Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz callmeakos #68613 üzenetére

    Már értem miért van ez a meme

    És akkor a DC/Warner saját magát fogja a sárba tiporni? Meg sem hagyja a Marvelnek hogy ők tegyék? Ilyen rendezőt választani...
    Na akkor...
    A Marvel már olyan szinten van, hogy szinte bárkit megszerezhet színészt/rendezőt. Egyszerűen annyira nagyra dagadt mostanra az univerzumuk, hogy ömlik belőle a pénz. Ezért a Disney kezd igen neves, tehetséges színészeket is megkörnyékezni. Sőt megszerezni, az eddig sem gyenge szereplőgárdájába.
    Ezt még meg is értem a DC/Warner részéről, hogy nem nagyon követik ezt az utat. Vagy nem tudják követni? Szerintem jobb ötlet ismeretlen embereket szerepeltetni akiknek nincs nagy nevük, könnyebb lesz azonosulni velük. (Nyilván nem Affleck-re és Leto-ra gondolok) A rendezőkhöz elég jól nyúltak eddig. Ez a választás, James Wan választása nálam kb egyenlő azzal mint ha maga a sátán Michael Bay rendezné...Persze mindenkinek meg kell adni az esélyt. De Wan?! Miért?! Vagy esetleg az Aquaman horrorfilm lesz?!
    Mind egy sírok tovább aztán lesz ami lesz.

    ui: FF7-et meg hagyjuk, azt nem a rendezés emelte (érthetetlenül) magasba.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák