Aktív témák

  • IreN!CuS

    őstag

    válasz Motion_Blur #29121 üzenetére

    Ő ezt így lát,így gondolja ez egy szubjektív dolog.Azért abban szerintem megegyezhetünk,hogy Farkas Péter korrekt dolgokat szokott írni nem esik át ló túloldalára,ellentétben pár emberel innen,nem akarok "ujjal mutogatni".

    Az is sokat mondó,hogy Sam Michael is versenybalesetnek titulálta az esetet,lehet ő is sok jó anyagot szívott ( Farkas Péterhez hasonlóan ),vagy mindenki sokat szívott abból a jó anyagból aki versenybalesetnek mondja az esett?

    Érdekes,hogy a legnagyobb Anti Hamilton szurkolok nem képeset elfogadni,hogy sok ember - akik esetleg 100x jobban értenek az F1hez - versenybalesetnek mondják a szituációt,pedig lehet több és jobb érveik vannak mint akik csak annyit mondanom,hogy pfujj Hamilton tiltsák el,vagy ehhez hasonló nevetséges dolgokat írna/mondanak és ezek melltett ők vádolják a többieket elfogultsággal. :U

    Tudod,én nehezen tudnám elképzelni,hogy Hamilton ne legyen az F1ben,igen agresszív,igen sokszor csinál hülyeséget vagy borul el az agya,de azt ne felejtsétek el,hogy ilyen versenyző is kell,mi lenne ha csak Massa-hoz hasonló utazó pilóták lennének,mennyi előzés lenne?Mindig megy a sírás a régi időkért,hogy akkor milyen jó versenyek voltak,vajon miért?Mert mindenki turta neki ahogy csak tudta,most meg már a 3. versenyen mindenki a "Vb-re koncentrál" és jó neki a 3. vagy teszem azt az 5ik hely mondván fix pont jobb mintha megpróbálom megelőzni és kiesek vagy megbüntetnek.Nagyon jó példa a Senna-s esett ami feljebb volt linkelve,direktbe ki lökte aztán Vb lett.Most ha ilyen történne mint szólnátok?

    Lehet kövezni.de én örülök,hogy van egy Hamilton nevezetű pilóta a mostani F1es mezőnyben aki csinálja a feszkot,sőt lehetne több is!

    [ Szerkesztve ]

    Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

Aktív témák