-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackydan
senior tag
Hannibál ébredése: bár a nagy elődöt nem veri, azért meglepett milyen jól sikerült Mindenképpen érdemes megnézni 8/10
-
blackydan
senior tag
Haláli hullák hajnala: Adtam neki egy esélyt mivel elég jó IMDb értékelést kapott, plusz a porton is jól szerepelt. Hát hülyeség volt.... egyszer kétszer talán mosolyra húztam a számat de igazán nevetséges jelenet nem volt benne, tipikus angol film nekem nem igazán jött át. Persze Simon Pegg-et bírom, de nem ez volt a legjobb alakítása. Értékelés: 5/10
-
blackydan
senior tag
Életrevalók: Nagyon bejött Egyszerű, mély, vicces, és megható... az érzelmeink összes húrján játszik ez a film 9,3/10
-
blackydan
senior tag
Hát magam sem tudtam hova tenni a dolgot 10 pontos film nálam csak kettő van amik hihetetlen mód hatalmukba kerítettek, de bármennyire is tetszett a film nem kaphatott max pontot. Persze gondolkodtam, hogy simán oda lökök egy kilenc pontot neki, viszont az nem tudná éreztetni, hogy valamivel mégiscsak kitűnik a jobb filmek közül is. Így lett 9,3 Lehet inkább bevezetem a 100-as max pontot és úgy értékelek ezentúl, így jobban lehet árnyalnom a filmek közti különbségeket. Szóval végértékelés: 93/100
-
blackydan
senior tag
A leleményes Hugo : Nagyon szép film főleg így Karácsony környékén amikor még az idősebbekből is előbújik a gyermeki énjük. Engem olyannyira megragadott, hogy kétszer is rászántam magamat a megnézésére persze az egymást követő napokon. Azért a nagy öreg Martin Scorsese tud ám rendezni
9/10
-
blackydan
senior tag
Django elszabadul: végre sikerült megnézem, hát nem csalódtam A film végig lekötött, Tarantino bácsi ismét egy szuper filmet tett le az asztalra, ráadásul Christoph Waltz megint odatette magát és ahogy látom bezsebelt egy golden globe díjat érte, bár sajnos szerintem nem fogja az Oscart megkapni mivel nem volt túl rég az előző...
DiCaprio is kellemes csalódás volt, asszem egyre jobban megkedvelem pedig régen ez elképzelhetetlen volt számomra9/10
-
blackydan
senior tag
A temetésem szervezem / Get low /: Robert Duvall-t amúgy is nagyon szeretem így talán nem is volt kérdés megnézem-e ezt a filmjét. Hála nem kellett csalódnom, egy elég jól felépített történetet kaptunk ami tényleg a megszokottól eltérően meséli el egy ember történetét, a végére kicsit ütősebb sztorira számítottam, de talán a kevesebb néha több... jobb is így.
9/10
-
blackydan
senior tag
Legendás állatok- Grindelwald bűntettei: Igen, igen, és igen ez már nagyon kellett a varázslóvilág rajongóinak. Az első rész után kicsit fanyar szájízzel keltem föl a székből, most viszont semmi ilyenre nem volt okom. Aránylag pörgős cselekménnyel robogtunk végig a történeten, amit a vizuális effektek igencsak megdobtak, persze az új lények is pazarul mutattak a vásznon. A viccek nem voltak erőltetettek szépen belesimultak a karakterek játékába. Végre Johnny Depp sem tolta túl a dolgokat, egy aránylag jól megformált Grindelwaldot tett le az asztalra. Ami számomra igencsak meglepő volt, hogy mennyire jól tudott azonosulni Jude Law Dumbledore szerepével, komolyan szinte öröm volt nézni. Az utolsó fél órában csak úgy dőlt az infó és az emóció az emberre szóval elég sok mindenre fény derült. Már-már azt mondom kötelező megnézni.
9/10
#értékelés[ Módosította: vond ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest