-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Csak a MOM Park játssza felirattal a 7 Mesterlövészt
Kivel fogok összefutni szombaton, ha úgy alakul hogy meg tudom nézni? -
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
válasz FollowTheORI #92053 üzenetére
Már csak az kellett volna, hogy a csajszi előtte a telefonján megnézze a Cápa c. filmet.
- mozi bolondéria -
-
Dilikutya
félisten
válasz #42308056 #92052 üzenetére
Így tippre ez pont olyan film lesz, ahol teljesen mindegy, milyen nyelven nézed. Mindent felrobbantós blockbuster a vadnyugaton, nekem ennyi jött át az előzetesből. Az eredetit nagyon szeretem, talán az elsők közt szakított a jól fésült, tiszta jófiúkkal a vadnyugaton az amerikai westernek között, itt nincsenek makulátlan hazafi John Wayne-ek. Végülis milyen társaság az, aki pénzért megy ölni. Nyilván jó ügy érdekében, de azért lehet látni, hogy kicsit kétes alak mind a hét.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
veterán
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Alvin_ti4200
félisten
Ma sikerült pótolnom egy klasszikust és nem tudok elég hálás lenni érte a Bem mozinak.
Olykor nagyon együtt tudtam élni a filmmel, sajnos/szerencsére ideális az élethelyzetem ahhoz, hogy értékelni tudjam és meglegyen hozzá a hangulatom. Örülök, hogy nem láttam se később, se korábban, ennek pont most volt itt az ideje. És az a filmzene, Istenem...sírok, annyira gyönyörű.
Október 4-én 18:00 és 20:30-as kezdési időponttal még egyszer a műsorára tűzi a mozi, ha esetleg valaki be szeretne rá ülni. Ma is teltházas volt, borítékolom, hogy ezek is azok lesznek - nem véletlenül.
10/10
[ Szerkesztve ]
-
pikszel
addikt
válasz Alvin_ti4200 #92059 üzenetére
Én egy U2 videoklip (Stay) után néztem meg a filmet '94 körül. Zseniális alkotás, újra meg kell néznem.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
törölt tag
Romantikus scifi? Hááááát? végig a Pandorum járt a fejemben, a sztori nagyon hajaz rá.
Viszont nagyon jól megcsinálták a környezetet. Remélem a film lesz legalább olyan jó, mint a CGI-be fektetett munka.(#92067) erahurka 20 éve? Hát az utazás a Föld középpontja felé vagy mi az nemrég volt.
-
Magnum_
nagyúr
-
brownus
veterán
Birth of the Dragon (2016) hogy miii??
tréler, há nemtom, ez nem győzött meg... -
Dilikutya
félisten
válasz brownus #92077 üzenetére
Az életrajziak nem is. Na de a bruceploitation-ök!
Igen, ilyen is van. Erre való a filmvilág topik, hogy ezt is megtudjátok.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3798552/Angelina-Jolie-files-divorce-Brad-Pitt-12-years-asks-custody-six-children.html
az előzmények alapján azt mondom, hogy dugtak marionnal.. -
brownus
veterán
ez nagyon állat lett, mad max poszter
-
brownus
veterán
-
veterán
Neon Demon
A film elso fele meg jonak igerkezett, aztan egyre betegebb lett az egesz.
A zene es a csajok miatt 5/10 . -
bagyulajuve
addikt
válasz brownus #92079 üzenetére
a Game of death nekem nagy kedvencem amúgy, bár sokat nem játszik benne Bruce Lee
Először videón láttam, hangalámondásos verzióban, nagyon nagy élmény volt kis taknyos gyerekként. Ez a verzió égett belém.
De nem olyan régen láttam egy olyan verziót, ami rengeteg extra jelenetet tartalmazott, szinte teljesen más film volt. Több emeleten harcolt, nem csak az aranyövessel, Kareemmal, meg a pálcás csávóval verekszik meg Billy Lo.
Zene zseniális - beleborzongokResistencia eterna
-
Dilikutya
félisten
válasz bagyulajuve #92087 üzenetére
Jók ezek a régi kungfu filmek. A Black Belt Jones-t néztem nemrég Jim Kelly-vel (az afrofrizurás néger A sárkány közbelépben), róla mintázták a Rendőrakadémiában Jones verekedős jeleneteit. Maga a film egy élmény, nyakonöntve a 70-es évek közepének csóró fekete életérzésével. Néger zsaru, piti bűnözők, meg néhány kevésbé piti, aki nagymenőnek hiszi magát.
Bár nem kungfu, de jujj, lehet, hogy Fred Williamson még egyszer visszatér a Fekete Kobra szerepében.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Viszlát
addikt
Bridget Jones's Baby:rendkívül megtisztelő, hogy elsőként írhatok róla. Egy édesanya, egy nagynéni és két unokahúg társaságában végülis mit is nézne az ember ha nem szabados nyelvezetű, szexuális poénokkal teletűzdelt angol romkomot. Nem is volt kínos cseppet sem, bár lehet, hogy addigra már belefásultam a szituba, ami azzal kezdődött, hogy öt teljes árút kérnék a Bridzsitdzsonszra lécci. Na de nem magyarázom a bizonyítványt, ami történt megtörtént.
Az angol romkomok mindig is közelebb álltak a szívemhez egyébként, a kissé nyers humor jót tesz ezeknek a filmeknek, no meg valahogy a romantikus részét is úgy tudják megfogni, hogy nem csöpög a nyáltól a vászon. Mindez igaz erre a filmre is, bár messze nem egy Love Actually, azért egészen kellemes szórakozás volt. Nyilván semmi egetrengető, de a jó kis gárda jött össze, sokat hozzátett az élményhez a játékuk (Renée Zellweger és az arca mondjuk kevésbé, de azért hozta ő is amit kellett), Emma Thompson pedig szokás szerint klasszis volt. Anno a Mamma Mia-n egyedül voltam férfiú a nézőtéren, most azért volt két másik is, láthatóan hozzám hasonlóan megszeppenve kissé. Nagyon mókás volt, ahogy kétfelé szakadt a nézősereg, egyik oldalon a Mark Darcy, másikon a Mr. Dreamy rajongók, hogy aztán egy póló levetős jelenetnél egyöntetűen menjen a wooooooow húúú áááhhh.
Egy szó mint száz, egészen jó lett, bátraknak simán merem ajánlani, tuti szerezhető néhány jó pont az oldalbordánál és még élvezhető is.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
Egy gyors kerdes, Warcraftot erdemes 3D-ben nezni, vagy nem tesz hozza annyit a filmhez?
-
spiky03
veterán
Warcraft
Most végeztünk nem rég haverokkal.
Hát egyszer meglehet nézni. Legalábbis szerintem.
Mondjuk a játékkal soha sem játszotta, szerintem még gameplayt sem láttam belőle. Nem szerettem a kattingatós játékokat.
Az Orkok jól néztek ki benne, meg a hangkeverés is nagyon jó volt, szinte végig élt az összes hangfal.
Nem néztem meg, hogy kik csinálták a CGI-t, de az sajnos amikor vegyesen voltak a képernyőn az Orkok meg az emberek, akkor nagyon lehetett látni a vetített képeket... azért vannak olyan filmek, ahol ezt sikerül rendesen megcsinálni, itt sajnos nem jött össze.A történet az teljesen egyszerű volt, a csavart is lehetett sejteni. Az Őrző tisztára úgy nézett ki mint David Guetta.
Eredeti nyelven néztük, de egyszer átváltottunk magyar hangra, amikor az Orkok beszéltek, hát ne tegyétek. Nagyon béna volt, sőt egy csomó részlet eltűnt a hangból.
De aki szereti az ilyen világot, meg a játékot, ők bátran nézzék meg.
5/10
Azért ha esetleg elkészülne a folytatás azért annak itthon adok ismét esélyt.
Mi 2D-ben néztük. 3D-ben talán a madaras részek meg a városi látképek adhatnak hozzá, meg talán 1-2 csatajelenet. De én nem vettem benne észre sok olyan "igazi" 3D-s jelenetnek valót.
[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
törölt tag
válasz Balázs1621 #92090 üzenetére
Szerintem nem tesz hozzá. Mondom ezt úgy, hogy IMAX 3D-ben láttam.
-
Grave_444
nagyúr
válasz Balázs1621 #92090 üzenetére
Ha teheted nézd úgy, mert látványos. Én itthon 3D-ben néztem a 23"-os monitoromon.
-
eeXaa
addikt
Jerry Maguire
Ez vmiért kimaradt eddig pedig szinte a korszak összes magasköltségvetésű filmjét láttam.
Sajnos kevesebbet kaptam mint amilyen magasra itt magasztaltátok. Ismét egy feleslegesen hosszú film, egy nagyon alap, egyszerű mondanivalóval, és sajnos néhol pocsék szinészi játékkal... különösképpen kiemelném rené schweinsteiger alakítását, akinek a szempillarángató mimikájától, már már kivert a hideg veríték. Vajon meddig tartott neki ilyen jól begyakorolni? De sajnos TC. is túltolja a szerepet, nem is emlékszem ilyen amatőr játékra tőle...
Talán CGJ. Volt a legtermészetesebb karakter a filmben, dehát ő is csak magát játszotta...
...a film végére még vmi hiányérzet is kialakult bennem, hogy ez ennyi? Sajnos ennek a filmnek nagyobb volt a füstje mint a lángja... renén meg nem csodálkozom hogy eltünt a sülyesztőben, mivel elég tehetségtelen...[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Mekkora trollok már John Wickék, beküldik februárban a Szürke 50 árnyalata 2 ellen a mozikba. Lerakod az asszonyt, hogy megnézhesse a szutykát, te meg elmehetsz foreveryoung Keane zúzására.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-FreaK-
veterán
válasz brownus #92098 üzenetére
Nem film, sorozat. Cummunity a címe
Ghost in the Shell Official Teaser Trailer #1 (2017) Scarlett Johansson Action Movie HD
De van még több is. Bár ezek mind az 50mp-es videó részletei.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Cuba Gooding Jr. meg is kapta érte az Oscar-t. Majdnem megkérdeztem, miért cserélték le a Vasemberben Rhodes szerepében, de az nem is ő volt.
Oscar ide vagy oda, az utóbbi 10 évben kevés kivételtől eltekintve "Direct to DVD" filmekben szerepelt csak, és Arany Málnára is többször jelölték.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- Bomba ár HP Pro X360 G3 Silver - Intel N5000 Quad I 8GB I 256GB SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i3-3GEN I 8GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 11 128gb Red, független szèp âllapotban
- !! 1 ÉV GARANCIA !! ÚJ állapotú, magyar bill, Apple Macbook Air 2022 M2 8GB RAM 256GB 97% AKKU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest