-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz spammer #26187 üzenetére
Ritkán olvasok ilyen kritikát. Ugye biztos hogy feliratos lesz?! Programom: Rush megvolt (vétek lett volna nem megnézni), jövő hét kedd We're the Millers, az utáni héten Gravity. Mi jön még?
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Huma
addikt
válasz spammer #26267 üzenetére
Szerintem meg az egyik legviccesebb jelenet a zsiráfos volt. Pedig én állatbarát vagyok, csak akkor ölök ha kell.
Amúgy tényleg nem nagy szám a film, de nem rosszabb mint az előző két rész.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz spammer #26443 üzenetére
"Ez utóbbi - ha hiszitek, ha nem - még soha nem vetített 3D-s játékfilmet felirattal, szóval minimum ebben élenjáró lesz az InterCom bemutatója."
Ez így konkrétan nem igaz. Vagyis legalábbis csak részben. Az Avatar IMAX vetítésénél is voltak feliratozott részek.
Live-Die-Respawn
-
ígyvanferi
addikt
-
Huma
addikt
válasz spammer #26613 üzenetére
Az a baj a könyveivel, hogy szinte lehetetlenség úgy megfilmesíteni őket, hogy átadják az eredeti hangulatot.
A könyvei arról híresek, hogy ha 200 oldalt kitépsz belőlük akkor sem veszi észre senki mivel anélkül is teljes a történet. Az oldalszám felét a karakterek részletes leírása, története, jellemzése, gondolatai, stb teszi ki. Ezt nem könnyű átvinni filmbe. Arról nem is beszélve, hogy vagy öt órás filmet kellene gyártani egy-egy könyvéből, hogy kerek legyen az egész.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Kvelstadt
veterán
-
törölt tag
válasz spammer #26876 üzenetére
És (#26871) Pikkolo^^:
Igen, de a témával nem lett volna bajom, és azzal sem, hogy a történet egyszerű, mint az ásóbot. A Transformers sem akasztott ki, sőt, a másik sokat cikizett látványfilm, az Avatar például minden bugyutasága ellenére tetszett.
Mindegy, láttam ezt is, nem jött be, van ez így.
-
mephi666
nagyúr
válasz spammer #27471 üzenetére
pedig lehet sajnos... az első komolyabb trailerekig bíztam, hogy végre lehet egy jó carrie remake (mármint a régi is jó volt, de eltelt azóta vagy 40év és ráfér a sztorira egy vérfrissítés) ...de sütött az előzetesből, hogy "bizony ez egy vérgyenge tucat-tinihorror lesz, ahol a főszereplő carrie és annyi" kb olyan megcsúfolásra számítok, mint ahogy az alien+predator filmeket összegyúrták egy avp2-be, ami egy utolsó, zs-kategóriás kisvárosi tinihorror ...egyedül moretz kislány miatt fogom kikölcsönözni majd tékából, de esélyes lesz, hogy mellé bekészítek 3doboz sört meg ugyanennyi felest
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Ijk
nagyúr
válasz spammer #27515 üzenetére
Nekem az volt a bajom, hogy Russel Crowe + erős karakter elvitte a szuperhíró szerepet szegény Superman elől.
Szerintem pont hogy Zod kiemelkedett a középszerűségből, legtöbb ilyen filmben nincs jóformán személyisége az ellenfélnek, van valami hatalomvágy, kegyetlenség és kész. Itt Zod viszont már-már szimpatikus karakter volt.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
diablo1984
veterán
válasz spammer #27515 üzenetére
spojler
nagyjából egyet értek én is ezzel, bár valszeg lesz még pár film az acélemberrel így majd kerekednek a karakterek és a történet is! nekem tetszett, hogy a kripton végre nem egy kristályterem, végre valami féle hús vér bolygó, tetszett, hogy Zod sem puszta gyilkolásszunk karakter volt, hanem a népe túléléséért küzdött és nem puszta dühből. bár Zod valszeg egy részes figura(kissé ki lett törve a nyaka), de még mindig jobb megoldás mint egy üveglapba zárni és a végtelenbe beledobni.....amúgy ti azt nem furcsállottátok, hogy a kriptoniak milyen jól szívják az űri levegőt? elvileg az erejüket a föld erősítette fel, a levegő, a gravitáció gyengesége és a sugárzás, de mikor az űrben játszadoztak a műholdakkal, akkor WTF???!
-
brownus
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest