-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Vanishing on 7th street-ben keressek valami értelmet vagy csak engedjem el?
-
emiki6
veterán
válasz #54715584 #92652 üzenetére
Retroshock ajánlóját láttad? (Top 20 poszt apokaliptikus film 1. rész) Ott el van mondva, hogyha van értelme, akkor mi.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
pikszel
addikt
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
emiki6
veterán
válasz #54715584 #92655 üzenetére
Talán, azt, hogy konkrét értelme nincs, mert egy amcsi telepesekről szóló fura történetet dolgoz fel, amiről fogalmunk sincs, hogy hogyan és mi történt.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
eeXaa
addikt
The Infiltrator
...ez jóra sikerült.. ütős sztori, f.könyv, alakítások, rendezés.. -
zolynet
veterán
válasz devil-k #92340 üzenetére
Mélytengeri pokol / Deepwater Horizon 8/10
Nekem nem tűnt vontatottnak, túl szakmainak, elejétől a végéig élveztem, együtt éltem a filmmel. Lehet csak azért van mert idén nagyon kevés alkalommal jutottam el moziba.
Jók voltak a párbeszédek, jól hozták az a hangulatot ami egy ilyen fúrótornyon lehet.
Simán újranézős kategória.Elképesztő, hogy "csak" 11-en haltak meg a 125fős legénységből. Life is too short to stay stock!
-
sixpak
nagyúr
-
gyuromoj
veterán
Colin Trevorrow szerint a Jurassic World 2 más lesz, mint elődje
Gal Gadotnak tetszik, hogy Wonder Woman biszexuális lett
Új képek a John Wick folytatásából (utolsó kép?! )
A Kong: Skull Island vírusmarketingje
John Wick – korai fázisban a harmadik rész
A Sony nem mondott le a Venom, a Sinister Six és a May néni spin-off filmekről
A Marvel egy újabb Penge-filmen dolgozik?
A galaxis őrzői Vol 2. – meghatározóbb lesz az Elders-ek feltűnése[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Pearce
aktív tag
Amber Heard mint Mera, Aquaman felesége:
-
oriic
HÁZIGAZDA
Inferno NAGY SPOILER
Én szóltam.
Ha jól hallottam megváltoztatták a végét, nem szabadul el a vírus. Innentől nem érdekel az egész. Live-Die-Respawn
-
cattus
addikt
válasz callmeakos #92674 üzenetére
Hát ez elég gyenge plakát, bár már a Force Awakens-nek se volt nagy eresztés. Ez szerintem sokkal jobb.
Do the thing!
-
spammer
veterán
"Trailer pedig holnap"
Mintha eddig nem lettek volna belőle trailerek.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Valty
aktív tag
-
Tibiajax
nagyúr
-
Dorian
félisten
Warcraft
Mint film, tulajdonképpen hulladék, de aki régen játszott vele annak tök jó élmény megfilmesítve látni a régi karaktereket, helyszíneket, stb. Egy estét nekem simán kitöltött a nosztalgiafaktor, de csak ilyen szemmel érdemes nézni.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
-
emiki6
veterán
válasz Dorian #92680 üzenetére
Nem értek egyet. Sose játszottam tán még blizzard játékkal sem, de a film nagyom tetszett. Mondjuk én szeretem a fantasyt.
-
Cheesus
senior tag
Light's Out
Amikor kialszik a fény (2016)Amennyire én tudom (bár nem néztem utána) az egész film ötletét egy rendesen összerakott netes videó adta.
Na ebből próbáltak meg többé-kevésbé egy épkézláb filmet készíteni. Kicsit olcsó megoldásnak éreztem, hogy az ijesztgetést inkább a hangerővel akarták elérni. Vegyük azt, hogy ha 5-ös hangerővel ment e beszéd, akkor a csattanó legalább 10-es volt. Mivel este néztem, lavíroznom kellett, hogy vagy támaszkodok a feliratra, és kvázi némán nézem a filmet, vagy feljebb veszem a hangerőt, és kockáztatom a családom lelki nyugalmát a másik szobában. A történet nem tartogat csavart egyáltalán, igazából kiszámíthatóak a történések. A kisfiú kicsit erőltetetten viselkedett néha, a többiek játéka hozta az elvárható minimumot.
A végkifejlet viszont engem meglepett,azt hittem kicsit "amerikásabban" győzik le a lényt, de aztán nem így lett. Egyszer nézhető kategória, és igazság szerint telefonnal világítva mertem csak közlekedni este, miután vége lett a filmnek
6/10
https://www.twitch.tv/csehla
-
törölt tag
Remélem mindenki tisztában van vele miért töröltem. Ezt itt nem kellene.
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
marilllyo
veterán
13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi
A lövöldözés egész jó volt...de ez a. szokásos amerikai propaganda sz*r....1:55-nél kb a hányinger kerülgetett.
"Jöjjenek a segítségünkre mert itt AMERIKAIAK halnak meg"
"Nem megyek...itt maradok veletek"
"Hiányzik a pudingos palacsinta íze haver"
"Jó buli volt, nem tesó?"PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- MinDig TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest