogy még veszítsen vizet, turmixold benne a hagymát és öntsd fel tejszínnel. Durva lesz. A zöldségek le vannak öntve kis olivával és melléjük öntöttem kb. fél-egy liter vizet is a tepsibe, mikor már elhelyezkedett rajtuk a malac.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák