Új hozzászólás Aktív témák
-
evitiguF
senior tag
Köszi!
-
evitiguF
senior tag
Erről az izlandi vásárlásról felhomályosítanátok, akár privátban. Eddig a PC game passos verzióval toltam, de jók lennének a kiegészítők, jó áron persze...
-
evitiguF
senior tag
Számomra úgy tudnák felrázni a 4-5 részt, ha feloldanák benne az összes eddigi playlistet, és ami kimaradt, le tudnád játszani. Mindent aranyozni.
Ez amúgy számomra a legbosszantóbb dolog, hogy kifizeted az ultimate-t, és bizonyos tartalomhoz csak időszakosan férsz hozzá...
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
egy jó év kihagyás után rákattantam megint a FH sorozatra, az 5-ben nemsokára elérem azt a pontot, ahol már nincs új tennivaló a térképen.
Ezért arra gondoltam, újra előveszem a 3-at, mert az anno nem fejeztem be.
Hogy lehetne ezt értemlesen újrajátszani? Beléptem, kb 80%-osra írja a haladást, de nem emlékszem már kb semmire, mi hogy volt abban.
Érdemes a mentési fájlt resetelni, és előlről nekiállni? Működik még hozzá minden, kivitelezhető ez még? Az lenne a legjobb, ha az eddig összegyűjtött dolgok is megmaradnának. -
evitiguF
senior tag
válasz
kill_switch #33182 üzenetére
Engem pl az motivál, hogy minden arany legyen.
Viszont így, hogy már egy év elment, nem fog frusztrálni... -
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
FH5-t most kezdtem, egy kis segítség kellene.
FH4-nel volt egy oldal, ahol a heti / havi feladatok voltak listázva, és a megoldásához javasolt autó / tuning is meg volt osztva.
Valamikor ez el volt mentve nekem, de most semerre sem lelem.
Valaki itt esetleg ismeri ezt? -
evitiguF
senior tag
Köszi!
a 4 után beleugrottam az 5be is megjelenéskor, de annyira nem húzott be, ez az info most jött szembe velem, de ezek miatt úgy látom nem érdemes most hamar ismét belekezdeni -
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
ez a 10éves annyversary Update ami 11én jön csak 4hétig lesz elérhető, vagy innentől bármikor lejátszató, és megszerezhető a tartalma?
A kérdés arra irányulna, hogy napokban feltegyem-e a játékot, mert ez csak egy bizonyos időtartamig elérhető dolog lesz, vagy egy olyan plusz, amit ha akarok, később is meg tudok szerezni.
Köszi! -
evitiguF
senior tag
A Super7-hez van valami "farmolási" taktika?
Van hogy egy feladat teljesítéséért 5000pontot ad, van hogy csak pár százat. Ez miért különbözik ennyire, vagy lehet szűrni a nagyobb pontszámot adókra? -
evitiguF
senior tag
Szokott lenni youtube-on, egy-két nappal a váltás előtt "leleplező" videó, de most nem találok az aktuális soron következőre vonatkozóan.
-
evitiguF
senior tag
válasz
IntelKiller7 #22069 üzenetére
Ez így van, erre időt kell szánni, hogy ráérezzen az ember, nem fog egyből menni, de ha elkapja az ember, hogy mikor mennyi gázadás, mikor a kézifék, és mikor az irányváltás, akkor utána jó szórakozás ez is.
Mindenki máshogy érez rá, legtöbb youtube videó is azt mondja, hogy körforgalomban kezdj, nekem ott pl nem adta, de Bamburgh kastélytól indulva Edinborough felé amikor már látni a világítótornyot, ott bal oldalra lekanyarodva van egy drift esemény (képet most nem tudok róla tenni) én ott gyakoroltam, és éreztem rá a mivoltjára.
Részemről a tanács, hogy túl erős, vagy irányíthatatlan autóval nem érdemes nekikezdeni, inkább egy gyengébb driftautó, hogy az alapok meglegyenek, aztán utána mehet a szintlépés.
Ez a Nissan ezzel a tuninggal pofon egyszerűvé teszi a driftelést.BMW Isetta-t tartják még nagyon jó driftautónak.
-
evitiguF
senior tag
Drifthez:
a tapasztalataimat szívesen megosztom, pár hónappal ezelőttig én is ugyanígy voltam, mint itt Ti páran, 1 esetleg szerencsével két csillagosra megvolt pár drift feladat, a nagyobbik részének meg neki sem álltam.
Aztán [zsiz] posztolt ezzel kapcsolatban, és tettem egy próbát, de milyen jól is tettem!
Ha nem lenne meg az [auto] akkor keressétek aukciós házban. Az említett tuning hozzá: 894 095 210
És ezzel tényleg meg lehet tanulni driftelni!
Én gamepaddel játszom, drifteléshez első ajánlások azok szoktak lenni, hogy a segítségeket kapcsold ki, és válts át manuális váltóra.
Ezzel a kocsival érdemes auto/manual váltót is kipróbálni, mert mindkettővel jól működik.
Kéziféket is bátran használjátok! Sokat segít.[ Szerkesztve ]
-
evitiguF
senior tag
[link] ez lesz a holnapi update? mert akkor érdemes még most kiszórni a nyereményautókat az aukciós házban, ugye?
-
evitiguF
senior tag
Van valahol a neten egy olyan lista, hogy melyek azok az autók, amelyek megvásárolhatóak, melyeket lehet bizonyos "küldetés" során megszerezni, esetleg csak pörgetés, vagy évszakos feladat teljesítés után járnak, vagy forzathlon boltban elérhetőek?
Gondolok itt olyanra, hogy pl a Backstage-ben látok olyan autókat, amiket amúgy az Autoshow/View all alatt nem találok meg, vagy pl a mostani évszakos S1-es versenynél ha megnézem az elérhető autók listáját, akkor hoz egy Saleen-t, ami szintén nincs sehol. -
evitiguF
senior tag
Ha nincs Hoonigan, én egy Moslerrel csináltam meg.
-
evitiguF
senior tag
Azért 2milliót hozott a konyhára
Egy McLaren 600LT-t behúztam egy versenyen, ami aukciós házban ennyiért most el is ment. Lefrissült a játék, most már a tényleges feladatok vannak. -
evitiguF
senior tag
Ez a #64 Nissan 370Z amit most lehet 80%-ért kapni eszméletlen jó tanuló drift autó!
Kicsit későn, de végre ezzel sikerült megtanulnom driftelni, így kezdőknek mindenképp ajánlom. Egészen eddig csak nyűg volt számomra a driftverseny, sokat meg se csináltam emiatt, Fortune Islandon lévő Drift Clubnak meg neki sem álltam. Pénteken meglett a kocsi, gyakoroltam vele, most már bármelyik driftautóval jó eredmény tudok elérni.
Még Kisgépkezelő-t is utol tudom érni, ami márpedig eremény! -
evitiguF
senior tag
A drift autóknál a car masterynél érdemes upgradelni a driftre vonatkozó fejlesztéseket? Ténylegesen kihatással van a drift zónákra is?
[kép] -
evitiguF
senior tag
És van úgy, hogy nem is változik, legalábbis én legonál ezt vettem észre, hogy egymást követő hetek alatt ugyanazok voltak, és jelezte is, hogy meg vannak csinálva. Ha csak nem kell ingyen/(gyorsabban) pörgetés/super pörgetés, akkor tényleg felesleges.
-
evitiguF
senior tag
válasz
vonyarc #21268 üzenetére
Can-Am Maverick-et szerezd be, és keress hozzá megfelelő szintű tuningot.
Alternatíva lehet még: 1969 VW Class 5 / 1600 Baja Bug - Tuning hozzá: Buggy love
Ezeket az össze-vissza pattogós versenyeket én sem szeretem. Először Ariel meg a másik Buggy-val próbálkoztam, de a Maverickek úgy mentek el az első pozícióban, hogy esélytelen volt utolérni... -
evitiguF
senior tag
Én is Xbox kontrollert ajánlanék. Az nem csak ezzel, de más játékokkal is biztosan kompatibilis lesz. 2-3 nap alatt ráérez amúgy az ember, ha azt használja, utána pedig esze ágában sincs visszamenni billentyűzetre. Főleg ha közben még kényelmesen kanapén/ágyon is el tud helyezkedni...
Én is azt vettem észre, hogy játékoknál már nézem, hogy van-e kontroller támogatása, mert azt előnyben részesítem. Még ha nem is olyan pontos és precíz, mint bill/egér páros, bár ez is játéka válogatja. Forzában pl sokkal jobb kontrollerrel. -
evitiguF
senior tag
Engem meg annyira felbosszantott, hogy a havi fotót utólagosan valamiért nem fogadta el, hogy félretettem a játékot, és most nézem, hogy a Forzaboltban lévő AM-One-t is hagytam úszni, pedig 600FP-ért ajándék lett volna....
Na majd most talán sikerül behúzni azt a 100%os acsit is... -
evitiguF
senior tag
válasz
szimszonos #20995 üzenetére
Van olyan acsi is, hogy 100%-re teljesítesz egy hónapot?
Nekem eddig mindig önhibámon kívül, de bugosodott, most pl az ősznél azt jelzi, hogy nem fotóztam, és amiatt nem 100%... -
evitiguF
senior tag
A sebességzónát próbáljátok [Qkackca] BAC Mono tuningjával. A dombról kell indulni, először megcsinálni az utat ( kerítések és egyéb útakadályok áttörése ) majd ha tiszta a terep, akkor lehet nekimenni a zónának. Ha valami nem úgy jönne ki, akkor visszatekerés. Nem mondom, hogy elsőre, de 5-6 próbálkozás és megvolt.
-
evitiguF
senior tag
válasz
C4mp3r #20884 üzenetére
Ehhez még hozzá jön annyi, amit szintén a napokban írtak, hogy a kerítés, fal, víz és egyéb lassítók csak a játékos autójára vannak igazi lassító hatással, az AL kb figyelembe sem veszi.
A versenyek erőssége is nagyon különböző, van hogy verhetetlen ellen is egész egyszerű, van hogy experten is odafigyelős.
-
evitiguF
senior tag
válasz
parandroid #20881 üzenetére
Igen, az sajna még nincs a garázsban...
De ez meg mindent el is mond a fejlesztők kreativitásáról, hogy 2-3 autót használ mindenki a feladatok megoldásához, mert egyébként kb teljesíthetetlen.
Hamár van 500+ autóválasztási lehetőség, akkor csak kihasználnám arra, hogy mindet vezesse a játékos, és olyan feladatokat szabnék meg, ahol autóra be van korlátozva, de legalább teljesíthető.
Így meg legtöbben Mosler, 599EVO, meg Hoonigan RS200-al megy mindig. -
evitiguF
senior tag
válasz
Qkackca #20851 üzenetére
Köszi a BAC Mono tuningot, ezzel meglett!
Rengetegen próbálkoznak a nap minden időszakában ezzel a feladattal, jópár fejlesztő anyukája csuklik az biztos...És ezt soha nem fogom megérteni, hogy mi a funfactor abban, hogy a téli időszakra folyamatosan olyan feladatokat tesznek be, ahol 1000+ lóerős hátsó kerekes autókkal kell versenyezni. Az embernek csak elmegy a kedve az egésztől.
-
evitiguF
senior tag
válasz
#98320896 #20332 üzenetére
Én a hétvégén rendeltem egy PS5 kontrollert, más játékok miatt, meg hogy Steam bejelentette, hogy hozzáadta a támogatási listához, és gondoltam a Horizon Zero Dawn-t megnézném vele, mégiscsak PS-re lett a játék tervezve.
Viszont pont azon elmélkedtem, hogy van-e értelme a Dualsensenek a Dualschockal szemben PC-n... mert amiben több/jobb, az elvileg PC-n nem jön ki. Illetve az eddigi játékok is gondolom arra a kontrollerre lettek írva, vagy legalább kompatibilizálva... Úgyhogy én lehet visszamondom a megrendelést, és DS4v2-t szerzek be inkább.
Legjobban a gyro/motion control izgat, hogy az mennyire ad hozzá a játékhoz mondjuk egy lövöldözősben, vagy ahol igényli a pontosabb célzást.
@CJ4567 - talán Neked van ezzel tapasztalatod. -
evitiguF
senior tag
válasz
Bigemperor #19973 üzenetére
Köszi!
Azokat nem számolja sehova, ott csak a jutalmat kapod érte. Ergo azokat csak akkor érdemes ha kellenek a Wheelspinek/CR, mert ott még különleges jutalmat sem láttam érte.@GhanBuri Ghan, igen, ugyanez nekem is.
[ Szerkesztve ]
-
evitiguF
senior tag
Olyan bugba Ti belefutottatok már, hogy a szezonális fotós kihívást nem adja be?
Az őszinél nekem most azt jelzi, hogy nem csináltam meg...
És azt vettem észre, hogy ha Fortune Island vagy Legolandbe átmegyek, akkor most a télit is úgy jelzi, hogy még nem csináltam meg. Évszakváltásnál pont Fortune Islandon voltam, most emiatt történhetett? Bár ezt így nem értem... -
evitiguF
senior tag
válasz
Nyethuszar #19816 üzenetére
nekem speciel kedvező is lehet, mert most vagyok visszatérőben, a nyár nálam nem a gémelésről szól, így sok akkor beszerezhető autóból kimaradtam.
Akik tolták eddig is napi/heti szinten, nekik lehet, hogy semmi pluszt nem ad. -
evitiguF
senior tag
válasz
Kisgépkezelő #19783 üzenetére
Kösz...
Te beteg mód tolod a játékot, mindenhol Te vagy az első a PH-s klubban, látszik, hogy van érzéked hozzá!
De ha a mester ezt mondja, hát megyek gyakorolni a reptérre! -
evitiguF
senior tag
Driftelést egyszer már nekem is meg kellene tanulnom. Van erre valami jó tutorial, leírás, vagy türelmen, kitartáson múlik? Én egyenlőre csak szúszom össze-vissza bízva abban, hogy a végén elérem a megfelelő pontszámot...
A Backstage-nek hol kellene megjelennie? Nekem tegnap este nem volt elérhető. az 599XX E-ből meg én is kimaradtam még eddig.
-
evitiguF
senior tag
válasz
lanszelot #19660 üzenetére
Majd egy képet lőhetnél arról is, hogy melyik tuningot használod hozzá.
Eddig kettőt próbáltam ki, az elsőnél kb irányíthatatlan volt az autó, kis mozdulatra is bicskázott be a hátulja. A második már sokkal irányíthatóbb verzió, de sebességben elmarad a kívántaktól, 5-6km/h-val mindig alatta vagyok az elvárt értéknek.
(Egyébként a Lambót én ettől fürgébbnek érzem) -
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
visszatérő vagyok FH4-hez, kb a Fortune Island kiegészítő megjelenése után hagytam abba, így most elég sok az újdonság. Lehet ezekről olvasni valahol, hogy mik jöttek, mik ezek?
A menürendszerre sem így emlékszem.
Vannak ezek a Festivalok, ezeket amiket nem csináltam meg, azt már nem is lehet? Ergo a jutalmakat sem tudom megszerezni sehogy?
A mostani speed traphoz milyen kocsi lenne ajánlott? Lambo Aventador FE-t szoktam vinni, azzal eddig nem volt gond, de a havas pályán nem érem el a kívánt sebességet.
szokott itt összeverbuválódni a közösség? krúzolásokra, vagy versenyekre? co-op?
Fugi05 néven vagyok a ph csoportban. -
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
újra elővettem FH4-et (legutóbb akkor játszottam vele, amikor kijött Fortune Island, szóval nem mostanában...) és elég sok újdonság van számomra...
Ami viszont számomra nagyon meglepő, hogy rengeteg FP kell most a shopban lévő tárgyakért. Ez mikor nőtt meg ennyire? És ennek fényében van-e valami extra FP szerzési lehetőség? Anno az volt, hogy a heti+napi kihívásokból azért össze lehetett szedni egy-két autót, meg öltözéket, most meg 1000FP az egyik autó? -
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
a szigetre bevezető kis "verseny" újrajátszható valahogy? Haveroknak szívesen mutogatnám, az állam leesett, jól összehozták!
Arra gondolok, amikor először érkezel a szigetre. -
evitiguF
senior tag
Én kicsit bízom abban, hogy ez most altatás. Jönnek az ünnepek, és majd akkor dobják be a jobb cuccokat forzatlonba.
No meg jön majd az első dlc... hátha... -
evitiguF
senior tag
válasz
- = Zk = - #8773 üzenetére
Ízlések és pofonok, de szerintem pont azok tábora a kevesebb, akik így gondolkodnak, mint Te. Én pl rühellem, ha rám erőltetnek valamit. Itt megvan a választási lehetőségem, ha akarom, akkor a kedvenc (való életben is tulajdonolt) járgányommal végigvihetem, és pont nem erőltetnek rám olyat, amit valamiért nem szeretek ( forma, típus, irányíthatósága, stb...)
Szerintem ez így jobb, minthogy megkötések mellett (már pedig ezzel kell végigvinned és kész) kelljen játszanom. -
evitiguF
senior tag
Akinél nem duplázódnak a FP-ok, az nézze meg, hogy biztosan megvan-e az a ház, ami dupláz!
Én most arra gondoltam, hogy beállítom azt a házat otthonnak, és azt írta ki, hogy még meg sem vettem. Pedig ez volt az első ház, amibe beköltöztem, ez tuti, kaptam is utána a dupla pontokat, de valamelyik update úgy néz ki, kilőtte. (Legalábbis én ezt feltételezem)
Sebaj, így kaptam 5 super wheelspint, ahol elég komoly autók estek le végre ( AM Vulcan FE, 911 GT2, GT3) -
evitiguF
senior tag
Nekem végre megy az online rész, de ott még sok mindent nem értek...
Pl milyen eventeket kellene teljesíteni, hogy FP pontokat adjon? (ráadásul most hogy működik az online, az FP pontokat nem duplázza...)
-
evitiguF
senior tag
Itt is megy végre az online!
-
evitiguF
senior tag
válasz
r.levente75 #8582 üzenetére
-
evitiguF
senior tag
válasz
Sirandrish #8156 üzenetére
Gyorsulj párat ugyanott, és ahogy fejlődsz, adni fog még!
bár pont ez a gyorsulás, amit nem tudok hova tenni, nem értem a lényegét. Mármint azt, hogy nincs benne semmi kihívás, zöld lámpa, aztán nyomod a gázt... semmi olyan, hogy jól indulsz-e el, jól váltasz-e... nekem ez olyan "tegyük bele, hogy ilyen is legyen" szagú...
[ Szerkesztve ]
-
evitiguF
senior tag
Az ugratásoknál lehet trükközni, de az ezer méterek tényleg durvák...
Pl a mostani téli szezonra vonatkozó nagy hegyen lévő ugratást csinálgattam, 280m-eket sikerült csinálni, bármelyik autóval is mentem.
Aztán egyik alkalommal a hegynek az ugrató előtt lentebb, egy bucka megdobta az autómat, az ugratásnál lévő függőleges szalagok között már ugratva repültem át, és beadott 394m-t, amivel a ranglista 64x helyére pozicionált. Néztem én is nagyot... -
evitiguF
senior tag
Ti nem tapasztaltok olyat, hogy könnyebb versenyt/eseményt nyerni?
Szakértőnek való szinten most csináltam meg az évszakos eseményeket, és mindegyiket játszi könnyedséggel.
Körversenynél is már az első körben első vagyok, sprintnél is csak pár kanyar kellett, mire előre törtem. Most vagy ez a téli témára éreztem rá nagyon, vagy fejlődök. Esetleg tényleg könnyítettek a dolgon. -
evitiguF
senior tag
válasz
Pro!Petya #7755 üzenetére
De meglehet, csak keresned kell egy olyan terepverseny szériát, ahol nincs korlátozás. Van pl olyan, ahol Buggy-ra korlátoz, van ahol valami modern offroad, vagy super offroadra korlátoz, de van olyan is, ahol nincs korlátozás. Én nem keresgéltem, hanem csináltam inkább blueprintet
lusta voltam.
-
evitiguF
senior tag
válasz
Pro!Petya #7753 üzenetére
Mert vannak olyan versenyek, ahol meg van kötve, hogy milyen típusú autóval mehetsz.
Viszont erre jó a Blueprint, mindent be tudsz állítani magadnak, létrehozol egy saját versenyt azon a nyomvonalon, amire éppen belépsz, beállíthatsz időjárást, autótípust, mindent amit csak akarsz. AZ így teljesített versenyt is érvényesnek tekinti! -
evitiguF
senior tag
-
evitiguF
senior tag
Itt nem változott semmi a patch óta, továbbra sem megy online a játék.
VIszont amit ír:
PC
• Manual HDR option added. Note that some PC HDR users may find that their HDR setting becomes set to 'off' due to this update. They will need to toggle it back on using the manual setting.
• Fix for HDR detection when multiple displays are connected.Na most fel sem ismeri, hogy HDR képes monitorom van... hiába kapcsolom be már windows alatt, vagy ha nem kapcsolom be, sehogy sem érzékeli.
-
evitiguF
senior tag
válasz
H4rt1g4n #7686 üzenetére
Szintén 530, és majd kiesett a szemem, tüzetesen végignéztem a térképet, de sehol nem jelzi, hogy ne lenne bejárva, így valami nagyon kis része lehet az egyik útszakasznak, amit eddig nem érzékelt... De legalább gondoltak erre.
Ami érdekes, hogy bár az összes utat bejártam, 2 házat még így sem találtam meg.
De nem is akarom tudni, hogy hol vannak, majd egyszer csak rájuk bukkanok! -
evitiguF
senior tag
válasz
IntelKiller7 #7666 üzenetére
Hja... csak akiknek nem megy a multi, elég nagy szívás így... azért nem mindegy, hogy egy kis bohóckodásért kapsz FP-t és megveszed, vagy gyűjts össze 300k-t, hogy megvedd...
Valakinek sikerült már működésre bírni a multit azok közül, akiknek nem megy? Ne tartsa magában az infót!
-
evitiguF
senior tag
-
evitiguF
senior tag
válasz
Redcaster #7386 üzenetére
Ezt nem kajálja be a nép, egy képernyőfotó készítéséig, bárki bármit beállíthat, videót követel a nép!!
Ha így tolod, nagyon penge lehetsz, tényleg megnéznék egy felvett versenyt, mondjuk EZT - az évszakos bajnokság első feladata
A felemelt Wheelspinen én is mérgelődtem egy sort...
és sajna itt sem megy online
[ Szerkesztve ]
-
evitiguF
senior tag
válasz
IntelKiller7 #7365 üzenetére
Hogyan adott neked annyi FP pontot, hogy mindent meg tudtál venni?
2013 Bentley - 300FP
2019Porsche - 150FP
Car Horn - 60FP
Tops - 50FP
Super Wheelspin - 150FP
Wheelspin - 10FPWeekly Challenge - 100FP
Daily - 10FP
Bonus 30FP
Összesen: 100+7*10+30=200 (ha a ház rádupláz, akkor 400)
nekem nem jön ki a matek -
evitiguF
senior tag
Tegnap este jött egy 814Mb-os patch, de a kapcsolódási problémán ez sem javított egyenlőre.
-
evitiguF
senior tag
válasz
csab991 #7278 üzenetére
Nem hiszem, hogy érsz vele bármit is. Reménykedem én is, hogy jön majd rá javítás, nekem sem megy, pedig teljesen friss rendszerem van, direkt újraraktam a rendszert a játék miatt, semmi más nincs is telepítve, csak ez a játék. Ráadásul nekem Xbox alkalmazás azt jelzi vissza, hogy még a netem is rendben van, mégsem megy a Life... (PCn játszom)
[kép] -
evitiguF
senior tag
-
evitiguF
senior tag
Az irányítást ti tudjátok módosítani?
Úgy értem, hogy más gombkiosztást meghatározni.
Nálam se gamepadra, se billentyűre nem engedi módosítani.
Remélem ez is a remek fordítás hozománya... -
evitiguF
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok!
Azt lehet tudni, hogy 28-án mikortól lesz elérhető a játék? 00:01 perctől játszható, vagy van valami GMT hivatalos megjelenés?
Illetve vajon előtölthető lesz, vagy onnantól lehet majd tölteni?
( demó után még izgatottabban várom )Még egy kérdés, a Horizon 3-ba jött HDR mód is, ebben van/lesz? Aktiválni kell, vagy automatán felismeri, ha ilyen kijelzőm van?
Köszköszkösz!
-
evitiguF
senior tag
FH3-ban volt már olyan valakinek, hogy eltűnt a "fan" opció?
Ha megcsinálok egy versenyt, vagy bármit, CR-t, skill-t ad, de a fan-okat nem számolja.
A map megnyitásánál is csak a CR-t mutatja, a fan számlálót nem.
Ezt nem értem... -
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
FH3-ban van valami mód a gyors autócserére, vagy mindig el kell ehhez menni a Fesztivál helyszínekre?
Olyankor idegesítő, ha megyek az általam favorizált autóval, kiválasztok egy eseményt, ahol más autóval kell mennem, és az esemény után megtartja azt az autót, amelyikkel versenyeztem.
-
evitiguF
senior tag
Érdekes anomáliák...
- nálam 20-30sec alatt betölt
- először ablakban nyílik nálam is, de magától átvált fullscreenre
- egeret nem használom ( xbox kart igen ) erről nem tudok nyilatkozni (PCn játszom félreértések elkerülése végett)
- G27-es kormányt próbáltam, bár nem merültem el a beállításokban, arra a megállapításra jutottam, hogy xbox karral sokkal jobb. Ezt a játékot erre optimalizálták. ( szubjektív ) -
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
FH3-hoz van esetleg egy manual, gyorstalpaló, vagy egy jól összeszedett leírás, hogy mi micsoda és mire való a játékon belül?
tegnap kezdtem neki, és ez egy nagyon komplex játék, legalábbis így pár óra játék után nekem ez jön le.
Főleg azokra a dolgokra lennék kíváncsi, ami nem adja értelemszerűen magát, mint pl az aukciós ház -
evitiguF
senior tag
Köszi!
igen, innen vettem hardveraprorol, elvileg FH3+Hot Wheels.
Akkor már csak a Blizzard Mountain marad hátra. Viszont ha jól értem, akkor ezt úgy érdemes, hogy 200Ftért előfizetek most goldra, és akkor 2760Ftért tudom most megvenni.A játékon belül ezt a Blizzard Mountain-t hogyan kell elképzelnem? Külön indítható, független az alapjátéktól? Vagy a térképen felold egy olyan területet, ami az alapjátékban nem elérhető, és ott lesznek ugyanúgy küldetések, feladatok, stb...
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
haverral kipróbáltuk a Horizon 3 demóját (PC), és nagyon megtetszett a játék, ezért beruháznánk rá.
Első kérdésem az lenne, hogy a demót le kell törölni a gépről, és újra leszedni a már teljes játékot, vagy ha megveszem, akkor csak feloldja a teljes tartalmat, és mehet a móka?
Illetve láttam itt pár hozzászólással korábban, hogy vannak hozzá DLC-k ezek közül mi az ami ajánlott, most hogy így akció van, lehet érdemes lenne egyből bezsebelni.
A 200Ft-os gold csak Xboxosoknak érvényes, vagy PC-n is profitálhatok belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- Politika
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest