Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Virtuality (HDTV-Rip 720p, eng)
    8/10

    iMDB-n rengeteg vegyes és negatív kritikát kapott, és nem is jutott el a TV filmtől a sorozatig, de nekem legalább annyira tetszett, mint ahogy a legtöbbek félredobták. Bizonyos dolgok, amikre hivatkozva lehúzzák, azokat én kifejezetten pozitívumként éltem meg.

    Valahogy úgy mondhatnánk hogy egy Valóság-Show Űrdráma. Sok érdekes szálat nyitottak meg, amiktől nagyon messzire kalandozott a fantáziám, egy percig sem unatkoztam, míg néztem.
    Ennek a Sienna Guillory-nak pedig le sem tudtam venni a szemem az arcáról, olyan magával ragadó volt a tekintete (meg sem ismertem, hogy volt a Resident Evil-ökben is, ott nem volt emlékezetes, de ez a környezet és szerep kifejezetten jól feküdt neki).

    Átjön belőle egy kis Battlestar Galactica hangulat is, és hajaz picit annak utód-előzmény sorozatára, a Caprica-ra, amiből szintén alig köhögtek ki egy évadot (ha választhatnék, én inkább ebből kértem volna egy évadot, mint a Caprica-ból, de elnéztem volna mindkettőt még egy-két évig).

    Kár érte, hogy nem folytatták, nekem pedig enyje-bejnye, hogy már megint megnéztem valamit, amiről ma már tudni lehetett, hogy egy alapozásnál félbehagyott építmény. (E tekintetben a Serenity-t idézi.)

    Már kezdem elkönyvelni magamban, hogy a BSG volt az utolsó Sci-fy TV-Show, ami végig tudta járni a maga saját útját anélkül, hogy vagy törlik a műsorról három rész után, vagy teletömi az író és rendező hülyeségekkel, amiket a vezetőség rendel, hogy aztán már tényleg ne is legyen értelme nézni (pl. a Dollhouse közepe).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Aktív témák