Új hozzászólás Aktív témák

  • Warnen

    tag

    válasz Bandit21 #679 üzenetére

    Nagyon jó recept, bár a magyarok nagy többsége nem nagyon tudja a füstöltszalonnás-gombás ragut erdei gyümölccsel elképzelni. ;)
    Én is készítettem egyszer a barátaimnak rozmaringos csirkemellet
    (saját recept, de semmi extra: a csirkemell filéket kiklopfoljuk, majd zúzott, és pici sóval összekevert fokhagymával bedörzsöljük, lisztbe forgatva natúron elősütjük. A szeletelt gombát a visszamaradt zsírban kevés vajjal megpirítjuk, ízesítjük sóval, fűszerezzük őrölt fehér borssal, és őrölt rozmaringgal. Ínyencek egy dl száraz fehérbort is önthetnek bele. Hozzáadunk 2dl tejszínt, kiforraljuk. Az így kapott raguba visszahelyezzük az elősütött csirkemelleket, készre pároljuk. Finomra vágott zöldpetrezselyemmel díszítjük.)
    mazsolás-ananászos rizzsel, de azt nyilatkozták, hogy mi ez a hányás, és rendeltek pizzát. (gratula) :(

    Beteg? HÁEGYENEGY almát...

Új hozzászólás Aktív témák