Aktív témák
-
Viszlát
addikt
American Reunion (3/10): a fene enné meg, ez rém gyenge volt.
Egyszerűen hihetetlen számomra, hogy a 100 éves Universal nem engedheti meg magának, hogy fogadjon egy (vagy kettő, vagy három) normális, vagy legalább elfogadható írót. Oké, hogy az elsőt Adam Herz hozta össze egyedül, de nem hiszem el, hogy senki nem látta egy ekkora stúdiónál, hogy ez túl nagy falat neki, képtelen volt hihető karaktereket összehozni, átültetni 13 évvel idősebb helyzetbe a régi humort. Annyi de annyi mindent ki lehetett volna aknázni, ehelyett kaptam a képembe egy kliséhalmazt, eredetiség zéró (pedig anno ugye pont emiatt volt sikeres). Talán Finch volt a leggázabb, abszolút nulla, semmit se tudtak kezdeni vele, ezért ráhúztak egy szörnyen vérszegény műdrámát.
Két pontot akartam csak adni, de jár egy plusz pont a kórista csaj és Oz békülése alatt felcsendülő dalért, ugyanez szólt az első részben a mólós jelenetnél, nagy kedvencem volt akkor.
Szóval csesszék meg. Amúgy meg velem van a baj, mert az egész mozi röhögött, taps is volt a végén.
Egy vigasztal, tudom ciki, de legalább ingyé' volt...
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- ASRock AMD Radeon RX 9070 Steel Legend 16GB OC - Bontatlan! AKCIÓ!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest